Selecteer apparaat
Kies uw apparaat
en selecteer bijpassende producten
×
customer devices Mijn apparaten
customer devices

Geen opgeslagen apparaten

We zullen uw doorzochte apparaten automatisch opslaan, terwijl u tijd bespaart en PROMODIES op maat ontvangt.

Ga naar: mijn apparaten
added device
Geselecteerde apparaat:
customer devices
Geselecteerde apparaat:

Voor GPS-apparaten (1)

Batterijen voor GPS-apparaten

Kiezen categorieën:
Sorteer op:
hoedanigheid: 2300 mAh
Spanning: 3.7V
Productcode: GPS09
11,95 €
% 1 $ d weergeven -% 2 $ d van 1 item
Batterijen voor GPS-apparaten zijn steeds vaker nodig. Tegenwoordig is satellietnavigatie wijdverbreid in veel industrieën. GPS is niet alleen een automatische kaart op uw telefoon als u naar punt B rijdt. Dit zijn technologisch geavanceerde apparaten die op meer gebieden worden gebruikt dan het lijkt. Als gevolg hiervan neemt de vraag naar batterijen voor GPS-navigatie in verschillende modellen van apparaten toe. Alle moderne draagbare GPS-apparaten gebruiken doorgaans Ni-MH- of Li-Pol-batterijen. Na verloop van tijd verliezen ze, net als bij elke batterij, langzaam stroom. Het apparaat besteedt meer tijd met de laadkabel om het juiste energieniveau te bereiken en werkt veel korter. Dit kan vele plannen dwarsbomen en een strak schema verstoren. Als de batterij in het GPS-apparaat plotseling weigert te gehoorzamen, wordt dit een ernstig probleem en het vooruitzicht op (op zijn best) een wandeling door het gebied. Onze Battery Empire Store biedt een brede selectie aan Green Cell GPS batterijen die perfect zijn afgestemd op de individuele vereisten van de verschillende apparaten. Alle GPS-navigatiebatterijen hebben een garantie van 12 maanden. Dit zorgt ervoor dat onze klanten het vertrouwen hebben om een supplement te kopen dat hen langdurig efficiënt houdt.

Geschikte batterijen voor GPS-navigatie

GPS-navigatie is niet alleen een automatische kaart. Deze apparaten worden gebruikt als metgezel voor de halsband van uw huisdier tijdens transport, vissen en zelfs thuis, zodat u het kunt vinden als het verloren is. De navigatiemogelijkheden zijn erg groot en het aanbod groeit van jaar tot jaar. Batterijen voor GPS-navigatie zijn een aankoop die u vroeg of laat nodig hebt. Het kopen van een geschikte batterij is een investering die zich snel terugbetaalt op zowel de korte als de lange termijn. In onze winkel Battery World vindt u vele soorten en modellen GPS-navigatiebatterijen die zich snel kunnen aanpassen aan de individuele behoeften van uw apparatuur en aan hun energiebehoeften kunnen voldoen. Door batterijen te vervangen, wordt de mobiliteit snel hersteld en kunt u de technische mogelijkheden van uw apparatuur volledig benutten. Wij nodigen u uit om vertrouwd te raken met ons speciaal geselecteerde en constant bijgewerkte aanbod . We zijn er zeker van dat u snel iets voor uzelf zult vinden.
Deze website maakt gebruik van cookies en verzamelt niet automatisch informatie, behalve de gegevens in deze bestanden (zogenaamde "cookies").
OK