Kies een apparaat en kies een product
×
Kies een apparaat en kies een product

Waar vind je de modelmarkeringen?

Selecteer een model Je toestel
+
Voeg uw apparaat toe awe zullen matchen compatibele producten voor jou!
Toegevoegd!

Waar vind je de modelmarkeringen?

Voeg een apparaat toe Voeg uw apparaat toe awe zullen matchen compatibele producten voor jou!
Ga naar de apparatenlijst

HTC batterij voor mobiele telefoon

hoedanigheid
voltage
Akku B0PGE100 für HTC One M9 S9
Akku B0PF6100 für HTC Desire 820 826
hoedanigheid: 2840mAh
voltage: 3.8V
productcode: BP108
21,95 €
16,95 €
hoedanigheid: 2600 mAh
voltage: 3.8V
productcode: BP102
21,95 €
16,95 €
Voeg toe aan winkelmandje
Toont 1 - 2 van de 2 items
Tegenwoordig is het verlaten van het huis zonder een mobiele telefoon een onrealistisch vooruitzicht voor een modern georiënteerde gebruiker. De smartphone vormt een aanvulling op het dagelijkse leven van vrijwel elke persoon en maakt het mogelijk om in contact te blijven met de hele wereld , om ervaringen te bestendigen en uit te wisselen en om overal te praten. Het dynamische gebruik van een smartphone in de loop van de tijd beïnvloedt het vermogen om energie op te slaan. De batterij werkt sneller en sneller en het apparaat zelf moet vaker op de oplaadkabel zitten. Door de batterij te ontladen, verliest de smartphone zijn mobiliteit en wordt de grootste zorg van de gebruiker of hij de telefoon op tijd oplaadt of dat er een gratis (en gemakkelijk toegankelijk) stopcontact is op de plaats waar hij naartoe gaat , HTC-smartphones worden een steeds populairdere keuze voor gebruikers die hoge prestaties en kwaliteit waarderen. Net als alle andere telefoons van het wereldmerk kan HTC de levensduur van de batterij echter niet vermijden. De batterij in de telefoon is vanaf het begin in staat om zelfs een paar dagen bij volledige lading te overleven. Na slechts een half jaar of een is deze tijd echter aanzienlijk korter. De oplossing is om de batterij zelf te vervangen door een nieuwe. Onze winkel Battery Empire biedt Green Cell

HTC batterijen

die je telefoon snel terugbrengen in de energiesector. Het is een investering in kwaliteit en mobiliteit die zich snel terugbetaalt op korte en lange termijn.

Kwaliteit die de gebruiker aanspreekt

De kwaliteit van HTC's telefoons overtrof al snel die van concurrenten. Geen wonder dus dat de telefoons van dit merk steeds vaker worden gekozen door modern georiënteerde gebruikers. In tegenstelling tot wat het lijkt, is het mogelijk om de batterij zelf te vervangen . Het was verkeerd om aan te nemen dat een moderne smartphone geen vervangende onderdelen kan accepteren, behalve voor service. De integratie van de service verhoogt niet alleen de vervangingskosten, maar strekt zich ook uit over de tijd. De apparaten liggen vaak op de plank (soms na een paar weken) en verwachten een reserveonderdeel. Vervanging van zelfbedieningsbatterijen is geen ingewikkeld proces dat tijd en geld bespaart , waardoor de bespaarde middelen kunnen worden gebruikt voor andere prioriteiten.

Hoogwaardige batterijen voor HTC

Onze winkel biedt batterijen voor verschillende Green Cell HTC-modellen, die zich snel aanpassen aan de technologische behoeften van de apparaten. Ze zijn een perfecte replica van het origineel, ze worden gekenmerkt door een hoge efficiëntie, een lange levensduur en een lage prijs . Onze winkel Battery Empire streeft ernaar om ons bestaande assortiment altijd up-to-date te houden. Hierdoor kunnen we ons beter aanpassen aan de groeiende behoeften van onze klanten. Wij nodigen u uit om vertrouwd te raken met ons aanbod, we zijn er zeker van dat u snel iets voor uzelf zult vinden.
Deze website maakt gebruik van cookies en verzamelt niet automatisch informatie, behalve de gegevens in deze bestanden (zogenaamde "cookies").
OK