Selecteer apparaat
Kies uw apparaat
en selecteer bijpassende producten
×
Mijn apparaten

Geen opgeslagen apparaten

We zullen uw doorzochte apparaten automatisch opslaan, terwijl u tijd bespaart en PROMODIES op maat ontvangt.

Ga naar: mijn apparaten
Geselecteerde apparaat:

Geselecteerde apparaat:

Black & Decker (1)

Acculader voor Black & Decker draadloze schroevendraaiers

Schroevendraaiers zijn een van de meest gebruikte elektrische gereedschappen, zonder welke het simpelweg onmogelijk is om verschillende reparaties uit te voeren. Ondanks hun hoge prestaties worden de batterijen in schroevendraaiers snel ontladen door frequent gebruik. Het gereedschap op het juiste energieniveau houden is essentieel om het werktempo te behouden. Het vervangen van de batterij is niet altijd noodzakelijk of mogelijk. De oplossing is om te investeren in bewezen opladers die u helpen uw apparaten snel op te laden en uw werk efficiënt voort te zetten. De Green Cell Black & Decker-oplader past perfect en biedt een laadsnelheid die u meteen voelt. Acculaders zijn vaak aan of uit. Dit type apparatuur wordt als vanzelfsprekend beschouwd totdat het niet meer goed werkt. Een defecte lader is een defect elektrisch gereedschap en dus een uitvaltijd in uw werk. Elektrisch gereedschap zoals schroevendraaiers behoren tot de meest gebruikte gereedschappen voor dagelijks gebruik, zowel voor kleine upgrades als voor uitgebreid onderhoud. Onze winkel Battery Empire biedt krachtig

Opladers voor Black & Decker schroevendraaiers

waarmee u kunt zorgen voor de energiebehoefte van uw apparaten. Alle Green Cell opladers hebben een garantie van 12 maanden.
Sorteer op:

Help-zone

Adapter voor elektrisch gereedschap - welk voltage?

Let bij het kiezen van een nieuwe voeding op de spanning van het origineel. U kunt deze informatie op de originele voeding lezen - zo weet u zeker dat het door u gekozen product zijn werk goed zal doen.


Let bij het kiezen van een nieuwe voeding op de spanning van het origineel. U kunt deze...

Hoe een oplader voor een schroevendraaier kiezen?

Het kiezen van de juiste lader is heel eenvoudig - voer gewoon een exact boormodel in onze zoekmachine in. Zorg ervoor dat uw batterijen de cellen hebben die door de oplader worden ondersteund. Veel oudere elektrische gereedschappen hebben een batterij met nikkel-cadmium (NI-Cd) cellen. Tegenwoordig worden nikkel-metaalhydride (NI-MH)-batterijen vaker gebruikt, en opladers die compatibel zijn met deze batterijen kunnen oudere apparaten correct bedienen. We bieden ook lithium-ion (LI-ON) celopladers aan - deze zijn alleen geschikt voor dit type cel en mogen niet worden gebruikt om NI-MH- of NI-CD-batterijen op te laden.


Het kiezen van de juiste lader is heel eenvoudig - voer gewoon een exact boormodel in onze...
Green Cell ® Werkzeug Akku-Ladegerät für Black&Decker 8.4V -18V Ni-MH Ni-Cd
21,95 €
Voeg toe aan winkelmandje
% 1 $ d weergeven -% 2 $ d van 1 item

Kwaliteit waarop u kunt vertrouwen

Black & Decker elektrisch gereedschap is tegenwoordig een van de meest gekozen opties op de markt door moderne, goed geïnformeerde klanten die op zoek zijn naar een combinatie van prestaties, duurzaamheid en waar voor uw geld . Laders krijgen na verloop van tijd veel slijtage. Een lader vervangen door een schroevendraaier is een veel betere investering dan een nieuw elektrisch gereedschap kopen, wat vaak in een oogwenk gebeurt. De Black & Decker-laders zijn extreem krachtig, maar ze zijn niet onverwoestbaar. De Battery World biedt een hoogwaardig alternatief dat perfect is afgestemd op de technische vereisten van de originelen. Het resultaat is een op maat gemaakt product dat snel reageert op de individuele behoeften van de eigenaar en de eigenaar van de faciliteit. Dit is een investering die zich op korte en lange termijn snel terugbetaalt.

Positieve laadsprong

Green Cell Black & Decker-laders van Green Cell verhogen uw laadsnelheid aanzienlijk, waardoor uw apparatuur weer op volle kracht kan terugkeren en weer productief kan werken. Ons constant bijgewerkte en speciaal geselecteerde assortiment omvat een breed scala aan Black- en Decker-laders om aan uw behoeften en budget te voldoen. Wij nodigen u uit om vertrouwd te raken met ons aanbod, we zijn er zeker van dat u snel iets voor uzelf zult vinden.
Deze website maakt gebruik van cookies en verzamelt niet automatisch informatie, behalve de gegevens in deze bestanden (zogenaamde "cookies").
OK