Verspil geen tijd met scrollen
Kies een apparaat en kies een product
×
Kies een apparaat en kies een product

Waar vind je modelaanduidingen?

Selecteer uw apparaatmodel
+
Voeg uw apparaat toe en we zullen compatibele producten voor u matchen!
Toegevoegd!

Waar vind je modelaanduidingen?

Voeg toestel toe Voeg uw apparaat toe en we zullen compatibele producten voor u matchen!
Go to the list of devices

Batterijladers 6V en 12V

De batterij is een onmisbaar hulpmiddel waarvan verwaarlozing veel ongewenste en gemakkelijk vermeden problemen kan veroorzaken. De laders voor 6V- en 12V-batterijen in ons aanbod kunnen worden gebruikt voor alle gangbare batterijtypen zoals AGM, gel, loodzuur, MF, EFB, LiFePO4 en andere. De aanbevolen opladers voor 6V- en 12V-batterijen laden de batterij niet alleen snel op. Ze zijn uitgerust met een aantal secundaire functies, zoals: herstelfunctie, koud / AGM opladen of batterijdiagnose. Slimme opladers geven u veel meer bewegingsvrijheid bij de verzorging van uw apparatuur. De batterij wordt vaak alleen gebruikt, wat betekent dat de batterij op het meest ongunstige tijdstip wordt ontladen. Een efficiënte, slimme lader is in staat om veel problemen van de schouders van de gebruiker op te lossen. Onze winkel Battery Empire biedt een brede selectie

Opladers voor 6V- en 12V-batterijen

, Alle hieronder genoemde opladers hebben een garantie van 12 maanden, zodat onze klanten er zeker van kunnen zijn dat ze oplossingen van hoge kwaliteit zullen ontvangen die hen gedurende een lange periode efficiënt zullen bedienen.
Oplader voor LiFePO4 14,6V 4A
Oplader voor LiFePO4-accu's 14,6V 10A
productcode: ADCAV01
24,95 €
19,95 €
63,95 €
50,95 €
Voeg toe aan winkelmandje
Toont 1 - 5 van de 5 items

Hoogwaardige batterijladers

De aanbevolen opladers voor 6V- en 12V-batterijen zijn compact en gemakkelijk te hanteren vanwege hun grootte. Het ergonomische ontwerp zorgt voor een efficiëntere bediening en innovatieve functies versnellen de oplaadtijd van de batterij . De laders zijn uitgerust met vele zijfuncties. Ze laden niet alleen de batterij op, maar diagnosticeren deze ook in realtime. U kunt dus de polsslag van de spreekwoordelijke pols volgen en uw toekomstige aankopen beter plannen wanneer uw apparatuur uitvalt en het hoog tijd is om ze te vervangen. Onze laders geven u de zekerheid dat ze u efficiënt van dienst zullen zijn en u zullen helpen het probleem van het ontladen van een batterij op te lossen. Wij nodigen u uit om vertrouwd te raken met ons speciaal geselecteerde en constant bijgewerkte aanbod . We zijn er zeker van dat u snel iets voor uzelf zult vinden.
Deze website maakt gebruik van cookies en verzamelt niet automatisch gegevens of informatie, behalve de gegevens in deze cookies.
OK