Selecteer apparaat
Kies uw apparaat
en selecteer bijpassende producten
×
customer devices Mijn apparaten
customer devices

Geen opgeslagen apparaten

We zullen uw doorzochte apparaten automatisch opslaan, terwijl u tijd bespaart en PROMODIES op maat ontvangt.

Ga naar: mijn apparaten
added device
Geselecteerde apparaat:
customer devices
Geselecteerde apparaat:

Powerbank Green Cell GC PowerPlay20 20000mAh met snelladen 2x USB Ultra Charge en 2x USB-C Power Delivery 18W

Green Cell
Product beschikbaar
Verzending tot 24 uur.
tevredenheidsgarantie - 30 dagen retourbeleid
  • Domineer met nog meer kracht van Green Cell PowerPlay20 - tot 72 extra uren voor uw apparaten
  • Laad tegelijkertijd maximaal 3 apparaten op - met de USB-C PD 18W en 2x USB-A Ultra Charge-poorten kunt u snel niet alleen smartphones opladen, maar zelfs veeleisendere apparaten zoals iPad Pro of Nintendo Switch
  • De uiterst elegante en ongelooflijk duurzame constructie zorgt voor een comfortabel en veilig gebruik van een powerbank in alle omstandigheden
  • GC PowerPlay20 is ontworpen met passie voor mobiliteit en is een product dat volledig is ontwikkeld door een team van Green Cell ingenieurs
34,95 €

Aantal stuks:

 

GC PowerPlay20

Domineer met nog meer kracht


GC PowerPlay20 is de tweede powerbank in de PowerPlay-serie. Om aan de verwachtingen van de meest veeleisende gebruikers te voldoen, hebben we de capaciteit verhoogd tot 20.000 mAh. Dit betekent dat je nooit zonder energie komt te zitten en het zelfs met anderen kunt delen.

Profiteer van het voordeel

In een wereld waar seconden tellen, geven we je uren. Dankzij hoogwaardige lithium-polymeercellen biedt GC PowerPlay20 u de betrouwbaarheid en het comfort om uw apparaten te gebruiken waar u ook bent, zelfs voor nog eens 72 uur!

Karakteristiek design

Het vlaggenschip Green Cell-ontwerp, hoogwaardige materialen en nauwkeurige afwerking zorgen ervoor dat de powerbank er geweldig uitziet en bij alle moderne apparaten past. GC PowerPlay20 bevindt zich in elke situatie - of het nu gaat om een ​​zakelijke bijeenkomst, lezing op de universiteit of reizen.

Poorten

GC PowerPlay20 is uitgerust met maximaal vier moderne poorten. Dankzij de combinatie van twee USB-C PD-poorten en twee GC Ultra Charge-poorten, kun je tegelijkertijd drie extreem veeleisende apparaten van stroom voorzien terwijl je de powerbank zelf oplaadt. Nintendo Switch, iPad, smartphone - dankzij de powerbank met hoge capaciteit kun je ze gemakkelijk volledig opladen!

Pass-Through-functie

De Pass-Through Power Flow-functie maakt het gelijktijdig opladen van de Power Bank en alle daarop aangesloten apparaten mogelijk. Bespaar tijd en ruimte in uw bagage met de PowerPlay20 als een lader met meerdere poorten, niet alleen thuis, maar ook onderweg.

Veiligheid bij elke bocht

Hoogwaardige elektronica zorgt voor een veilige werking en de weerstand tegen beschadigingen wordt gegarandeerd door het doordachte ontwerp en de materialen waaruit PowerPlay20 is gemaakt. Daarnaast voldoet hij aan alle eisen van het luchttransport, waardoor je hem gemakkelijk aan boord van het vliegtuig meeneemt.

Compatibel met de volgende batterijmodellen
    Compatibel met de volgende apparaten
    arrow-up
      Technische gegevens
      hoedanigheid:
      20000 mAh
      Macht:
      18W
      celtype:
      Li-Polymer
      Invoer:
      USB-C1 Ultra Charge: 5-9V/2A (Max 18W)
      staat:
      Nieuw
      Snelladertechnologie:
      Green Cell Ultra Charge
      Ondersteunde laadtechnologieën:
      Quick Charge 3.0, Samsung AFC, Huawei FCP, Apple 2.4A, Mediatek Pump Express 1.1/2.0, USB DCP
      Pass-Through:
      Ja
      beveiliging tegen oververhitting:
      Ja
      Diepontlaadbeveiliging:
      Ja
      Overbelastingsbeveiliging:
      Ja
      Kleur:
      Zwart
      Garantie:
      12 maanden
      Fabrikant:
      Green Cell
      afmeting:
      140x72.8x24.6mm
      Gewicht:
      341.4g
      Model:
      PowerPlay20
      Aantal uitgangen:
      3
      Productcode:
      PBGC03
      Feedback en vragen van klanten
      Geef uw mening
      star empty star empty star empty star empty star empty

      Dit product heeft nog geen meningen. Beoordeel hem als eerste.

      Om een opmerking toe te voegen, moet u ingelogd zijn en het gekochte product hebben.

      Gemiddeld cijfer
      Geef uw mening
      empty-star empty-star empty-star empty-star empty-star

      Dit product heeft nog geen meningen. Beoordeel hem als eerste.

      Om een opmerking toe te voegen, moet u ingelogd zijn en het gekochte product hebben.

      ×
      comments icons

      Bedankt voor het toevoegen van uw mening, binnenkort staat deze op de productkaart.

      dichtbij
      Veel Gestelde Vragen
      Kan de batterijcapaciteit (mAh) groter zijn?
      Kijken
      Het is mogelijk om batterijen met een hogere capaciteit te gebruiken. De batterijcapaciteit wordt uitgedrukt in mijlen ampère-uren (mAh), hoe hoger de waarde van de capaciteit, bijv. 3000 mAh, hoe langer de werktijd kan worden bereikt op één batterijlading, wat onze mobiliteit en efficiëntie verhoogt.
      Hoe een powerbank kiezen?
      Kijken
      1. Batterijcapaciteit in telefoon Het belangrijkste dat we moeten controleren, is de batterijcapaciteit in onze telefoons en deze kan variëren van iets meer dan 1000 mAh tot zelfs 4000 mAh. Houd er rekening mee dat er tijdens het laadproces onvermijdelijk energieverlies optreedt, waardoor de daadwerkelijke prestaties van de powerbank tot 75% kunnen verminderen. Dit is een volkomen natuurlijk fenomeen en er moet rekening mee worden gehouden.
      2. Powerbank voor smartphone - met welke parameters moet rekening worden gehouden? Als je een telefoon hebt die snel opladen mogelijk maakt, loont het om een voedingsadapter te kiezen die 2.1A of QC 3.0 ondersteunt, waardoor je tot twee keer zo snel kunt opladen in vergelijking met andere modellen. Houd er echter rekening mee dat als de telefoon er niet mee compatibel is, de snellaadoptie ons geen goed zal doen.
      Wat is Ultra Charge?
      Kijken
      Ultra Charge snelladen is gebaseerd op drie laadprofielen - 5/9/9/12V. Afhankelijk van welk apparaat je aansluit, weet je zeker dat de juiste laadspanning wordt gekozen en de intensiteit zo hoog mogelijk is. De technologie garandeert veilig en snel opladen, ongeacht het aangesloten apparaat. Met Ultra Charge kunnen we de meeste smartphones van 0 tot 100% opladen in 1-1,5 uur.
      Is er een kabel aangesloten op de powerbank?
      Kijken
      Elke voedingsadapter wordt geleverd met een USB-Micro-USB- of USB-C-kabel (zie specificaties) waarmee de voedingsadapter kan worden opgeladen en als de telefoon een geschikt stopcontact heeft, kan deze ook via deze kabel worden opgeladen.
      Is deze powerbank geschikt voor mijn telefoonmodel?
      Kijken
      In feite is elke powerbank geschikt voor onze telefoon, zolang het maar een smartphone is. Alles hangt af van onze voorkeuren en ons doel. Als je een handig apparaat nodig hebt dat niet veel ruimte in beslag neemt en in je zak kan worden gedragen, raden we powerbanks tot 10.000 mAh aan. Als we echter een specifieke powerbank willen hebben om andere apparaten van energie te voorzien, stellen we een model voor dubbel 20 000 mAh.
      Hoe controleer je de batterijcapaciteit van een mobiele telefoon?
      Kijken
      De batterijcapaciteit wordt direct op de batterij aangegeven. Deze informatie bevindt zich aan de binnenkant van het apparaat. U kunt ook moderne applicaties gebruiken die de batterijstatus controleren. Een voorbeeld van zo'n programma is Battery Info, ontwikkeld voor Android-smartphones. De applicatie is gemakkelijk te gebruiken, zodat men gemakkelijk de informatie over de huidige batterijstatus kan controleren.
      Kan de batterijcapaciteit (mAh) groter zijn?
      Kijken
      De batterijcapaciteit in milliampère-uren (mAh) kan afwijken van de fabrieksbatterij. Kies je voor een accu met een grotere capaciteit, dan gaat je toestel langer mee en krijg je meer mobiliteit en gebruikscomfort!
      Heeft de oplader een snellaadfunctie?
      Kijken
      Het is heel eenvoudig om te controleren of de oplader een snellaadfunctie heeft - dit gebeurt als het apparaat een groene USB-connector heeft. Dit is een teken dat de oplader je telefoon snel oplaadt.
      Laderparameters - waar moet u op letten?
      Kijken
      Er zijn verschillende factoren waarmee u rekening moet houden bij het kiezen van opladers. De belangrijkste hiervan zijn: het vermogen van de lader, het type ingang en de gebruikte snellaadtechnologieën.
      Oplader met Power Delivery-technologie, wat betekent PD?
      Kijken
      Power Delivery is een snellaadtechnologie. Simpel gezegd, opladers die deze variant ondersteunen, selecteren automatisch de juiste lading voor het aangesloten apparaat, wat zorgt voor snel en efficiënt opladen.
      Kan de oplader met de snellaadfunctie een gewone mobiele telefoon opladen?
      Kijken
      Als u een oudere mobiele telefoon gebruikt die niet over snellaadtechnologie beschikt, hoeft u niet zonder een speciale oplader te kopen. Je telefoon wordt goed opgeladen en moderne opladers hebben verschillende extra functies die in elke situatie van pas komen.
      Welke laadcapaciteit moet de oplader voor mobiele telefoons hebben?
      Kijken
      Controleer voordat u een oplader koopt het maximale laadvermogen van uw mobiele telefoon (deze parameter wordt weergegeven in watt). Let ook op het aantal aansluitingen op de oplader - zo kies je een apparaat dat handig is in gebruik. De meest populaire modellen vind je op de volgende link: Hoe kies je de juiste telefoonoplader?