Vind iets voor jezelf

Selecteer apparaat
Kies uw apparaat
en selecteer bijpassende producten
×
Mijn apparaten

Geen opgeslagen apparaten

We zullen uw doorzochte apparaten automatisch opslaan, terwijl u tijd bespaart en PROMODIES op maat ontvangt.

Ga naar: mijn apparaten
Geselecteerde apparaat:

Geselecteerde apparaat:

IBM Lenovo-toetsenbord

Het toetsenbord in een laptop is een item dat snel versleten kan zijn, in tegenstelling tot het uiterlijk. Het dagelijkse intensieve gebruik van de apparaten wordt in dit component steeds sneller weerspiegeld. Na verloop van tijd is het zachte en zachte schrijven niet zo eenvoudig, en elke druk op een knop kan klinken als een schot uit een dop. Er zijn ook situaties waarin het vervangen van het toetsenbord eenvoudig niet kan worden uitgesteld. Na verloop van tijd wordt het steeds minder functioneel, esthetischer en hygiënischer - kortom, het is tijd voor verandering. Het vervangen van het toetsenbord in een laptop is geen groot probleem . Het duurt enkele tot enkele minuten om het hele proces onafhankelijk te voltooien. Dit elimineert de vermoeidheid van de service en extra kosten en een langere (soms en weken) scheiding van apparatuur. Onze Shop Battery Empire biedt toegang tot verschillende

Toetsenbordopties voor Lenovo

Green Cell laptops. Ze zijn een perfecte replica van het origineel, die perfect overeenkomt met de technische vereisten van het systeem. Green Cell toetsenborden zijn een efficiënter en goedkoper alternatief voor het vervangen van een versleten component op Lenovo-laptops.
Tastatur Green Cell für LENOVO G500 G505 G510 G700 G710
17,95 €
Voeg toe aan winkelmandje
% 1 $ d weergeven -% 2 $ d van 1 item

Overeenkomende Lenovo-vervangingsonderdelen

Vroeg of laat is het tijd om het toetsenbord in de laptop te vervangen. Overstromingen, vuil en dagelijks gebruik hebben na verloop van tijd invloed op de functie van dit element. Het is vaak niet nodig om de hele laptop te wijzigen, hoewel gebruikers in paniek raken als ze proberen te gehoorzamen. Green Cell Lenovo-laptoptoetsenborden zijn een investering die zich terugbetaalt op korte en lange termijn. Als gevolg hiervan zal de schrijfkwaliteit en het gebruik van de apparaten snel herstellen en u meer vrijheid geven bij de bediening van uw apparaten. Het vervangen van het toetsenbord kost slechts een fractie van de prijs van nieuwe hardware. Daarom is het niet de moeite waard om haastig te handelen, maar alleen om diep adem te halen en kennis te maken met ons aanbod. U vindt er een brede selectie Green Cell modellen die passen bij verschillende Lenovo-laptops en -notebooks. Onze toetsenborden worden geïnstalleerd en functioneel vervangen, zodat uw apparaten snel op de juiste plaats kunnen worden teruggezet.

Voortdurend bijgewerkte aanbiedingen

Onze winkel streeft ernaar om het bestaande aanbod voortdurend uit te breiden. Dit stelt ons in staat om beter te voldoen aan de technologische behoeften van onze modern georiënteerde klanten en hen de beste kwaliteit op de markt te bieden . Alle Lenovo laptoptoetsenborden worden geleverd met een garantie van 24 maanden. Wij nodigen u uit om vertrouwd te raken met ons aanbod en we zijn ervan overtuigd dat u snel iets voor uzelf zult vinden.
Deze website maakt gebruik van cookies en verzamelt niet automatisch informatie, behalve de gegevens in deze bestanden (zogenaamde "cookies").
OK