Selecteer apparaat
Kies uw apparaat
en selecteer bijpassende producten
×
customer devices Mijn apparaten
customer devices

Geen opgeslagen apparaten

We zullen uw doorzochte apparaten automatisch opslaan, terwijl u tijd bespaart en PROMODIES op maat ontvangt.

Ga naar: mijn apparaten
added device
Geselecteerde apparaat:
customer devices
Geselecteerde apparaat:

Power Bank Green Cell GC PowerPlay Ultra 26800mAh 128W 4-port voor laptop, MacBook, iPad, iPhone, Nintendo Switch en meer

Green Cell
Product beschikbaar
Verzending tot 24 uur.
tevredenheidsgarantie - 30 dagen retourbeleid
 • GC PowerPlay Ultra heeft vier snellaadpoorten met een totaal vermogen van 128 W, waarmee u tegelijkertijd uw laptop, tablet en smartphones kunt opladen - en met maximale snelheid! Je laadt de powerbank net zo snel weer op, in slechts 2 uur
 • Met een capaciteit van 26.800 mAh kun je met de powerbank een 1,4x MacBook Pro 13, 2x iPad Pro 12.9 of 7x iPhone 12 opladen en meenemen in het vliegtuig
 • Dubbeltik op de behuizing van de powerbank om erachter te komen hoeveel energie er nog in zit. De groene ledstrip zal dan oplichten tot het juiste niveau
 • Met de Pass-Through-functie kunt u de powerbank en alle aangesloten apparaten tegelijkertijd opladen, zodat deze kan worden gebruikt als oplader met meerdere poorten
129,95 €

Aantal stuks:

 

GC PowerPlay Ultra is een vlaggenschip van de extreem populaire GC-serie Power Banks. Het tilt elk aspect van mobiel opladen naar een hoger niveau, waardoor u over buitengewoon vermogen, hoge capaciteit, oplaadveiligheid en modern design beschikt.

Met een capaciteit van 26.800 mAh kun je 1,4x MacBook Pro 13, 2x iPad Pro 12.9 of 7x iPhone 12 opladen. Het maakt maximaal gebruik van de toegestane luchttransportlimiet, daarom vindt het zijn plaats aan boord van elk vliegtuig. En het is naast je.

Jij kiest de richting
We geven je energie

Power Bank is nog nooit zo krachtig geweest

Vier poorten met een totaal vermogen van 128W

De tweeweg USB-C Power Delivery 65W-poort is een krachtige stroombron voor de nieuwste ultrabooks met een USB-C-poort, incl. Apple MacBook Pro. Deze poort is ook verantwoordelijk voor het extreem snel opladen van de powerbank zelf - in minder dan 2 uur!

De USB-C Power Delivery 27 W-poort is de perfecte keuze voor het aansluiten van apparaten zoals tablets of consoles. Hiermee kun je je iPad Pro of Nintendo Switch snel opladen, zelfs terwijl je de apparaten gebruikt.

De USB-A Ultra Charge 18W-poorten worden voornamelijk gebruikt om de nieuwste smartphones zoals de iPhone 12 / Samsung S20 Ultra snel op te laden dankzij de indrukwekkende compatibiliteit met andere technologieën, waaronder Snel opladen 3.0, Samsung AFC, Huawei FCP of Apple 2.4A.

Twee snelle tikken en alles is duidelijk

Gebruik de ingebouwde accelerometer om op een originele manier de laadstatus van de powerbank te controleren.

Op elkaar afgestemd

Benadruk uw stijl en karakter door de GC PowerPlay Ultra te combineren met uw favoriete apparaten

Geniet van technologie die u onbeperkte energie geeft om te handelen

Voor wie meer wil

Breng uw mogelijkheden naar het hoogste niveau.
Laat je energie niet opraken. Nooit!

Pass-Through op zijn best

Met de Pass-Through-functie kunt u de powerbank en alle aangesloten apparaten tegelijkertijd opladen. Hierdoor kan het worden gebruikt als een oplader met meerdere poorten.

Eersteklas elektronica

Uiterst veilig

GC PowerPlay Ultra heeft altijd de controle over de situatie en geeft om de veiligheid van uw apparaten.

Het bewaakt constant bedrijfsparameters zoals temperatuur en reageert wanneer ze extreme waarden bereiken.

Compatibel met de volgende batterijmodellen
  Compatibel met de volgende apparaten
  arrow-up
   Technische gegevens
   hoedanigheid:
   26800 mAh
   Macht:
   128 W
   celtype:
   Li-Ion
   Invoer:
   USB-C PowerDelivery: 5V-3A/ 9V-3A / 12V-3A / 15V-3A / 20V-3A (Max 60W)
   staat:
   Nieuw
   Snelladertechnologie:
   Green Cell Ultra Charge
   Ondersteunde laadtechnologieën:
   Quick Charge 3.0, Samsung AFC, Huawei FCP, Apple 2.4A, Mediatek Pump Express 1.1/2.0, USB DCP
   Pass-Through:
   Ja
   beveiliging tegen oververhitting:
   Ja
   Diepontlaadbeveiliging:
   Ja
   Overbelastingsbeveiliging:
   Ja
   effectiviteit:
   90%
   Kleur:
   Grafiet
   Garantie:
   12 maanden
   Fabrikant:
   Green Cell
   afmeting:
   186.1x80.9x22.6mm
   Gewicht:
   590.3g
   Model:
   PowerPlay Ultra
   Extra functies:
   Ingebouwde versnellingsmeter - dubbel tikken op de powerbank toont de capaciteit op de LED-balk
   terug te keren beleid:
   30 dagen
   Aantal uitgangen:
   4
   Ik ben ingesteld:
   USB-C - USB-C 60W
   Productcode:
   PBGC04
   Feedback en vragen van klanten
   Geef uw mening
   star empty star empty star empty star empty star empty

   Dit product heeft nog geen meningen. Beoordeel hem als eerste.

   Om een opmerking toe te voegen, moet u ingelogd zijn en het gekochte product hebben.

   Gemiddeld cijfer
   Geef uw mening
   empty-star empty-star empty-star empty-star empty-star

   Dit product heeft nog geen meningen. Beoordeel hem als eerste.

   Om een opmerking toe te voegen, moet u ingelogd zijn en het gekochte product hebben.

   ×
   comments icons

   Bedankt voor het toevoegen van uw mening, binnenkort staat deze op de productkaart.

   dichtbij
   Veel Gestelde Vragen
   Kan de batterijcapaciteit (mAh) groter zijn?
   Kijken
   Het is mogelijk om batterijen met een hogere capaciteit te gebruiken. De batterijcapaciteit wordt uitgedrukt in mijlen ampère-uren (mAh), hoe hoger de waarde van de capaciteit, bijv. 3000 mAh, hoe langer de werktijd kan worden bereikt op één batterijlading, wat onze mobiliteit en efficiëntie verhoogt.
   Hoe een powerbank kiezen?
   Kijken
   1. Batterijcapaciteit in telefoon Het belangrijkste dat we moeten controleren, is de batterijcapaciteit in onze telefoons en deze kan variëren van iets meer dan 1000 mAh tot zelfs 4000 mAh. Houd er rekening mee dat er tijdens het laadproces onvermijdelijk energieverlies optreedt, waardoor de daadwerkelijke prestaties van de powerbank tot 75% kunnen verminderen. Dit is een volkomen natuurlijk fenomeen en er moet rekening mee worden gehouden.
   2. Powerbank voor smartphone - met welke parameters moet rekening worden gehouden? Als je een telefoon hebt die snel opladen mogelijk maakt, loont het om een voedingsadapter te kiezen die 2.1A of QC 3.0 ondersteunt, waardoor je tot twee keer zo snel kunt opladen in vergelijking met andere modellen. Houd er echter rekening mee dat als de telefoon er niet mee compatibel is, de snellaadoptie ons geen goed zal doen.
   Wat is Ultra Charge?
   Kijken
   Ultra Charge snelladen is gebaseerd op drie laadprofielen - 5/9/9/12V. Afhankelijk van welk apparaat je aansluit, weet je zeker dat de juiste laadspanning wordt gekozen en de intensiteit zo hoog mogelijk is. De technologie garandeert veilig en snel opladen, ongeacht het aangesloten apparaat. Met Ultra Charge kunnen we de meeste smartphones van 0 tot 100% opladen in 1-1,5 uur.
   Is er een kabel aangesloten op de powerbank?
   Kijken
   Elke voedingsadapter wordt geleverd met een USB-Micro-USB- of USB-C-kabel (zie specificaties) waarmee de voedingsadapter kan worden opgeladen en als de telefoon een geschikt stopcontact heeft, kan deze ook via deze kabel worden opgeladen.
   Is deze powerbank geschikt voor mijn telefoonmodel?
   Kijken
   In feite is elke powerbank geschikt voor onze telefoon, zolang het maar een smartphone is. Alles hangt af van onze voorkeuren en ons doel. Als je een handig apparaat nodig hebt dat niet veel ruimte in beslag neemt en in je zak kan worden gedragen, raden we powerbanks tot 10.000 mAh aan. Als we echter een specifieke powerbank willen hebben om andere apparaten van energie te voorzien, stellen we een model voor dubbel 20 000 mAh.
   Hoe controleer je de batterijcapaciteit van een mobiele telefoon?
   Kijken
   De batterijcapaciteit wordt direct op de batterij aangegeven. Deze informatie bevindt zich aan de binnenkant van het apparaat. U kunt ook moderne applicaties gebruiken die de batterijstatus controleren. Een voorbeeld van zo'n programma is Battery Info, ontwikkeld voor Android-smartphones. De applicatie is gemakkelijk te gebruiken, zodat men gemakkelijk de informatie over de huidige batterijstatus kan controleren.
   Kan de batterijcapaciteit (mAh) groter zijn?
   Kijken
   De batterijcapaciteit in milliampère-uren (mAh) kan afwijken van de fabrieksbatterij. Kies je voor een accu met een grotere capaciteit, dan gaat je toestel langer mee en krijg je meer mobiliteit en gebruikscomfort!
   Heeft de oplader een snellaadfunctie?
   Kijken
   Het is heel eenvoudig om te controleren of de oplader een snellaadfunctie heeft - dit gebeurt als het apparaat een groene USB-connector heeft. Dit is een teken dat de oplader je telefoon snel oplaadt.
   Laderparameters - waar moet u op letten?
   Kijken
   Er zijn verschillende factoren waarmee u rekening moet houden bij het kiezen van opladers. De belangrijkste hiervan zijn: het vermogen van de lader, het type ingang en de gebruikte snellaadtechnologieën.
   Oplader met Power Delivery-technologie, wat betekent PD?
   Kijken
   Power Delivery is een snellaadtechnologie. Simpel gezegd, opladers die deze variant ondersteunen, selecteren automatisch de juiste lading voor het aangesloten apparaat, wat zorgt voor snel en efficiënt opladen.
   Kan de oplader met de snellaadfunctie een gewone mobiele telefoon opladen?
   Kijken
   Als u een oudere mobiele telefoon gebruikt die niet over snellaadtechnologie beschikt, hoeft u niet zonder een speciale oplader te kopen. Je telefoon wordt goed opgeladen en moderne opladers hebben verschillende extra functies die in elke situatie van pas komen.
   Welke laadcapaciteit moet de oplader voor mobiele telefoons hebben?
   Kijken
   Controleer voordat u een oplader koopt het maximale laadvermogen van uw mobiele telefoon (deze parameter wordt weergegeven in watt). Let ook op het aantal aansluitingen op de oplader - zo kies je een apparaat dat handig is in gebruik. De meest populaire modellen vind je op de volgende link: Hoe kies je de juiste telefoonoplader?