Selecteer apparaat
Kies uw apparaat
en selecteer bijpassende producten
×
Mijn apparaten

Geen opgeslagen apparaten

We zullen uw doorzochte apparaten automatisch opslaan, terwijl u tijd bespaart en PROMODIES op maat ontvangt.

Ga naar: mijn apparaten
Geselecteerde apparaat:

Geselecteerde apparaat:

Hitachi (1)

Oplader voor Hitachi draadloze schroevendraaier

De schroevendraaier is een van de meest gebruikte gereedschappen voor dagelijks, klein of groot onderhoud. Zonder dit essentiële hulpmiddel zijn verschillende soorten reparaties en upgrades vaak onpraktisch en beïnvloeden ze de snelheid van alle werkzaamheden. Moderne accuschroevendraaiers zijn zeer efficiënt en kunnen lange tijd worden opgeladen. Een schroevendraaier moet echter worden opgeladen en opladers falen vaak - vooral vanwege een slechte hantering. Onze winkel biedt hoogwaardige Hitachi Green Cell opladers die zich snel aanpassen aan uw technologische behoeften en financiële mogelijkheden. Green Cell is kwaliteit en compatibiliteit die ervoor zorgt dat u het beste sorteeralternatief voor uw apparaten krijgt. Dit maakt het een investering die zich terugbetaalt op korte en lange termijn. Alle laders hebben een oververhittingsbeveiliging en een overbelastings- en diepontladingsbeveiliging. Bovendien hebben ze allemaal

Hitachi opladers voor elektrisch gereedschap

een garantie van 12 maanden.
Sorteer op:

Help-zone

Adapter voor elektrisch gereedschap - welk voltage?

Let bij het kiezen van een nieuwe voeding op de spanning van het origineel. U kunt deze informatie op de originele voeding lezen - zo weet u zeker dat het door u gekozen product zijn werk goed zal doen.


Let bij het kiezen van een nieuwe voeding op de spanning van het origineel. U kunt deze...

Hoe een oplader voor een schroevendraaier kiezen?

Het kiezen van de juiste lader is heel eenvoudig - voer gewoon een exact boormodel in onze zoekmachine in. Zorg ervoor dat uw batterijen de cellen hebben die door de oplader worden ondersteund. Veel oudere elektrische gereedschappen hebben een batterij met nikkel-cadmium (NI-Cd) cellen. Tegenwoordig worden nikkel-metaalhydride (NI-MH)-batterijen vaker gebruikt, en opladers die compatibel zijn met deze batterijen kunnen oudere apparaten correct bedienen. We bieden ook lithium-ion (LI-ON) celopladers aan - deze zijn alleen geschikt voor dit type cel en mogen niet worden gebruikt om NI-MH- of NI-CD-batterijen op te laden.


Het kiezen van de juiste lader is heel eenvoudig - voer gewoon een exact boormodel in onze...
Green Cell ® Werkzeug Akku-Ladegerät für Hitachi 8.4V -18V Ni-MH Ni-Cd
30,95 €
Voeg toe aan winkelmandje
% 1 $ d weergeven -% 2 $ d van 1 item

Producten van hoge kwaliteit

Hitachi is een wereldberoemd merk dat hoogwaardige en diverse producten biedt. Elektrisch gereedschap van Hitachi wordt steeds populairder bij klanten die op zoek zijn naar een combinatie van kwaliteit, prestaties, betrouwbaarheid en waar voor uw geld . Ondanks alle vooruitgang zijn Hitachi-apparaten, inclusief zijaccessoires zoals batterijladers, niet onverwoestbaar. Green Cell biedt efficiënte opladers voor Hitachi-schroevendraaiers die uw apparaten snel op snelheid houden. De onderstaande laders zijn speciaal geselecteerd voor de verschillende modellen Hitachi-schroevendraaiers . Dit geeft onze klanten het vertrouwen dat ze compatibele apparatuur kopen die aan hun behoeften en verwachtingen voldoet.

Snelle productiviteitsgroei

Een defecte lader is gelijk aan een defecte schroevendraaier, wat kan leiden tot zware en vaak dure uitvaltijd. Hitachi-laders van Green Cell zijn een kwaliteit die snel voelbaar is. De lader is zeer goed bestand tegen mechanische schade en efficiënt, dus hij past snel in de tooling van elke gouden greep. Wij nodigen u uit om vertrouwd te raken met ons speciaal geselecteerde en constant bijgewerkte aanbod . We zijn er zeker van dat u snel iets voor uzelf zult vinden.
Deze website maakt gebruik van cookies en verzamelt niet automatisch informatie, behalve de gegevens in deze bestanden (zogenaamde "cookies").
OK