Selecteer apparaat
Kies uw apparaat
en selecteer bijpassende producten
×
customer devices Mijn apparaten
customer devices

Geen opgeslagen apparaten

We zullen uw doorzochte apparaten automatisch opslaan, terwijl u tijd bespaart en PROMODIES op maat ontvangt.

Ga naar: mijn apparaten
added device
Geselecteerde apparaat:
customer devices
Geselecteerde apparaat:

Voor e-book readers (1)

Batterijen voor e-book readers

Kiezen hoedanigheid:
Sorteer op:
Green Cell ® Akku 1-756-769-11 für Sony Portable Reader System PRS-500 oraz PRS-505 Ebook-Reader
hoedanigheid: 750 mAh
Spanning: 3.7V
Productcode: RE05
12,95 €
Voeg toe aan winkelmandje
% 1 $ d weergeven -% 2 $ d van 1 item
Zowel e-book readers als smartphones behoren tot apparaten waarvan de moderne gebruiker praktisch niet scheidt. Batterijen voor e-book readers worden een belangrijke toevoeging, zonder welke het onmogelijk is om de apparaten op de juiste energienorm te houden. De e-book readers worden vrijwel overal mee naartoe genomen. Ze dienen als een efficiënte ontsnapping uit de realiteit in communicatie, thuis en op verschillende reizen. De eenvoudige scheiding van dagelijkse stress en onderdompeling in de fantastische leeswereld stelt u in staat uw zenuwen te kalmeren en uw interne batterijen te regenereren. Dit vereist echter energie. E-boeklezers wennen er, net als elk ander elektronisch apparaat, na verloop van tijd aan. De batterij is niet langer duurzaam genoeg om te voldoen aan de behoeften en snelle levensduur van een moderne gebruiker. Het apparaat begint meer tijd door te brengen met de oplaadkabel en het lang vasthouden van de batterij laat te wensen over. Het vervangen van de batterij in de e-book reader is een gemakkelijke manier om uw apparatuur van stroom te voorzien en terug te keren naar uw gebruikelijke comfort. Vind de jouwe e-book batterij door hieronder naar de fabrikant te zoeken of typ het batterijmodel of -apparaat in de bovenstaande zoekmachine.

Bijpassende batterijen voor e-book readers

De batterijen voor e-book readers die in ons aanbod beschikbaar zijn, hebben een garantieperiode van 12 maanden. Hierdoor kunnen onze klanten er zeker van zijn dat ze hoogwaardige oplossingen kopen die hen gedurende een lange periode efficiënt zullen bedienen. In ons aanbod vindt u batterijen voor e-book readers van vele bekende wereldmerken. Dankzij de snelle batterijwissel keert het apparaat terug naar zijn vroegere energie-efficiëntie, en wanneer u een boek leest, hoeft u zich geen zorgen te maken over het kijken naar het energiebalkdisplay. Batterijen voor e-book readers worden na verloop van tijd nodig om de efficiëntie van uw apparaten te behouden. Batterijen voor e-book readers zorgen voor een terugkeer naar normale energie. Hierdoor kan het apparaat als voorheen worden gebruikt, zonder zorgen te maken dat de batterij bijna leeg blijft, bijv. Op de weg voordat punt B wordt bereikt. De batterij kan worden gebruikt zoals het vroeger was. In ons speciaal geselecteerde en constant bijgewerkte aanbod vindt u snel een variant die bij uw apparatuur past . Wij nodigen u uit om vertrouwd te raken met ons aanbod.
Deze website maakt gebruik van cookies en verzamelt niet automatisch informatie, behalve de gegevens in deze bestanden (zogenaamde "cookies").
OK