Selecteer apparaat
Kies uw apparaat
en selecteer bijpassende producten
×
Mijn apparaten

Geen opgeslagen apparaten

We zullen uw doorzochte apparaten automatisch opslaan, terwijl u tijd bespaart en PROMODIES op maat ontvangt.

Ga naar: mijn apparaten
Geselecteerde apparaat:

Geselecteerde apparaat:

Panasonic (1)

Panasonic opladers

Sorteer op:

Help-zone

Hoe kies ik de juiste stroomadapter voor mijn apparaat?

model apparaat
Het laptopmodel bevindt zich meestal aan de onderkant van het apparaat. Lees het en voer het in de zoekmachine van de winkel in.
bijv. Asus K53SV / HP Pavilion G6 / MacBook Pro 13 A1278

waarde van INGANG / UITGANG
Op het typeplaatje van de voeding zijn de spannings- en stroomwaarden gemarkeerd als OUTPUT en aan de onderkant van de laptop zijn dezelfde parameters gemarkeerd als INPUT. Lees er enkele en voer ze in de zoekmachine van de winkel in, waarbij u het merk van het apparaat eraan toevoegt. Zorg ervoor dat de stekker van de gevonden voedingsadapter correct is.
bijv. Asus 19V 4.74A / Dell 19.5V 4.62A / Lenovo 20V 3.25A.


model apparaat Het laptopmodel bevindt zich meestal aan de onderkant van het apparaat. Lees het...

Ik heb een 65W PSU of kan ik een 90W PSU gebruiken?

Met zulke kleine verschillen is het acceptabel. We moeten er echter aan denken om voedingen met een hoger vermogen te gebruiken, niet minder, omdat bij een lager vermogen de laptop mogelijk niet werkt.


Met zulke kleine verschillen is het acceptabel. We moeten er echter aan denken om voedingen met...

Is deze voedingsadapter geschikt voor mijn laptop?

Het is geschikt voor onze laptop als de connectordiameter voldoet aan de buitendiameterspecificatie, bijvoorbeeld 5,5 mm, en de uitvoerparameters compatibel zijn. Wat zijn uitvoerparameters? Het is de waarde van spanning [V] en stroom [A] gegeven door de voeding voor een laptop, bijv. 19V 4,74A.


Het is geschikt voor onze laptop als de connectordiameter voldoet aan de...

Laptop voeding - welk voltage?

Wanneer u een nieuwe voeding voor uw laptop kiest, moet u de spanning van de oplader controleren - deze parameter moet overeenkomen met uw originele apparaat.


Wanneer u een nieuwe voeding voor uw laptop kiest, moet u de spanning van de oplader controleren...
Netzteil / Ladegerät Green Cell PRO 15.6V 7.05A 110W für Panasonic ToughBook CF-19 CF-29 CF-30 CF-31 CF-51 CF-52 CF-53 CF-74
35,95 €
% 1 $ d weergeven -% 2 $ d van 1 item

Laders voor Panasonic laptops

De lader in een laptop is het element dat het vaakst wordt gemarginaliseerd in zijn belang. Natuurlijk verandert alles op het moment dat deze accessoires beginnen te weigeren of weigeren volledig te gehoorzamen. Het apparaat is niet functioneel en de gebruiker raakt vaak in paniek om een efficiënte vervangende voeding te vinden. Laptopladers behoren tot de meest vatbare voor mechanische schade, overstroming, verbrijzeling en vervuiling van onderdelen. Het belang van dit additief marginaliseren is een uitnodiging tot snel ongeluk - het apparaat weigert immers altijd te gehoorzamen op het meest ongelegen moment. Als de stroomvoorziening uitvalt, staat de gebruiker voor de moeilijke taak om een nieuw apparaat te kopen dat voldoet aan de unieke behoeften van zijn apparatuur. Onze winkel Battery Empire biedt een breed scala aan opties voor laders voor Panasonic laptops. Dit zijn 100% compatibele add-ons die zowel aan de fysieke als aan de elektronische eisen van de apparatuur voldoen. Hierdoor kunnen kopers er zeker van zijn dat hun laptop efficiënt en langdurig zal werken. Elke Green Cell Panasonic voeding heeft een garantie van 24 maanden en de Pro Series-voeding heeft een garantie van 3 jaar. Het resultaat is een investering die zichzelf terugverdient op zowel de korte als de lange termijn.
Deze website maakt gebruik van cookies en verzamelt niet automatisch informatie, behalve de gegevens in deze bestanden (zogenaamde "cookies").
OK