Nieuwjaarsactie 202
Verspil geen tijd met scrollen
Kies een apparaat en kies een product
×
Kies een apparaat en kies een product

Waar vind je modelaanduidingen?

Selecteer uw apparaatmodel
+
Voeg uw apparaat toe en we zullen compatibele producten voor u matchen!
Toegevoegd!

Waar vind je modelaanduidingen?

Voeg toestel toe Voeg uw apparaat toe en we zullen compatibele producten voor u matchen!
Go to the list of devices

Powerbank Green Cell GC PowerPlay20 20000mAh met snel opladen 2x USB Ultra Charge en 2x USB-C Power Delivery 18W

Green Cell
Autumn sale - 20%
Op voorraad
Verzending tot 24 uur.
tevredenheidsgarantie - 30 dagen retourbeleid
  • Domineer met nog meer kracht van Green Cell PowerPlay20 - tot 72 extra uren voor uw apparaten
  • Laad tegelijkertijd maximaal 3 apparaten op - met de USB-C PD 18W en 2x USB-A Ultra Charge-poorten kunt u snel niet alleen smartphones opladen, maar zelfs veeleisendere apparaten zoals iPad Pro of Nintendo Switch
  • De uiterst elegante en ongelooflijk duurzame constructie zorgt voor een comfortabel en veilig gebruik van een powerbank in alle omstandigheden
  • GC PowerPlay20 is ontworpen met passie voor mobiliteit en is een product dat volledig is ontwikkeld door een team van Green Cell ingenieurs
49,95 €
Winter sale
39,95 €
U bespaart: 10,00 €

Aantal stuks:

free delivery
 
  • Powerbank Green Cell GC PowerPlay20 20000mAh met snel opladen 2x USB Ultra Charge en 2x USB-C Power Delivery 18W
  • 49,95 €
    39,95 €

GC PowerPlay20

Domineer met nog meer kracht


GC PowerPlay20 is de tweede powerbank in de PowerPlay-serie. Om aan de verwachtingen van de meest veeleisende gebruikers te voldoen, hebben we de capaciteit verhoogd tot 20.000 mAh. Dit betekent dat je nooit zonder energie komt te zitten en het zelfs met anderen kunt delen.

Profiteer van het voordeel

In een wereld waar seconden tellen, geven we je uren. Dankzij hoogwaardige lithium-polymeercellen biedt GC PowerPlay20 u de betrouwbaarheid en het comfort om uw apparaten te gebruiken waar u ook bent, zelfs voor nog eens 72 uur!

Karakteristiek design

Het vlaggenschip Green Cell-ontwerp, hoogwaardige materialen en nauwkeurige afwerking zorgen ervoor dat de powerbank er geweldig uitziet en bij alle moderne apparaten past. GC PowerPlay20 bevindt zich in elke situatie - of het nu gaat om een ​​zakelijke bijeenkomst, lezing op de universiteit of reizen.

Poorten

GC PowerPlay20 is uitgerust met maximaal vier moderne poorten. Dankzij de combinatie van twee USB-C PD-poorten en twee GC Ultra Charge-poorten, kun je tegelijkertijd drie extreem veeleisende apparaten van stroom voorzien terwijl je de powerbank zelf oplaadt. Nintendo Switch, iPad, smartphone - dankzij de powerbank met hoge capaciteit kun je ze gemakkelijk volledig opladen!

Pass-Through-functie

De Pass-Through Power Flow-functie maakt het gelijktijdig opladen van de Power Bank en alle daarop aangesloten apparaten mogelijk. Bespaar tijd en ruimte in uw bagage met de PowerPlay20 als een lader met meerdere poorten, niet alleen thuis, maar ook onderweg.

Veiligheid bij elke bocht

Hoogwaardige elektronica zorgt voor een veilige werking en de weerstand tegen beschadigingen wordt gegarandeerd door het doordachte ontwerp en de materialen waaruit PowerPlay20 is gemaakt. Daarnaast voldoet hij aan alle eisen van het luchttransport, waardoor je hem gemakkelijk aan boord van het vliegtuig meeneemt.

Geschikt voor modellen
Wpisz