Selecteer apparaat
Kies uw apparaat
en selecteer bijpassende producten
×
customer devices Mijn apparaten
customer devices

Geen opgeslagen apparaten

We zullen uw doorzochte apparaten automatisch opslaan, terwijl u tijd bespaart en PROMODIES op maat ontvangt.

Ga naar: mijn apparaten
added device
Geselecteerde apparaat:
customer devices
Geselecteerde apparaat:

Nikon (2)

Nikon lader

Camera-opladers zijn een must voor elke reis. Houd uw camera-apparatuur op een veilig niveau en zorg ervoor dat deze snel kan worden opgeladen. Een Nikon-camera is efficiënt , maar kan door intensief gebruik snel doordringen in de beschikbare energie. Met de camera-oplader kunt u uw apparatuur snel uitlijnen op de juiste energetische verticale positie en uw belangrijke momenten in hoge resolutie opnemen. Camera's zijn nog steeds een van de belangrijkste koffers voor een reis. Het lijkt erop dat smartphones met geïntegreerde camera's de traditionele spiegelreflexcamera's en digitale camera's snel zullen vervangen. Met Nikon kunt u echter foto's maken op een niveau dat zelfs niet beschikbaar is voor de beste mobiele telefoon op de markt. Omdat een foto een vluchtig , belangrijk moment moet vastleggen , en hoogwaardige fotografie geeft dat moment een speciaal tintje. Onze Battery Empire winkel biedt een breed scala aan opties voor Nikon-camera-opladers die snel voldoen aan de steeds toenemende behoeften van modern georiënteerde klanten.

Nikon camera-opladers

hebben een garantie van 12 maanden die kopers het vertrouwen geeft dat ze oplossingen van de beste kwaliteit zullen krijgen die ze niet zullen teleurstellen.
Sorteer op:
Green Cell ® Akku EN-EL9 / EN-EL9E und Ladegerät MH-23 für Nikon D-SLR D40 D40A D40C D40X D60 D3000 D5000
hoedanigheid: 1000 mAh
Spanning: 7.4V
Productcode: CB06+ADCB03
32,95 €
hoedanigheid: 750 mAh
Spanning: 7.4V
Productcode: CB55+ADCB33
37,95 €
Toont 1 - 2 van de 2 items

Camera-oplader met uw vingertoppen

Hoewel camera-opladers essentieel zijn, worden ze paradoxaal genoeg meestal vergeten bij het inpakken van bagage. Dan beginnen grote problemen tijdens de reis. Alles kan worden opgenomen op de telefoon, maar de kwaliteit laat vaak te wensen over , en het grijpen van een mobiele telefoon overal verspreidt de ervaring. Nikon is een merk dat u veel speelruimte geeft voor uw producten. Met Nikon-camera's kunt u het alledaagse landschap op een verbazingwekkende manier vastleggen en jarenlang genieten van het effect - zolang u voldoende energie heeft. De camera-oplader moet hoog op de lijst staan en niet te ver weg van de camera.

Een verscheidenheid aan camera-opladers

In onze winkel Battery Empire vindt u een verscheidenheid aan opladers die snel reageren op de behoeften van uw apparaten en de eigenaar. Het is een op maat gemaakte aankoop die snel wordt gefeliciteerd door elke modern ogende koper die op zoek is naar een combinatie van kwaliteit, prestaties en waar voor uw geld. Wij nodigen u uit om vertrouwd te raken met ons speciaal geselecteerde en constant bijgewerkte aanbod. We zijn er zeker van dat u snel iets voor uzelf zult vinden.
Deze website maakt gebruik van cookies en verzamelt niet automatisch informatie, behalve de gegevens in deze bestanden (zogenaamde "cookies").
OK