Vind iets voor jezelf

Selecteer apparaat
Kies uw apparaat
en selecteer bijpassende producten
×
Mijn apparaten

Geen opgeslagen apparaten

We zullen uw doorzochte apparaten automatisch opslaan, terwijl u tijd bespaart en PROMODIES op maat ontvangt.

Ga naar: mijn apparaten
Geselecteerde apparaat:

Geselecteerde apparaat:

Powerbank Green Cell GC PowerPlay10S 10000mAh met snelladen 2x USB Ultra Charge en 2x USB-C Power Delivery 18W

Green Cell
Op voorraad
Verzending tot 24 uur.
tevredenheidsgarantie - 30 dagen retourbeleid
 • Profiteer waar u ook bent met Green Cell PowerPlay10S - tot 36 extra uren voor uw apparaten
 • Laad maximaal 3 apparaten tegelijk op - dankzij de USB-C Power Delivery 18W en 2x USB-A Ultra Charge -poorten kunt u niet alleen smartphones, maar ook meer snel opladen veeleisende apparaten zoals de iPad Pro 2020 of Nintendo Switch
 • Uiterst stijlvol en ongelooflijk duurzaam ontwerp zorgt voor comfortabel en veilig gebruik van de powerbank onder alle omstandigheden
 • Gemaakt met passie voor mobiliteit - GC PowerPlay10S is een product volledig ontworpen door een team van Green Cell-ingenieurs
27,95 €

Aantal stuks:

 

GC PowerPlay10S

GC PowerPlay10S is de volgende stap in de evolutie van Green Cell Power Banks. We hebben het beste van GC PRIME genomen en gewapend met de nieuwste technologische oplossingen om het naar een nieuw niveau te tillen. Door twee extra poorten toe te voegen, hebben we een powerbank gecreëerd, waardoor u op elk gebied een voordeel behaalt.

Ontwerp

Bij het ontwerpen van PowerPlay10S wisten we dat we het karakteristieke ontwerp van ons vlaggenschip Power Bank wilden voortzetten. Daarom hebben we de extreem ruime lithium-polymeercellen in een stijlvolle behuizing gestopt, die we niet alleen hebben verbeterd door twee extra poorten toe te voegen, maar ook door het Green Cell-logo te veranderen in een knop die de huidige capaciteit van de Power Bank weergeeft.

Nog meer apparaten

De GC PowerPlay10S powerbank is uitgerust met 3 snelle poorten, waardoor u tot 3 apparaten tegelijkertijd kunt opladen: USB-C Power Delivery-poort, die kan worden gebruikt om apparaten op te laden met een vermogen tot 18W of voor het opladen van Power Play, 2 USB-A-poorten uitgerust met de gepatenteerde Ultra Charge-technologie, en bovendien een USB-C-poort speciaal voor het direct opladen van de Power Bank zelf.

Krijg een voordeel

In een wereld waar seconden tellen, geven we je uren. Dankzij hoogwaardige lithium-polymeercellen biedt GC PowerPlay10S u het comfort van uw apparaten waar u ook bent, zelfs voor 36 uur extra!

Poorten

Vergeet het probleem van ontladen apparaten! Dankzij 3 poorten kan PowerPlay10S effectief overweg met het opladen van uw apparaten, en met de Pass Through-functie kunt u hem gebruiken als een multipoort-oplader. De powerbank zelf kan worden opgeladen via een van de twee USB Type C-poorten met een vermogen tot 20W.

Laat de kracht vrij stromen

De Pass-Through-functie maakt het gelijktijdig opladen van de Power Bank en alle daarop aangesloten apparaten mogelijk. Dit bespaart tijd en ruimte in uw bagage.

Compatibiliteit

Smartphones zijn niet meer de enige apparaten die we bij ons hebben en die moeten worden opgeladen. Om het snelst opladen van nog veeleisendere apparaten te garanderen, hebben we daarom onze powerbank uitgerust met een USB-C PD 18W-poort, die gemakkelijk overweg kan met oplaadapparaten zoals de iPad Pro 2020 of Nintendo Switch. Natuurlijk zijn we ook de klassieke smartphones niet vergeten - dankzij de twee USB-A Ultra Charge-poorten laad je je Samsung S21 en iPhone 12 of SE (2020) in één keer op!

Beveiliging voor u en uw apparaten

De veiligheid van de bediening wordt gegarandeerd door eersteklas elektronica en de weerstand tegen beschadiging wordt verzekerd door een goed doordacht ontwerp en materialen waaruit PowerPlay10S is gemaakt.

Compatibel met de volgende batterijmodellen
  Compatibel met de volgende apparaten
   Feedback en vragen van klanten
   Geef uw mening

   Dit product heeft nog geen meningen. Beoordeel hem als eerste.

   Gemiddeld cijfer
   Geef uw mening

   Dit product heeft nog geen meningen. Beoordeel hem als eerste.

   Uw beoordeling:
   ×

   Bedankt voor het toevoegen van uw mening, binnenkort staat deze op de productkaart.

   dichtbij
   Technische gegevens
   hoedanigheid:
   10000 mAh
   macht:
   18W
   celtype:
   Li-Polymer
   uitgang:
   USB-C2: 5V/3A; 9V/2A; 12V/1.5A; USB-A1/A2: 5V/3A; 9V/2A; 12V/1.5A
   invoer:
   USB-C1: 5-9V/2A (Max 18W); USB-C2: 5V/3A; 9V/2A
   staat:
   Nieuw
   Pass-Through:
   Ja
   beveiliging tegen oververhitting:
   Ja
   Diepontlaadbeveiliging:
   Ja
   Overbelastingsbeveiliging:
   Ja
   kleur:
   Zwart
   garantie:
   12 maanden
   fabrikant:
   Green Cell
   afmeting:
   140x72x14mm
   Aantal uitgangen:
   3
   productcode:
   PBGC02S
   Veel Gestelde Vragen
   Is there a cable connected to the Power Bank?
   Kijken
   Each power supply comes with a USB micro-USB or USB C cable (see specifications) that can be used to charge the power supply, and if the phone has a suitable wall outlet, it can also be charged via this cable.
   Verfügt das Ladegerät über eine Schnellladefunktion?
   Kijken
   Es ist sehr einfach zu überprüfen, ob das Ladegerät über eine Schnellladefunktion verfügt - dies geschieht, wenn das Gerät einen grünen USB-Anschluss hat. Dies ist ein Zeichen dafür, dass das Ladegerät Ihr Handy schnell auflädt.
   Deze website maakt gebruik van cookies en verzamelt niet automatisch informatie, behalve de gegevens in deze bestanden (zogenaamde "cookies").
   OK