Kies een apparaat en kies een product
×
Kies een apparaat en kies een product

Waar vind je de modelmarkeringen?

Selecteer een model Je toestel
+
Voeg uw apparaat toe awe zullen matchen compatibele producten voor jou!
Toegevoegd!

Waar vind je de modelmarkeringen?

Voeg een apparaat toe Voeg uw apparaat toe awe zullen matchen compatibele producten voor jou!
Ga naar de apparatenlijst

Fujifilm camera batterij

hoedanigheid: 950mAh
voltage: 7.4V
productcode: CB46
18,95 €
14,95 €
hoedanigheid: 750mAh
voltage: 3.7V
productcode: CB50
17,95 €
13,95 €
hoedanigheid: 750mAh
voltage: 3.7V
productcode: CB60
17,95 €
13,95 €
hoedanigheid: 700mAh
voltage: 3.7V
productcode: CB68
16,95 €
12,95 €
hoedanigheid: 1640 mAh
voltage: 3,7V
productcode: CB80
18,95 €
14,95 €
Toont 1 - 5 van de 5 items
Een camerabatterij is een noodzaak zonder welke het apparaat niet kan werken. Elke batterij, zelfs de beste, gaat lang mee. Tegenwoordig worden camera's steeds populairder. Door de belangrijke en mooie momenten van je leven vast te leggen met een camera, kun je ze in een duidelijkere en betere kwaliteit houden dan door je telefoon te 'slaan'. Vanwege de verhoogde gebruiksfrequentie werken de batterijen sneller. Het resultaat is langere perioden in de lader en kortere perioden op een efficiënte manier. Onaangenaam verrast worden door het donkere scherm in je camera is geen perspectief dat je een positieve indruk geeft - vooral als je weg bent. Fujifilm is een cameramerk dat steeds vaker wordt gekozen door modern georiënteerde gebruikers. Zelfs Fujifilm wordt na verloop van tijd geëxploiteerd. Incidentele batterijvervanging is een manier om snel nieuwe energie in uw apparatuur te brengen en het gebruikelijke comfort te krijgen. Onze Battery Empire Store biedt een breed scala aan batterijen voor Fujifilm-camera's die zich snel kunnen aanpassen aan de individuele behoeften van het apparaat en de eigenaar. Bij elke aanbevolen Fujifilm Battery Er is een garantie van 12 maanden. Hierdoor kunnen onze klanten er zeker van zijn dat ze bewezen, hoogwaardige en duurzame oplossingen ontvangen.

Geschikte batterijen voor de Fujifilm-camera

Fujifilm is een merk dat zijn klanten al jaren toegang biedt tot hoogwaardige technologische oplossingen. De merkcamera's zijn een combinatie van kwaliteit, prestaties, efficiëntie en waar voor uw geld . Ondanks de hoge energie-efficiëntie worden camerabatterijen onvermijdelijk gebruikt - vooral bij intensief gebruik van de apparaten. Het vervangen van de batterij door een nieuwe brengt uw camera tot leven en maakt beter gebruik van het potentieel. U hoeft dus niet na elke foto nerveus naar de energiebalk te kijken. Battery World biedt veel krachtige opties voor verschillende modellen Fujifilm-camera's. Hiermee kunt u het apparaat weer in de juiste energetische positie brengen en de functies beter (langer) gebruiken. Het kopen van een nieuwe camerabatterij is een investering die zich snel terugbetaalt op korte en lange termijn. Wij nodigen u uit om vertrouwd te raken met ons speciaal geselecteerde en constant bijgewerkte aanbod. We zijn er zeker van dat u snel iets voor uzelf zult vinden.
Deze website maakt gebruik van cookies en verzamelt niet automatisch informatie, behalve de gegevens in deze bestanden (zogenaamde "cookies").
OK