Selecteer apparaat
Kies uw apparaat
en selecteer bijpassende producten
×
Mijn apparaten

Geen opgeslagen apparaten

We zullen uw doorzochte apparaten automatisch opslaan, terwijl u tijd bespaart en PROMODIES op maat ontvangt.

Ga naar: mijn apparaten
Geselecteerde apparaat:

Geselecteerde apparaat:

Panasonic (1)

Batterijlader voor Panasonic draadloze schroevendraaier

Schroevendraaiers zijn een van de meest gebruikte elektrische gereedschappen op de agenda, waarmee verschillende renovatie- en bouwwerkzaamheden worden uitgevoerd. Een schroevendraaier is net zo efficiënt als zijn batterij, die op zijn beurt iets nodig heeft om op te laden. Opladers voor schroevendraaiers worden vaak behandeld als iets specifieks dat ter plaatse is. De situatie verandert wanneer opladers meestal weigeren te werken vanwege onjuiste bediening. Dan is er de apparatuur, die vaak nodig is om het werk te voltooien, en groeit met stof, en de gebruiker probeert snel, althans voor een moment, een uitwisseling te organiseren en de schroevendraaier op te laden. In onze winkel Battery Empire bieden we een breed scala aan opties voor opladers voor Panasonic-schroevendraaiers van Green Cell . Green Cell is een perfecte replica van het originele accessoire, waarmee u snel nieuwe energie in uw apparaten kunt brengen. Alle laders hebben een oververhittingsbeveiliging en een overbelastings- en diepontladingsbeveiliging. Bovendien hebben ze allemaal

Panasonic elektrisch gereedschap opladers

een garantie van 12 maanden. Het resultaat is een investering die zich snel terugbetaalt op zowel de korte als de lange termijn.
Sorteer op:

Help-zone

Adapter voor elektrisch gereedschap - welk voltage?

Let bij het kiezen van een nieuwe voeding op de spanning van het origineel. U kunt deze informatie op de originele voeding lezen - zo weet u zeker dat het door u gekozen product zijn werk goed zal doen.


Let bij het kiezen van een nieuwe voeding op de spanning van het origineel. U kunt deze...

Hoe een oplader voor een schroevendraaier kiezen?

Het kiezen van de juiste lader is heel eenvoudig - voer gewoon een exact boormodel in onze zoekmachine in. Zorg ervoor dat uw batterijen de cellen hebben die door de oplader worden ondersteund. Veel oudere elektrische gereedschappen hebben een batterij met nikkel-cadmium (NI-Cd) cellen. Tegenwoordig worden nikkel-metaalhydride (NI-MH)-batterijen vaker gebruikt, en opladers die compatibel zijn met deze batterijen kunnen oudere apparaten correct bedienen. We bieden ook lithium-ion (LI-ON) celopladers aan - deze zijn alleen geschikt voor dit type cel en mogen niet worden gebruikt om NI-MH- of NI-CD-batterijen op te laden.


Het kiezen van de juiste lader is heel eenvoudig - voer gewoon een exact boormodel in onze...
% 1 $ d weergeven -% 2 $ d van 1 item

Producten van hoge kwaliteit

Panasonic is een wereldwijd merk dat zijn klanten al jaren producten aanbiedt die zijn afgestemd op hun groeiende en reële behoeften. Wanneer u Panasonic koopt, weet u zeker dat uw apparaten gedurende een lange periode efficiënt zullen werken . Ondanks zijn prestaties en duurzaamheid zijn accessoires zoals laders niet onverwoestbaar. Als gevolg van onjuist gebruik van het apparaat is het deze component die het vaakst faalt, waardoor het apparaat niet voor het beoogde doel kan worden gebruikt. De Green Cell Panasonic-schroevendraaierlader combineert kwaliteit, prestaties, duurzaamheid en waar voor uw geld . Zo passen de GC-laders zich snel aan de individuele behoeften van de apparatuur en de financiële middelen van de consument aan. De onderstaande laders zijn speciaal geselecteerd en passen perfect in de verschillende modellen van Panasonic schroevendraaiers. Hierdoor kunnen onze klanten er zeker van zijn dat ze compatibele apparaten kopen die aan hun verwachtingen en behoeften voldoen.

Snel herstel van volledig vermogen

Green Cell Panasonic schroevendraaierladers van Green Cell keren snel terug naar normale en efficiënte laadcycli. Hierdoor verliest het apparaat geen functionaliteit en wacht het niet op het onderhoud van een nieuw onderdeel. Compatibele GC-laders zijn een investering die multidimensionale voordelen biedt. Wij nodigen u uit om vertrouwd te raken met ons speciaal geselecteerde en constant bijgewerkte aanbod. We zijn er zeker van dat u snel iets voor uzelf zult vinden.
Deze website maakt gebruik van cookies en verzamelt niet automatisch informatie, behalve de gegevens in deze bestanden (zogenaamde "cookies").
OK