Selecteer apparaat
Kies uw apparaat
en selecteer bijpassende producten
×
customer devices Mijn apparaten
customer devices

Geen opgeslagen apparaten

We zullen uw doorzochte apparaten automatisch opslaan, terwijl u tijd bespaart en PROMODIES op maat ontvangt.

Ga naar: mijn apparaten
added device
Geselecteerde apparaat:
customer devices
Geselecteerde apparaat:

Opladers USB-C (9)

USB-C oplader

USB-C-laders zijn een nieuwe standaard waarmee u snel verschillende mobiele apparaten kunt opladen en opladen. Het elimineert de noodzaak om meerdere kabels en trip-adapters te nemen. Het is ook perfect voor thuisgebruik als hulpmiddel voor het dagelijks opladen van uw apparatuur. USB-C-laders zijn uitgerust met de snellaadfunctie van Power Delivery. Dit betekent dat uw apparatuur binnen tien minuten in plaats van uren kan worden opgeladen. Veel opladers, bijvoorbeeld voor mobiele telefoons, hebben een snellaadfunctie. Na verloop van tijd kan de lader echter uitvallen - het is de meest kwetsbare component en lijdt vaak onder slechte apparaatbehandeling.

Snel laden - stroomvoorziening

De USB-C-lader helpt dit probleem op te lossen. Met een enkele lader voor al uw apparaten kunt u kabels kwijt, weer volledig mobiel zijn en ervoor zorgen dat de energiebalk tijdens het opladen snel stijgt. Onze Battery Empire winkel biedt toegang tot verschillende USB C-laderopties die snel voldoen aan de unieke behoeften van u en uw apparatuur. op

alle USB-C-laders

krijgt 12 maanden garantie. Dit geeft onze klanten een product van hoge kwaliteit dat langdurig efficiënt werkt.
Sorteer op:
UGREEN CD250 Wandladegerät, 25 W, USB-C + USB-C-zu-USB-C-Kabel, 2 m
Toont 1 - 9 van de 9 items

Nieuwe standaard bij laden met USB-C

Snel opladen dankzij de stroomafleverfunctie van de USB-C-lader, waarmee u uw apparaten zeer snel kunt opladen en opladen. U hoeft niet lang te wachten tot de krachtgrendel naar een bevredigende grootte groeit. Snel opladen houdt u mobieler en elimineert de rommel van uw dagelijkse routine - u hoeft niet gebonden te zijn aan de kabel. USB-C-laders zijn een investering die zich terugbetaalt op korte en lange termijn.

Grote selectie USB-C-laders

In onze winkel Battery Empire vindt u veel modellen van USB-C-laders, die u helpen om uw apparaten snel nieuw leven in te blazen. Deze lader wordt een aankoop die elke hardwerkende gebruiker zichzelf snel zal feliciteren. Wij nodigen u uit om vertrouwd te raken met ons speciaal geselecteerde en constant bijgewerkte aanbod . We zijn er zeker van dat u snel een model vindt dat is afgestemd op uw behoeften.