Selecteer apparaat
Kies uw apparaat
en selecteer bijpassende producten
×
customer devices Mijn apparaten
customer devices

Geen opgeslagen apparaten

We zullen uw doorzochte apparaten automatisch opslaan, terwijl u tijd bespaart en PROMODIES op maat ontvangt.

Ga naar: mijn apparaten
added device
Geselecteerde apparaat:
customer devices
Geselecteerde apparaat:

Panasonic (1)

Panasonic oplader

De camera-oplader is het basiselement van uw reisuitrusting. Zonder hen is het onmogelijk om de apparaten in een juiste energetische staat te houden. Camera-opladers zijn een accessoire dat u veel problemen kan bezorgen als u ze vergeet. Spiegelreflexcamera's of digitale camera's worden steeds populairder. Het doorbreekt de efficiëntie van ingebouwde camera's in de smartphone, die een betere beeldkwaliteit en meer bewegingsvrijheid in het opnamegebied mogelijk maken. Foto's genomen met een camera zijn altijd waardevoller - ze zijn gedetailleerder, duidelijker en vereisen meer inspanning van de kant van de gebruiker. Dit verhoogt hun waarde en daarmee het belang van de ervaring die de foto maakt. De camera's van Panasonic worden gekenmerkt door hun uitzonderlijke kwaliteit en de vele mogelijkheden om fenomenale foto's te maken. Zoals met alle apparaten, zijn hun energiereserves echter niet onuitputtelijk. Camera-opladers zijn items die bijzonder gevoelig zijn voor beschadiging - vooral vanwege een slechte hantering van het apparaat. Een occasionele verandering van de cameralader is de beste manier om ervoor te zorgen dat uw apparatuur probleemloos werkt, zowel tijdens het reizen als in het dagelijks leven. Onze winkel Battery Empire biedt een brede selectie

Opladers voor Panasonic camera's

die snel reageren op de behoeften van modern georiënteerde klanten. Elke lader die in ons aanbod is inbegrepen, wordt gedekt door een garantie van 12 maanden. Hierdoor kunnen onze klanten er zeker van zijn dat ze oplossingen van de hoogste kwaliteit kopen die langdurig efficiënt werken.
Sorteer op:
hoedanigheid: 750 mAh
Spanning: 7.4V
Productcode: CB55+CB55+ADCB12
48,94 €
% 1 $ d weergeven -% 2 $ d van 1 item

Aanpassing van de laders aan de camera

Panasonic is een merk dat een breed scala aan consumenten over de hele wereld vertrouwt. Ondanks alle kwaliteit zijn de apparaten van Panasonic niet onverwoestbaar. Camera-opladers zijn bijzonder gevoelig voor beschadiging en als ze falen, zal de camera niet ver achterblijven. Door de lader af en toe te vervangen, kunt u uw apparatuur energetisch beschermen en ervoor zorgen dat u de gelegenheid krijgt om belangrijke momenten in uw leven vast te leggen. Speciale Panasonic camera-opladers zorgen ervoor dat aan al uw technische vereisten wordt voldaan.

Hoogwaardige camera-opladers

Onze Battery Empire winkel biedt oplossingen van hoge kwaliteit die snel zijn afgestemd op de individuele behoeften van de eigenaar en de apparaten. De camera-opladers van Panasonic maken uw apparatuur snel compleet en zorgen ervoor dat deze gedurende een lange periode efficiënt werkt. Wij nodigen u uit om vertrouwd te raken met ons speciaal geselecteerde en constant bijgewerkte aanbod. We zijn er zeker van dat u snel iets voor uzelf zult vinden.