Kies een apparaat en kies een product
×
Kies een apparaat en kies een product

Waar vind je de modelmarkeringen?

Selecteer een model Je toestel
+
Voeg uw apparaat toe awe zullen matchen compatibele producten voor jou!
Toegevoegd!

Waar vind je de modelmarkeringen?

Voeg een apparaat toe Voeg uw apparaat toe awe zullen matchen compatibele producten voor jou!
Ga naar de apparatenlijst

Sony laptoplader

Help-zone

How do I select the right power supply for my device?

Model unit
The laptop model is usually located on the underside of the device. Read it and enter it into the shop's search engine.
e.g. Asus K53SV / HP Pavilion G6 / MacBook Pro 13 A1278


Value of INPUT / OUTPUT
On the power supply nameplate, the voltage and current values are marked OUTPUT, and on the bottom of the laptop, the same parameters as INPUT are marked. Read some of them and enter them into the shop's search engine by adding the brand of the device. Make sure that the plug of the power supply found is correct.
e.g. Asus 19V 4.74A / Dell 19.5V 4.62A / Lenovo 20V 3.25A.


Model unit The laptop model is usually located on the underside of the device. Read it and enter...

I have a 65W power supply or can i use a 90W power supply?

With such small differences it is acceptable. However, we must remember to use power supplies with higher power, not less, because at lower power the laptop may not work.


With such small differences it is acceptable. However, we must remember to use power supplies...

Is this power supply suitable for my laptop?

It will be suitable for our laptop if the plug diameter meets the outer diameter specification, e.g. 5.5 mm, and the output parameters are compatible. What are output parameters? It is the value of voltage[V] and current[A] that is given by the power supply for a laptop, e.g. 19V 4.74A.


It will be suitable for our laptop if the plug diameter meets the outer diameter specification,...

Laptop-Netzteil - welche Spannung?

Bei der Auswahl eines neuen Netzteils für Ihren Laptop sollten Sie die Spannung des Ladegeräts prüfen - dieser Parameter sollte mit Ihrem Originalgerät übereinstimmen.


Bei der Auswahl eines neuen Netzteils für Ihren Laptop sollten Sie die Spannung des Ladegeräts...
Green Cell PRO ® Ladegerät für Sony VAIO VGN-FS500 VGN-S360
Netzteil / Ladegerät Green Cell PRO 10.5V 3.8A 40W für Sony Vaio S13 SVS13 Pro 11 13 Duo 11 13
Netzteil / Ladegerät Green Cell PRO 19.5V 3.34A 65W für Sony Vaio SVF14 SVF15 SVF152A29M SVF1521C6EW SVF15AA1QM
Netzteil / Ladegerät Green Cell PRO 19.5V 6.15A 120W für Sony Vaio PCG-81112M VGN-AR61S VGN-AR71S VGN-AW31S VPCF11S1E
Netzteil / Ladegerät Green Cell PRO 19.5V 2.15A 40W für Sony Vaio W11 W12 PCG-31311M PCG-31311L VPCYB1S1E VPCYB3V1E
Netzteil / Ladegerät Green Cell PRO 16V 4A 64W für Sony Vaio PCG-R505 VGN-B VGN-S VGN-S360 VGN-T VGN-UX VGN-UX380N
RDY Laptopstroomadapter / lader Sony VAIO VGN-FS500 VGN-S360
23,95 €
18,95 €
21,95 €
16,95 €
22,95 €
17,95 €
34,95 €
27,95 €
18,95 €
14,95 €
18,95 €
14,95 €
19,95 €
15,95 €
Toont 1 - 7 van de 7 items
Laptopladers zijn de items die meestal worden vergeten. Hun betekenis wordt duidelijk wanneer ze beginnen te falen of falen, wat hen uitsluit van gebruik . Als gevolg hiervan stopt het apparaat zonder de mogelijkheid om op te laden en sterft uiteindelijk. Opladers zijn het meest vatbaar voor mechanische schade, overstromingen en vuil. Vaak zitten ze nog steeds onder het bureau, benen of gewoon in een tas gegooid tijdens transport. Dit alles kan de functionaliteit van dit apparaat snel negatief beïnvloeden. Als dit mislukt, wordt de gebruiker geconfronteerd met het probleem van het kopen van een nieuwe voeding. Onze Store Battery Empire biedt een breed scala aan opties voor Sony Green Cell laptopladers. Het is een 100% compatibele accessoire op maat van uw hardwarebehoeften, waardoor u de zekerheid heeft dat uw laptop efficiënt en voor lange tijd zal werken. Voor elke Green Cell Sony stroomvoorziening onze winkel biedt 24 maanden garantie. Het resultaat is een investering die zich snel terugbetaalt op zowel de korte als de lange termijn.

Een spel waar je zeker van kunt zijn.

Het veranderen van de lader is iets waar elke gebruiker vroeg of laat mee te maken krijgt. Sony is een wereldwijd erkend merk dat zijn klanten precies biedt wat ze verwachten. Hun uitrusting is immers niet onverwoestbaar. Af en toe kan het nodig zijn om de Sony-voeding te vervangen om het gebruiksgemak van het apparaat te garanderen. Het kiezen van de juiste lader is cruciaal. Originele onderdelen zijn vaak erg duur of moeilijk toegankelijk. De introductie van een accessoire trekt daarom op tijd aan, veroorzaakt kosten en de apparaten liggen rond en zijn stoffig. Zelfs de aanschaf van universele voedingen voor Sony is geen goed idee . Universele opladers moeten compatibel zijn met verschillende modellen laptops van verschillende merken. Dit maakt het heel gemakkelijk om over het hoofd te zien en niet om op de individuele behoeften van uw laptop te schieten. Dit verhoogt het risico op beschadiging van de batterij en gevoelige componenten. De laders afstemmen op het merk Sony Green Cell is volledig compatibel en het besef dat het apparaat precies krijgt wat het nodig heeft.

Opladers voor verschillende Sony-modellen

Het aanbod Our Shop Battery Empire is speciaal geselecteerd en wordt voortdurend bijgewerkt. Dit stelt ons in staat om beter te voldoen aan de behoeften van klanten van vandaag die op zoek zijn naar een combinatie van prestaties, kwaliteit, duurzaamheid en waar voor hun geld in hun producten. Dankzij ons uitgebreide aanbod kunnen we Green Cell onderdelen van hoge kwaliteit bieden voor veel verschillende HP-laptopmodellen. Wij nodigen u uit om vertrouwd te raken met ons aanbod, we zijn er zeker van dat u snel iets voor uzelf zult vinden.
Deze website maakt gebruik van cookies en verzamelt niet automatisch informatie, behalve de gegevens in deze bestanden (zogenaamde "cookies").
OK