Kies een apparaat en kies een product
×
Kies een apparaat en kies een product

Waar vind je de modelmarkeringen?

Selecteer een model Je toestel
+
Voeg uw apparaat toe awe zullen matchen compatibele producten voor jou!
Toegevoegd!

Waar vind je de modelmarkeringen?

Voeg een apparaat toe Voeg uw apparaat toe awe zullen matchen compatibele producten voor jou!
Ga naar de apparatenlijst

Hub USB-C

Een verplicht apparaat dat de functies van moderne laptops met USB-C-poorten aanzienlijk verbetert. Met de nieuwe notebooks is er een trend om het aantal poorten te beperken dat tot voor kort noodzakelijk werd geacht. Connectoren zoals USB-A, Ethernet of geheugenkaartsleuven zijn een zeldzaamheid geworden. USB-C-hubs lossen dit probleem op en stellen ons in staat om al uw favoriete apparaten zoals muizen, toetsenborden en andere USB-apparaten vrij te gebruiken.

Adapter USB-C

Met de meeste USB-C-dockingstations kunt u uw laptop aansluiten op de tv dankzij de HDMI-verbinding. Dit is vooral handig voor oudere tv-modellen die bijvoorbeeld verbindingen via Smartcast voorkomen. Merk op dat adapters meestal een USB-C-invoerpoort hebben. Als u bijvoorbeeld een MacBook Air met slechts één USB-C-poort gebruikt, kunt u de laptop nog steeds opladen nadat u de hub hebt aangesloten. Naast laptops kunnen USB-C-adapters met smartphones worden gebruikt om de zogenaamde USB-C-adapters te gebruiken Desktopmodus - bijvoorbeeld in plaats van Samsung DeX . Met deze optie kunt u uw smartphone verbinden met de tv en gebruiken als een conventionele laptop. Sluit gewoon de muis en het toetsenbord aan.
backlight
Aantal poorten
Toont 1 - 2 van de 2 items
Deze website maakt gebruik van cookies en verzamelt niet automatisch informatie, behalve de gegevens in deze bestanden (zogenaamde "cookies").
OK