Vind iets voor jezelf

Selecteer apparaat
Kies uw apparaat
en selecteer bijpassende producten
×
Mijn apparaten

Geen opgeslagen apparaten

We zullen uw doorzochte apparaten automatisch opslaan, terwijl u tijd bespaart en PROMODIES op maat ontvangt.

Ga naar: mijn apparaten
Geselecteerde apparaat:

Geselecteerde apparaat:

Toshiba (6)

Toshiba-laptoplader

Help-zone

How do I select the right power supply for my device?

Model unit
The laptop model is usually located on the underside of the device. Read it and enter it into the shop's search engine.
e.g. Asus K53SV / HP Pavilion G6 / MacBook Pro 13 A1278


Value of INPUT / OUTPUT
On the power supply nameplate, the voltage and current values are marked OUTPUT, and on the bottom of the laptop, the same parameters as INPUT are marked. Read some of them and enter them into the shop's search engine by adding the brand of the device. Make sure that the plug of the power supply found is correct.
e.g. Asus 19V 4.74A / Dell 19.5V 4.62A / Lenovo 20V 3.25A.


Model unit The laptop model is usually located on the underside of the device. Read it and enter...

I have a 65W power supply or can i use a 90W power supply?

With such small differences it is acceptable. However, we must remember to use power supplies with higher power, not less, because at lower power the laptop may not work.


With such small differences it is acceptable. However, we must remember to use power supplies...

Is this power supply suitable for my laptop?

It will be suitable for our laptop if the plug diameter meets the outer diameter specification, e.g. 5.5 mm, and the output parameters are compatible. What are output parameters? It is the value of voltage[V] and current[A] that is given by the power supply for a laptop, e.g. 19V 4.74A.


It will be suitable for our laptop if the plug diameter meets the outer diameter specification,...
Bestseller
Green Cell ® Netzteil / Ladegerät für Laptop Toshiba Satellite A100 A200 A300 L300 L40 L100 M600 M601 M602 M600
Bestseller
Green Cell PRO ® Netzteil / Ladegerät für Laptop Toshiba Satellite A200 L350 A300 A500 A505 A350D A660 L350 L300D
Netzteil / Ladegerät Green Cell PRO 19V 2.37A 45W für Toshiba Satellite C50D C75D C670D C870D U940 U945 Portege Z830 Z930
Netzteil / Ladegerät Green Cell PRO 19V 1.58A 30W für HP Toshiba Mini NB200 NB250 NB255 NB300 NB305 NB500
Green Cell PRO ® Netzteil / Ladegerät für Laptop Toshiba Satellite A35 P10 P15 P25
Netzteil / Ladegerät Green Cell PRO 15V 5A 75W für Toshiba Tecra A10 A11 M11 Satellite A100 P100 Pro S500
Bestseller
19,95 €
Bestseller
20,95 €
20,95 €
Voeg toe aan winkelmandje
Toont 1 - 6 van de 6 items
De lader maakt deel uit van de apparatuur van uw laptop, zonder welke deze niet efficiënt kan functioneren. Ondanks hun belang worden laptopladers meestal gemarginaliseerd. Zolang ze werken, is er geen probleem, maar wanneer dit element begint te falen, staat de gebruiker voor een groot probleem. Het vervangen van de voeding is niet noodzakelijk eenvoudig. Er is een hele reeks producten op de markt, zowel universeel als specifiek voor bepaalde modellen van merkapparatuur. Wanneer u een nieuwe oplader koopt, moet u ervoor zorgen dat de apparaten op elkaar zijn afgestemd en van hoge kwaliteit zijn. Opladers worden dagelijks blootgesteld aan verschillende soorten schade. Mechanische schade, vuil, overstromingen zijn slechts enkele van de problemen die de gebruikte lader bedreigen. Er wordt niet gezegd dat de lader zijn hele leven met een laptop moet doorbrengen. Onjuiste behandeling kan incidentele vervanging vereisen. Onze Battery World Store biedt een brede selectie aan Green Cell opties voor

Toshiba voedingen

, Ze zijn 100% compatibel en voldoen aan de vereisten van fysieke en elektronische apparaten. Op elke Toshiba Green Cell laptopadapter biedt onze winkel 24 maanden garantie. Het resultaat is een investering die zich snel terugbetaalt op korte en lange termijn.

Perfect afgestemd op uw behoeften

Het vervangen van de lader is iets dat u elke dag ineens kunt tegenkomen. Toshiba is een wereldberoemd merk dat bekend staat om het leveren van alleen de beste technologisch geavanceerde oplossingen aan zijn klanten. Apparaten van het merk Toshiba zijn echter niet onverwoestbaar. Een laptoplader kan dit 's nachts weigeren, hetzij vanwege een slechte behandeling of een ongeplande plotselinge storing. Een snelle aanvulling van laptopaccessoires is essentieel om in contact te blijven met de wereld en te genieten van de volledige functionaliteit van uw apparatuur. Het kopen van een universele oplader wordt niet aanbevolen. Universele opties moeten compatibel zijn met verschillende laptopmodellen van verschillende merken. Het is echter heel gemakkelijk om de unieke bandbreedte van hardwarevereisten over het hoofd te zien. De aanschaf van een onjuiste lader kan uw apparaat blootstellen aan ernstige storingen en de levensduur van de batterij aanzienlijk verkorten. Het matchen van Green Cell laders met Toshiba betekent volledige compatibiliteit en het besef dat het apparaat precies krijgt wat het nodig heeft.

Opladers voor verschillende Toshiba-modellen

Het aanbod Our Shop Battery Empire is speciaal geselecteerd en wordt voortdurend bijgewerkt. Hierdoor kunnen onze klanten producten kopen die aan hun hoge eisen voldoen. Als u op zoek bent naar een combinatie van kwaliteit, efficiëntie en waar voor uw geld, is het de moeite waard om Green Cell oplossingen te gebruiken. Dankzij ons uitgebreide assortiment kunnen we Green Cell onderdelen van hoge kwaliteit bieden voor veel verschillende Toshiba-laptops. Wij nodigen u uit om vertrouwd te raken met ons aanbod, we zijn er zeker van dat u snel iets voor uzelf zult vinden.
Deze website maakt gebruik van cookies en verzamelt niet automatisch informatie, behalve de gegevens in deze bestanden (zogenaamde "cookies").
OK