Kies een apparaat en kies een product
×
Kies een apparaat en kies een product

Waar vind je de modelmarkeringen?

Selecteer een model Je toestel
+
Voeg uw apparaat toe awe zullen matchen compatibele producten voor jou!
Toegevoegd!

Waar vind je de modelmarkeringen?

Voeg een apparaat toe Voeg uw apparaat toe awe zullen matchen compatibele producten voor jou!
Ga naar de apparatenlijst

Oplader voor Hitachi draadloze schroevendraaier

De schroevendraaier is een van de meest gebruikte gereedschappen voor dagelijks, klein of groot onderhoud. Zonder dit essentiële hulpmiddel zijn verschillende soorten reparaties en upgrades vaak onpraktisch en beïnvloeden ze de snelheid van alle werkzaamheden. Moderne accuschroevendraaiers zijn zeer efficiënt en kunnen lange tijd worden opgeladen. Een schroevendraaier moet echter worden opgeladen en opladers falen vaak - vooral vanwege een slechte hantering. Onze winkel biedt hoogwaardige Hitachi Green Cell opladers die zich snel aanpassen aan uw technologische behoeften en financiële mogelijkheden. Green Cell is kwaliteit en compatibiliteit die ervoor zorgt dat u het beste sorteeralternatief voor uw apparaten krijgt. Dit maakt het een investering die zich terugbetaalt op korte en lange termijn. Alle laders hebben een oververhittingsbeveiliging en een overbelastings- en diepontladingsbeveiliging. Bovendien hebben ze allemaal

Hitachi opladers voor elektrisch gereedschap

een garantie van 12 maanden.
amperage
uitgang
Green Cell ® Werkzeug Akku-Ladegerät für Hitachi 8.4V -18V Ni-MH Ni-Cd
% 1 $ d weergeven -% 2 $ d van 1 item

Producten van hoge kwaliteit

Hitachi is een wereldberoemd merk dat hoogwaardige en diverse producten biedt. Elektrisch gereedschap van Hitachi wordt steeds populairder bij klanten die op zoek zijn naar een combinatie van kwaliteit, prestaties, betrouwbaarheid en waar voor uw geld . Ondanks alle vooruitgang zijn Hitachi-apparaten, inclusief zijaccessoires zoals batterijladers, niet onverwoestbaar. Green Cell biedt efficiënte opladers voor Hitachi-schroevendraaiers die uw apparaten snel op snelheid houden. De onderstaande laders zijn speciaal geselecteerd voor de verschillende modellen Hitachi-schroevendraaiers . Dit geeft onze klanten het vertrouwen dat ze compatibele apparatuur kopen die aan hun behoeften en verwachtingen voldoet.

Snelle productiviteitsgroei

Een defecte lader is gelijk aan een defecte schroevendraaier, wat kan leiden tot zware en vaak dure uitvaltijd. Hitachi-laders van Green Cell zijn een kwaliteit die snel voelbaar is. De lader is zeer goed bestand tegen mechanische schade en efficiënt, dus hij past snel in de tooling van elke gouden greep. Wij nodigen u uit om vertrouwd te raken met ons speciaal geselecteerde en constant bijgewerkte aanbod . We zijn er zeker van dat u snel iets voor uzelf zult vinden.
Deze website maakt gebruik van cookies en verzamelt niet automatisch informatie, behalve de gegevens in deze bestanden (zogenaamde "cookies").
OK