Selecteer apparaat
Kies uw apparaat
en selecteer bijpassende producten
×
customer devices Mijn apparaten
customer devices

Geen opgeslagen apparaten

We zullen uw doorzochte apparaten automatisch opslaan, terwijl u tijd bespaart en PROMODIES op maat ontvangt.

Ga naar: mijn apparaten
added device
Geselecteerde apparaat:
customer devices
Geselecteerde apparaat:

Metabo (1)

Oplader voor Metabo draadloze schroevendraaier

Schroevendraaiers zijn een van de meest gebruikte elektrische gereedschappen, zonder welke veel renovatie- en constructiewerk eenvoudigweg niet mogelijk is. Met een schroevendraaier kunt u kleine reparaties of upgrades snel uitvoeren - als het werkt. Draadloze schroevendraaiers zijn standaarduitrusting in de werkplaats en gereedschapmakerij van professionals en zelfgetekende gouden handen. Na verloop van tijd kunnen schroevendraaiers echter weigeren te gehoorzamen, niet als gevolg van een storing. Een schroevendraaier is zo efficiënt zolang de batterij werkt. Dit moet op zijn beurt efficiënt kunnen laden. Een lader voor schroevendraaiers is een item dat niet veel aandacht krijgt totdat het begint te falen. Een defecte lader voorkomt onmiddellijk verder gebruik van het apparaat. Alleen een lader kopen is veel voordeliger dan een nieuwe schroevendraaier kopen. Hieronder presenteren we een breed scala aan opties voor Metabo-schroevendraaierladers die zich snel aanpassen aan de individuele behoeften, het budget en de technische behoeften van uw apparatuur. Onze winkel Battery Empire biedt hoogwaardige, efficiënte opladers voor Metabo-schroevendraaiers van Green Cell . Ze combineren kwaliteit, prestaties, pasvorm en waarde om energie aan je uitrusting toe te voegen. Al onze laders zijn uitgerust met bescherming tegen oververhitting, bescherming tegen overbelasting en diep ontladen. Bovendien heeft iedereen

Metabo elektrisch gereedschap opladers

een garantie van 12 maanden.
Sorteer op:

Help-zone

Adapter voor elektrisch gereedschap - welk voltage?

Let bij het kiezen van een nieuwe voeding op de spanning van het origineel. U kunt deze informatie op de originele voeding lezen - zo weet u zeker dat het door u gekozen product zijn werk goed zal doen.


Let bij het kiezen van een nieuwe voeding op de spanning van het origineel. U kunt deze...

Hoe een oplader voor een schroevendraaier kiezen?

Het kiezen van de juiste lader is heel eenvoudig - voer gewoon een exact boormodel in onze zoekmachine in. Zorg ervoor dat uw batterijen de cellen hebben die door de oplader worden ondersteund. Veel oudere elektrische gereedschappen hebben een batterij met nikkel-cadmium (NI-Cd) cellen. Tegenwoordig worden nikkel-metaalhydride (NI-MH)-batterijen vaker gebruikt, en opladers die compatibel zijn met deze batterijen kunnen oudere apparaten correct bedienen. We bieden ook lithium-ion (LI-ON) celopladers aan - deze zijn alleen geschikt voor dit type cel en mogen niet worden gebruikt om NI-MH- of NI-CD-batterijen op te laden.


Het kiezen van de juiste lader is heel eenvoudig - voer gewoon een exact boormodel in onze...
Green Cell ® Werkzeug Akku-Ladegerät für Metabo 8.4V -18V Ni-MH Ni-Cd
25,95 €
Voeg toe aan winkelmandje
% 1 $ d weergeven -% 2 $ d van 1 item

Schroevendraaiers waarop u kunt vertrouwen

Metabo is een bekend merk dat door duizenden consumenten over de hele wereld wordt vertrouwd, en als gevolg daarvan blijven de elektrische gereedschappen van grote populariteit genieten. Klanten die op zoek zijn naar een combinatie van kwaliteit, prestaties, betrouwbaarheid en waar voor hun geld zullen niet teleurgesteld worden met Metabo-producten. De hardware van Metabo is immers niet onverwoestbaar. Green Cell biedt efficiënte Metabo-laders om uw apparaten op het juiste energieniveau en snelheid te houden. Alle laders in deze categorie zijn speciaal geselecteerd en zijn compatibel met verschillende modellen Metabo-schroevendraaiers . Dit geeft onze klanten de zekerheid dat zij een investering doen die zich snel terugbetaalt op korte en lange termijn.

De lader is een onmisbaar accessoire

Een defecte lader is een defecte schroevendraaier. Storingen in de laadcyclus kunnen daarom leiden tot zware en kostbare downtime. Green Cell Metabo-laders zijn een kwaliteit die u snel kunt voelen. Wij nodigen u uit om vertrouwd te raken met ons speciaal geselecteerde en constant bijgewerkte aanbod . We zijn er zeker van dat u snel iets voor uzelf zult vinden.