Kies een apparaat en kies een product
×
Kies een apparaat en kies een product

Waar vind je de modelmarkeringen?

Selecteer een model Je toestel
+
Voeg uw apparaat toe awe zullen matchen compatibele producten voor jou!
Toegevoegd!

Waar vind je de modelmarkeringen?

Voeg een apparaat toe Voeg uw apparaat toe awe zullen matchen compatibele producten voor jou!
Ga naar de apparatenlijst

Acculader voor Black & Decker draadloze schroevendraaiers

Schroevendraaiers zijn een van de meest gebruikte elektrische gereedschappen, zonder welke het simpelweg onmogelijk is om verschillende reparaties uit te voeren. Ondanks hun hoge prestaties worden de batterijen in schroevendraaiers snel ontladen door frequent gebruik. Het gereedschap op het juiste energieniveau houden is essentieel om het werktempo te behouden. Het vervangen van de batterij is niet altijd noodzakelijk of mogelijk. De oplossing is om te investeren in bewezen opladers die u helpen uw apparaten snel op te laden en uw werk efficiënt voort te zetten. De Green Cell Black & Decker-oplader past perfect en biedt een laadsnelheid die u meteen voelt. Acculaders zijn vaak aan of uit. Dit type apparatuur wordt als vanzelfsprekend beschouwd totdat het niet meer goed werkt. Een defecte lader is een defect elektrisch gereedschap en dus een uitvaltijd in uw werk. Elektrisch gereedschap zoals schroevendraaiers behoren tot de meest gebruikte gereedschappen voor dagelijks gebruik, zowel voor kleine upgrades als voor uitgebreid onderhoud. Onze winkel Battery Empire biedt krachtig

Opladers voor Black & Decker schroevendraaiers

waarmee u kunt zorgen voor de energiebehoefte van uw apparaten. Alle Green Cell opladers hebben een garantie van 12 maanden.
amperage
uitgang

Help-zone

Netzteil für Elektrowerkzeuge - welche Spannung?

Achten Sie bei der Auswahl eines neuen Netzteils auf die Spannung des Originals. Sie können diese Informationen auf dem Original-Netzteil nachlesen - so können Sie sicher sein, dass das von Ihnen gewählte Produkt seine Aufgabe richtig erfüllen wird.


Achten Sie bei der Auswahl eines neuen Netzteils auf die Spannung des Originals. Sie können diese...

Wie sollte man ein Ladegerät für einen Schrauber wählen?

Die Wahl des richtigen Ladegeräts ist sehr einfach - geben Sie einfach ein genaues Bohrmaschinenmodell in unsere Suchmaschine ein. Versichern Sie sich nur, dass Ihre Akkus die Zellen haben, die vom Ladegerät unterstützt werden. Viele ältere Elektrowerkzeuge haben einen Akku mit Nickel-Cadmium-Zellen (NI-Cd). Heutzutage sind Nickel-Metallhydrid-Akkus (NI-MH) häufiger verwendet, und Ladegeräte, die für diese Akkus geeignet sind, können auch ältere Geräte korrekt bedienen. Wir bieten auch Ladegeräte für Lithium-Ionen-Zellen (LI-ON) an - diese sind nur für diesen Zellentyp geeignet und sollten nicht zum Laden von NI-MH- oder NI-CD-Akkus verwendet werden.


Die Wahl des richtigen Ladegeräts ist sehr einfach - geben Sie einfach ein genaues...
Green Cell ® Werkzeug Akku-Ladegerät für Black&Decker 8.4V -18V Ni-MH Ni-Cd
% 1 $ d weergeven -% 2 $ d van 1 item

Kwaliteit waarop u kunt vertrouwen

Black & Decker elektrisch gereedschap is tegenwoordig een van de meest gekozen opties op de markt door moderne, goed geïnformeerde klanten die op zoek zijn naar een combinatie van prestaties, duurzaamheid en waar voor uw geld . Laders krijgen na verloop van tijd veel slijtage. Een lader vervangen door een schroevendraaier is een veel betere investering dan een nieuw elektrisch gereedschap kopen, wat vaak in een oogwenk gebeurt. De Black & Decker-laders zijn extreem krachtig, maar ze zijn niet onverwoestbaar. De Battery World biedt een hoogwaardig alternatief dat perfect is afgestemd op de technische vereisten van de originelen. Het resultaat is een op maat gemaakt product dat snel reageert op de individuele behoeften van de eigenaar en de eigenaar van de faciliteit. Dit is een investering die zich op korte en lange termijn snel terugbetaalt.

Positieve laadsprong

Green Cell Black & Decker-laders van Green Cell verhogen uw laadsnelheid aanzienlijk, waardoor uw apparatuur weer op volle kracht kan terugkeren en weer productief kan werken. Ons constant bijgewerkte en speciaal geselecteerde assortiment omvat een breed scala aan Black- en Decker-laders om aan uw behoeften en budget te voldoen. Wij nodigen u uit om vertrouwd te raken met ons aanbod, we zijn er zeker van dat u snel iets voor uzelf zult vinden.
Deze website maakt gebruik van cookies en verzamelt niet automatisch informatie, behalve de gegevens in deze bestanden (zogenaamde "cookies").
OK