Vind iets voor jezelf

Selecteer apparaat
Kies uw apparaat
en selecteer bijpassende producten
×
Mijn apparaten

Geen opgeslagen apparaten

We zullen uw doorzochte apparaten automatisch opslaan, terwijl u tijd bespaart en PROMODIES op maat ontvangt.

Ga naar: mijn apparaten
Geselecteerde apparaat:

Geselecteerde apparaat:

Samsung-toetsenbord

Het toetsenbord is een element in een laptop waarvan de betekenis vaak wordt gemarginaliseerd. Het feit dat het is en werkt is voldoende om niet op te letten. Tot het moment dat het begint te falen. Af en toe moet het toetsenbord in uw laptop worden vervangen . Er wordt niet gezegd dat het apparaat gedurende zijn hele levensduur met één en hetzelfde toetsenbord moet zijn uitgerust. Toetsenborden in laptops / notebooks slijten onvermijdelijk door dagelijks intensief gebruik. Storing en luide toetsen kunnen het comfort en de functionaliteit van uw apparatuur effectief verminderen. De uitwisseling is niet erg vervelend. Het hele proces duurt maximaal enkele minuten, waarna het systeem werkt en er beter uitziet. Hiermee kunt u afzien van service, werktoeslagen betalen en vaak lange tijd loskoppelen van uw laptop (totdat de bestelde onderdelen binnenkomen). Onze winkel Battery Empire biedt

Samsung Green Cell toetsenborden

die snel voldoen aan de technologische eisen van de apparaten. De beschikbare toetsenborden zijn een perfecte replica van het origineel en passen zich daarom perfect aan en bieden een hoog bedieningscomfort .
% 1 $ d weergeven -% 2 $ d van 1 item

Geef uw gewoonten niet op

Het werken aan een model van de laptop went eraan. Je kent instinctief de indeling van de toetsen omdat werk en entertainment sneller gaan. Een Samsung-laptop / notebook vervangen door een Green Cell vervanging is een investering die op korte en lange termijn loont. Alle toetsenborden die in onze winkel worden aangeboden, passen perfect bij de originelen, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken om uw gewoonten 's nachts te veranderen. Een toetsenbord kopen is ook een veel beter alternatief dan het kopen van nieuwe hardware. Meestal proberen gebruikers die extreme stap te zetten wanneer een ongepland ongeluk op een laptop valt. Hierdoor is het comfort en de kwaliteit van het werk vrijwel nihil. Als gevolg hiervan beginnen we na te denken en te rekenen over het kopen van nieuwe apparatuur. Het vervangen van het toetsenbord is meestal voldoende om de volledige functionaliteit opnieuw te gebruiken en belangrijke bronnen te sparen die aan andere prioriteiten kunnen worden besteed.

Krachtige vervangers van Green Cell

Toetsenborden voor laptops / notebooks Samsung Green Cell is een investering die multidimensionale voordelen biedt. Alle toetsenborden worden geleverd met een garantie van 24 maanden. Dit geeft onze klanten toegang tot enkele van de beste oplossingen op de markt. Green Cell toetsenborden voor Samsung-laptops zijn een combinatie van kwaliteit, duurzaamheid en een redelijke prijs. U zult zeker uw interesse vinden. Wij nodigen u uit om vertrouwd te raken met ons speciaal geselecteerde en constant bijgewerkte aanbod.
Deze website maakt gebruik van cookies en verzamelt niet automatisch informatie, met uitzondering van de gegevens in deze bestanden (zogenaamde "cookies").
OK