Selecteer apparaat
Kies uw apparaat
en selecteer bijpassende producten
×
customer devices Mijn apparaten
customer devices

Geen opgeslagen apparaten

We zullen uw doorzochte apparaten automatisch opslaan, terwijl u tijd bespaart en PROMODIES op maat ontvangt.

Ga naar: mijn apparaten
added device
Geselecteerde apparaat:
customer devices
Geselecteerde apparaat:

Powerbank Green Cell GC PowerPlay10S 10000mAh met snelladen 2x USB Ultra Charge en 2x USB-C Power Delivery 18W

Green Cell
Product beschikbaar
Verzending tot 24 uur.
tevredenheidsgarantie - 30 dagen retourbeleid
  • Profiteer waar u ook bent met Green Cell PowerPlay10S - tot 36 extra uren voor uw apparaten
  • Laad maximaal 3 apparaten tegelijk op - dankzij de USB-C Power Delivery 18W en 2x USB-A Ultra Charge -poorten kunt u niet alleen smartphones, maar ook meer snel opladen veeleisende apparaten zoals de iPad Pro 2020 of Nintendo Switch
  • Uiterst stijlvol en ongelooflijk duurzaam ontwerp zorgt voor comfortabel en veilig gebruik van de powerbank onder alle omstandigheden
  • Gemaakt met passie voor mobiliteit - GC PowerPlay10S is een product volledig ontworpen door een team van Green Cell-ingenieurs
25,95 €

Aantal stuks:

 

GC PowerPlay10S

GC PowerPlay10S is de volgende stap in de evolutie van Green Cell Power Banks. We hebben het beste van GC PRIME genomen en gewapend met de nieuwste technologische oplossingen om het naar een nieuw niveau te tillen. Door twee extra poorten toe te voegen, hebben we een powerbank gecreëerd, waardoor u op elk gebied een voordeel behaalt.

Ontwerp

Bij het ontwerpen van PowerPlay10S wisten we dat we het karakteristieke ontwerp van ons vlaggenschip Power Bank wilden voortzetten. Daarom hebben we de extreem ruime lithium-polymeercellen in een stijlvolle behuizing gestopt, die we niet alleen hebben verbeterd door twee extra poorten toe te voegen, maar ook door het Green Cell-logo te veranderen in een knop die de huidige capaciteit van de Power Bank weergeeft.

Nog meer apparaten

De GC PowerPlay10S powerbank is uitgerust met 3 snelle poorten, waardoor u tot 3 apparaten tegelijkertijd kunt opladen: USB-C Power Delivery-poort, die kan worden gebruikt om apparaten op te laden met een vermogen tot 18W of voor het opladen van Power Play, 2 USB-A-poorten uitgerust met de gepatenteerde Ultra Charge-technologie, en bovendien een USB-C-poort speciaal voor het direct opladen van de Power Bank zelf.

Krijg een voordeel

In een wereld waar seconden tellen, geven we je uren. Dankzij hoogwaardige lithium-polymeercellen biedt GC PowerPlay10S u het comfort van uw apparaten waar u ook bent, zelfs voor 36 uur extra!

Poorten

Vergeet het probleem van ontladen apparaten! Dankzij 3 poorten kan PowerPlay10S effectief overweg met het opladen van uw apparaten, en met de Pass Through-functie kunt u hem gebruiken als een multipoort-oplader. De powerbank zelf kan worden opgeladen via een van de twee USB Type C-poorten met een vermogen tot 20W.

Laat de kracht vrij stromen

De Pass-Through-functie maakt het gelijktijdig opladen van de Power Bank en alle daarop aangesloten apparaten mogelijk. Dit bespaart tijd en ruimte in uw bagage.

Compatibiliteit

Smartphones zijn niet meer de enige apparaten die we bij ons hebben en die moeten worden opgeladen. Om het snelst opladen van nog veeleisendere apparaten te garanderen, hebben we daarom onze powerbank uitgerust met een USB-C PD 18W-poort, die gemakkelijk overweg kan met oplaadapparaten zoals de iPad Pro 2020 of Nintendo Switch. Natuurlijk zijn we ook de klassieke smartphones niet vergeten - dankzij de twee USB-A Ultra Charge-poorten laad je je Samsung S21 en iPhone 12 of SE (2020) in één keer op!

Beveiliging voor u en uw apparaten

De veiligheid van de bediening wordt gegarandeerd door eersteklas elektronica en de weerstand tegen beschadiging wordt verzekerd door een goed doordacht ontwerp en materialen waaruit PowerPlay10S is gemaakt.

Compatibel met de volgende batterijmodellen
    Compatibel met de volgende apparaten
    arrow-up
      Technische gegevens
      hoedanigheid:
      10000 mAh
      Macht:
      18W
      celtype:
      Li-Polymer
      Invoer:
      USB-C1: 5-9V/2A (Max 18W); USB-C2: 5V/3A; 9V/2A
      staat:
      Nieuw
      Pass-Through:
      Ja
      beveiliging tegen oververhitting:
      Ja
      Diepontlaadbeveiliging:
      Ja
      Overbelastingsbeveiliging:
      Ja
      Kleur:
      Zwart
      Garantie:
      12 maanden
      Fabrikant:
      Green Cell
      afmeting:
      140x72x14mm
      Aantal uitgangen:
      3
      Productcode:
      PBGC02S
      Feedback en vragen van klanten
      Geef uw mening
      star empty star empty star empty star empty star empty

      Dit product heeft nog geen meningen. Beoordeel hem als eerste.

      Om een opmerking toe te voegen, moet u ingelogd zijn en het gekochte product hebben.

      Gemiddeld cijfer
      Geef uw mening
      empty-star empty-star empty-star empty-star empty-star

      Dit product heeft nog geen meningen. Beoordeel hem als eerste.

      Om een opmerking toe te voegen, moet u ingelogd zijn en het gekochte product hebben.

      ×
      comments icons

      Bedankt voor het toevoegen van uw mening, binnenkort staat deze op de productkaart.

      dichtbij
      Veel Gestelde Vragen
      Kan de batterijcapaciteit (mAh) groter zijn?
      Kijken
      Het is mogelijk om batterijen met een hogere capaciteit te gebruiken. De batterijcapaciteit wordt uitgedrukt in mijlen ampère-uren (mAh), hoe hoger de waarde van de capaciteit, bijv. 3000 mAh, hoe langer de werktijd kan worden bereikt op één batterijlading, wat onze mobiliteit en efficiëntie verhoogt.
      Hoe een powerbank kiezen?
      Kijken
      1. Batterijcapaciteit in telefoon Het belangrijkste dat we moeten controleren, is de batterijcapaciteit in onze telefoons en deze kan variëren van iets meer dan 1000 mAh tot zelfs 4000 mAh. Houd er rekening mee dat er tijdens het laadproces onvermijdelijk energieverlies optreedt, waardoor de daadwerkelijke prestaties van de powerbank tot 75% kunnen verminderen. Dit is een volkomen natuurlijk fenomeen en er moet rekening mee worden gehouden.
      2. Powerbank voor smartphone - met welke parameters moet rekening worden gehouden? Als je een telefoon hebt die snel opladen mogelijk maakt, loont het om een voedingsadapter te kiezen die 2.1A of QC 3.0 ondersteunt, waardoor je tot twee keer zo snel kunt opladen in vergelijking met andere modellen. Houd er echter rekening mee dat als de telefoon er niet mee compatibel is, de snellaadoptie ons geen goed zal doen.
      Wat is Ultra Charge?
      Kijken
      Ultra Charge snelladen is gebaseerd op drie laadprofielen - 5/9/9/12V. Afhankelijk van welk apparaat je aansluit, weet je zeker dat de juiste laadspanning wordt gekozen en de intensiteit zo hoog mogelijk is. De technologie garandeert veilig en snel opladen, ongeacht het aangesloten apparaat. Met Ultra Charge kunnen we de meeste smartphones van 0 tot 100% opladen in 1-1,5 uur.
      Is er een kabel aangesloten op de powerbank?
      Kijken
      Elke voedingsadapter wordt geleverd met een USB-Micro-USB- of USB-C-kabel (zie specificaties) waarmee de voedingsadapter kan worden opgeladen en als de telefoon een geschikt stopcontact heeft, kan deze ook via deze kabel worden opgeladen.
      Is deze powerbank geschikt voor mijn telefoonmodel?
      Kijken
      In feite is elke powerbank geschikt voor onze telefoon, zolang het maar een smartphone is. Alles hangt af van onze voorkeuren en ons doel. Als je een handig apparaat nodig hebt dat niet veel ruimte in beslag neemt en in je zak kan worden gedragen, raden we powerbanks tot 10.000 mAh aan. Als we echter een specifieke powerbank willen hebben om andere apparaten van energie te voorzien, stellen we een model voor dubbel 20 000 mAh.
      Hoe controleer je de batterijcapaciteit van een mobiele telefoon?
      Kijken
      De batterijcapaciteit wordt direct op de batterij aangegeven. Deze informatie bevindt zich aan de binnenkant van het apparaat. U kunt ook moderne applicaties gebruiken die de batterijstatus controleren. Een voorbeeld van zo'n programma is Battery Info, ontwikkeld voor Android-smartphones. De applicatie is gemakkelijk te gebruiken, zodat men gemakkelijk de informatie over de huidige batterijstatus kan controleren.
      Kan de batterijcapaciteit (mAh) groter zijn?
      Kijken
      De batterijcapaciteit in milliampère-uren (mAh) kan afwijken van de fabrieksbatterij. Kies je voor een accu met een grotere capaciteit, dan gaat je toestel langer mee en krijg je meer mobiliteit en gebruikscomfort!
      Heeft de oplader een snellaadfunctie?
      Kijken
      Het is heel eenvoudig om te controleren of de oplader een snellaadfunctie heeft - dit gebeurt als het apparaat een groene USB-connector heeft. Dit is een teken dat de oplader je telefoon snel oplaadt.
      Laderparameters - waar moet u op letten?
      Kijken
      Er zijn verschillende factoren waarmee u rekening moet houden bij het kiezen van opladers. De belangrijkste hiervan zijn: het vermogen van de lader, het type ingang en de gebruikte snellaadtechnologieën.
      Oplader met Power Delivery-technologie, wat betekent PD?
      Kijken
      Power Delivery is een snellaadtechnologie. Simpel gezegd, opladers die deze variant ondersteunen, selecteren automatisch de juiste lading voor het aangesloten apparaat, wat zorgt voor snel en efficiënt opladen.
      Kan de oplader met de snellaadfunctie een gewone mobiele telefoon opladen?
      Kijken
      Als u een oudere mobiele telefoon gebruikt die niet over snellaadtechnologie beschikt, hoeft u niet zonder een speciale oplader te kopen. Je telefoon wordt goed opgeladen en moderne opladers hebben verschillende extra functies die in elke situatie van pas komen.
      Welke laadcapaciteit moet de oplader voor mobiele telefoons hebben?
      Kijken
      Controleer voordat u een oplader koopt het maximale laadvermogen van uw mobiele telefoon (deze parameter wordt weergegeven in watt). Let ook op het aantal aansluitingen op de oplader - zo kies je een apparaat dat handig is in gebruik. De meest populaire modellen vind je op de volgende link: Hoe kies je de juiste telefoonoplader?