Vind iets voor jezelf

Selecteer apparaat
Kies uw apparaat
en selecteer bijpassende producten
×
Mijn apparaten

Geen opgeslagen apparaten

We zullen uw doorzochte apparaten automatisch opslaan, terwijl u tijd bespaart en PROMODIES op maat ontvangt.

Ga naar: mijn apparaten
Geselecteerde apparaat:

Geselecteerde apparaat:

HTC batterij voor mobiele telefoon

hoedanigheid
voltage
celtype

Help-zone

Wie wählt man eine Batterie für ein Handy aus?

Die Auswahl eines Akkus für ein Handy ist eine einfache und intuitive Sache. Dies kann mit den folgenden beiden Methoden in wenigen Augenblicken gemacht werden:
1. die Angabe des Telefonmodells.
Das Telefonmodell ist in der Regel auf dem Gerät zu finden. Nach dem Ablesen und der Eingabe des Modells in die Suchmaschine des Geschäfts wird die richtige Batterie angezeigt.
z.B. iPhone 6s / Xiaomi Mi 5 / Samsung Galaxy S4

2. Code der Batterie
Sie können auch nach einer Batterie suchen, indem Sie ihren Code eingeben - dieser befindet sich auf der Innenseite der Batterie. Geben Sie einfach den entsprechenden Code ein und unsere Suchmaschine zeigt Ihnen die entsprechenden Produkte an!
z.B. BM39 / BS-01/ A1457

Wir empfehlen Ihnen auch, den Leitfaden in unserem Blog zu lesen:

https://blog.batteryempire.de/wie-kann-ich-einen-akku-fuer-das-handy-auswaehlen/


Die Auswahl eines Akkus für ein Handy ist eine einfache und intuitive Sache. Dies kann mit den...

Wie prüft man die Batteriekapazität in einem Handys?

Die Batteriekapazität ist direkt auf der Batterie angegeben. Diese Informationen befinden sich auf der Innenseite des Geräts. Man kann auch moderne Applikationen verwenden, die den Batteriestatus überwachen. Ein Beispiel für ein solches Programm ist Battery Info, das für Android-Smartphones entwickelt wurde. Die Applikation ist einfach zu bedienen, so dass man die Informationen über den aktuellen Batteriestatus leicht überprüfen kann. 


Die Batteriekapazität ist direkt auf der Batterie angegeben. Diese Informationen befinden sich...

Kann die Batteriekapazität (mAh) größer sein?

Die in Milliamperestunden (mAh) angegebene Batteriekapazität kann von der Werkbatterie abweichen. Wenn Sie sich für einen Akku mit größerer Kapazität entscheiden, hat Ihr Gerät eine längere Lebensdauer  und Sie gewinnen mehr Mobilität und Komfort bei der Nutzung!


Die in Milliamperestunden (mAh) angegebene Batteriekapazität kann von der Werkbatterie abweichen....

Wie verlängert man die Akkulaufzeit eines Handys?

Es gibt ein paar einfache Methoden, die die Lebensdauer einer Batterie effektiv verlängern: 1. Entladen Sie Ihren Akku nicht bis 0!
Der Akku unseres Handys, bekannt als Batterie, mag das nicht. Warten Sie also nicht, bis die Warnung über einen niedrigen Batteriestand erscheint. Wenn der Akkustand unter 40% sinkt, ist es ratsam, das Handy an ein Ladegerät anzuschließen.
2.Schließen Sie das Handy häufig an ein Ladegerät an.
Moderne Lithium-Ionen-Batterien haben keinen Memory-Effekt. Häufiges Aufladen wirkt sich daher positiv auf ihre Leistung aus. Nach Ansicht der Experten ist es am besten, einen Ladezustand von 80-90% zu erreichen.
3. Vermeide extreme Temperaturen
Handy-Akkus sind ein bisschen wie ihre Benutzer - sie fühlen sich bei gemäßigtenTemperaturen am besten. Wenn Sie Ihr Telefon in direktem Sonnenlicht oder in einem heißen Auto liegen lassen, kann sich die Akkulaufzeit erheblich verkürzen. Es ist auch eine gute Idee, Ihr Telefon vor der Kälte zu schützen.


Es gibt ein paar einfache Methoden, die die Lebensdauer einer Batterie effektiv verlängern: 1....
Akku B0PGE100 für HTC One M9 S9
Akku B0PF6100 für HTC Desire 820 826
hoedanigheid: 2840mAh
voltage: 3.8V
productcode: BP108
21,95 €
16,95 €
hoedanigheid: 2600 mAh
voltage: 3.8V
productcode: BP102
21,95 €
16,95 €
Voeg toe aan winkelmandje
Toont 1 - 2 van de 2 items
Tegenwoordig is het verlaten van het huis zonder een mobiele telefoon een onrealistisch vooruitzicht voor een modern georiënteerde gebruiker. De smartphone vormt een aanvulling op het dagelijkse leven van vrijwel elke persoon en maakt het mogelijk om in contact te blijven met de hele wereld , om ervaringen te bestendigen en uit te wisselen en om overal te praten. Het dynamische gebruik van een smartphone in de loop van de tijd beïnvloedt het vermogen om energie op te slaan. De batterij werkt sneller en sneller en het apparaat zelf moet vaker op de oplaadkabel zitten. Door de batterij te ontladen, verliest de smartphone zijn mobiliteit en wordt de grootste zorg van de gebruiker of hij de telefoon op tijd oplaadt of dat er een gratis (en gemakkelijk toegankelijk) stopcontact is op de plaats waar hij naartoe gaat , HTC-smartphones worden een steeds populairdere keuze voor gebruikers die hoge prestaties en kwaliteit waarderen. Net als alle andere telefoons van het wereldmerk kan HTC de levensduur van de batterij echter niet vermijden. De batterij in de telefoon is vanaf het begin in staat om zelfs een paar dagen bij volledige lading te overleven. Na slechts een half jaar of een is deze tijd echter aanzienlijk korter. De oplossing is om de batterij zelf te vervangen door een nieuwe. Onze winkel Battery Empire biedt Green Cell

HTC batterijen

die je telefoon snel terugbrengen in de energiesector. Het is een investering in kwaliteit en mobiliteit die zich snel terugbetaalt op korte en lange termijn.

Kwaliteit die de gebruiker aanspreekt

De kwaliteit van HTC's telefoons overtrof al snel die van concurrenten. Geen wonder dus dat de telefoons van dit merk steeds vaker worden gekozen door modern georiënteerde gebruikers. In tegenstelling tot wat het lijkt, is het mogelijk om de batterij zelf te vervangen . Het was verkeerd om aan te nemen dat een moderne smartphone geen vervangende onderdelen kan accepteren, behalve voor service. De integratie van de service verhoogt niet alleen de vervangingskosten, maar strekt zich ook uit over de tijd. De apparaten liggen vaak op de plank (soms na een paar weken) en verwachten een reserveonderdeel. Vervanging van zelfbedieningsbatterijen is geen ingewikkeld proces dat tijd en geld bespaart , waardoor de bespaarde middelen kunnen worden gebruikt voor andere prioriteiten.

Hoogwaardige batterijen voor HTC

Onze winkel biedt batterijen voor verschillende Green Cell HTC-modellen, die zich snel aanpassen aan de technologische behoeften van de apparaten. Ze zijn een perfecte replica van het origineel, ze worden gekenmerkt door een hoge efficiëntie, een lange levensduur en een lage prijs . Onze winkel Battery Empire streeft ernaar om ons bestaande assortiment altijd up-to-date te houden. Hierdoor kunnen we ons beter aanpassen aan de groeiende behoeften van onze klanten. Wij nodigen u uit om vertrouwd te raken met ons aanbod, we zijn er zeker van dat u snel iets voor uzelf zult vinden.
Deze website maakt gebruik van cookies en verzamelt niet automatisch informatie, behalve de gegevens in deze bestanden (zogenaamde "cookies").
OK