Kies een apparaat en kies een product
×
Kies een apparaat en kies een product

Waar vind je de modelmarkeringen?

Selecteer een model Je toestel
+
Voeg uw apparaat toe awe zullen matchen compatibele producten voor jou!
Toegevoegd!

Waar vind je de modelmarkeringen?

Voeg een apparaat toe Voeg uw apparaat toe awe zullen matchen compatibele producten voor jou!
Ga naar de apparatenlijst

Oplader voor Metabo draadloze schroevendraaier

Schroevendraaiers zijn een van de meest gebruikte elektrische gereedschappen, zonder welke veel renovatie- en constructiewerk eenvoudigweg niet mogelijk is. Met een schroevendraaier kunt u kleine reparaties of upgrades snel uitvoeren - als het werkt. Draadloze schroevendraaiers zijn standaarduitrusting in de werkplaats en gereedschapmakerij van professionals en zelfgetekende gouden handen. Na verloop van tijd kunnen schroevendraaiers echter weigeren te gehoorzamen, niet als gevolg van een storing. Een schroevendraaier is zo efficiënt zolang de batterij werkt. Dit moet op zijn beurt efficiënt kunnen laden. Een lader voor schroevendraaiers is een item dat niet veel aandacht krijgt totdat het begint te falen. Een defecte lader voorkomt onmiddellijk verder gebruik van het apparaat. Alleen een lader kopen is veel voordeliger dan een nieuwe schroevendraaier kopen. Hieronder presenteren we een breed scala aan opties voor Metabo-schroevendraaierladers die zich snel aanpassen aan de individuele behoeften, het budget en de technische behoeften van uw apparatuur. Onze winkel Battery Empire biedt hoogwaardige, efficiënte opladers voor Metabo-schroevendraaiers van Green Cell . Ze combineren kwaliteit, prestaties, pasvorm en waarde om energie aan je uitrusting toe te voegen. Al onze laders zijn uitgerust met bescherming tegen oververhitting, bescherming tegen overbelasting en diep ontladen. Bovendien heeft iedereen

Metabo elektrisch gereedschap opladers

een garantie van 12 maanden.
amperage
uitgang
Green Cell ® Werkzeug Akku-Ladegerät für Metabo 8.4V -18V Ni-MH Ni-Cd
% 1 $ d weergeven -% 2 $ d van 1 item

Schroevendraaiers waarop u kunt vertrouwen

Metabo is een bekend merk dat door duizenden consumenten over de hele wereld wordt vertrouwd, en als gevolg daarvan blijven de elektrische gereedschappen van grote populariteit genieten. Klanten die op zoek zijn naar een combinatie van kwaliteit, prestaties, betrouwbaarheid en waar voor hun geld zullen niet teleurgesteld worden met Metabo-producten. De hardware van Metabo is immers niet onverwoestbaar. Green Cell biedt efficiënte Metabo-laders om uw apparaten op het juiste energieniveau en snelheid te houden. Alle laders in deze categorie zijn speciaal geselecteerd en zijn compatibel met verschillende modellen Metabo-schroevendraaiers . Dit geeft onze klanten de zekerheid dat zij een investering doen die zich snel terugbetaalt op korte en lange termijn.

De lader is een onmisbaar accessoire

Een defecte lader is een defecte schroevendraaier. Storingen in de laadcyclus kunnen daarom leiden tot zware en kostbare downtime. Green Cell Metabo-laders zijn een kwaliteit die u snel kunt voelen. Wij nodigen u uit om vertrouwd te raken met ons speciaal geselecteerde en constant bijgewerkte aanbod . We zijn er zeker van dat u snel iets voor uzelf zult vinden.
Deze website maakt gebruik van cookies en verzamelt niet automatisch informatie, behalve de gegevens in deze bestanden (zogenaamde "cookies").
OK