Vind iets voor jezelf

Selecteer apparaat
Kies uw apparaat
en selecteer bijpassende producten
×
Mijn apparaten

Geen opgeslagen apparaten

We zullen uw doorzochte apparaten automatisch opslaan, terwijl u tijd bespaart en PROMODIES op maat ontvangt.

Ga naar: mijn apparaten
Geselecteerde apparaat:

Geselecteerde apparaat:

GoPro batterij

hoedanigheid: 1000mAh
voltage: 3.7V
productcode: CB22
14,95 €
hoedanigheid: 1100 mAh
voltage: 3.8V
productcode: CB24
14,95 €
hoedanigheid: 1220mAh
voltage: 3.85V
productcode: CB74
16,95 €
hoedanigheid: 1000mAh
voltage: 3.7V
productcode: CB22+ADCB18
27,95 €
hoedanigheid: 1100 mAh
voltage: 3.8 V
productcode: CB24+ADCB19
27,95 €
Toont 1 - 5 van de 5 items
Met het GoPro-accessoire kunt u volledig profiteren van de functionaliteit van uw camera en ervoor zorgen dat uw apparatuur de belangrijke en dynamische gebeurtenissen in uw leven kan vastleggen. GoPro is de laatste jaren erg populair geworden, waardoor gebruikers over de hele wereld hun min of meer extreme ervaringen kunnen opnemen , opnemen en delen. GoPro-batterijen zijn krachtig, maar ze kunnen niet verder springen dan hun dagelijkse harde werk. Na verloop van tijd begint de batterij te falen, besteedt meer tijd aan opladen en gebruikt deze veel minder tijd. Het risico dat het systeem op de meest ongunstige tijd wordt uitgeschakeld, neemt hierdoor toe. Het af en toe vervangen van GoPro-batterijen is geen groot gedoe, maar helpt de levensduur van het apparaat te verlengen. Onze winkel Battery Empire biedt een brede selectie Batterijopties voor GoPro snel afgestemd op uw individuele behoeften en voorkeuren (en budgetopties). Elke GoPro-batterij wordt geleverd met een garantie van 12 maanden. Dit geeft onze klanten gemoedsrust dat ze oplossingen van de hoogste kwaliteit ontvangen die hun apparatuur snel voltooien en zorgen voor een lange, probleemloze werking.

Krachtige batterijen voor GoPro

Een batterij is een onmisbaar accessoire dat van tijd tot tijd moet worden vervangen. GoPro is een accessoire voor actieve mensen die hun successen (en de weg ernaar) willen opnemen en video's en foto's met het grote publiek willen delen. Het record van actief herstel vereist veel van de batterij, deze moet aan de verwachtingen voldoen, anders is de apparatuur nutteloos. De GoPro-batterij is geen grote inspanning, maar wordt vaak gemarginaliseerd - voor uw eigen voordeel. Als de apparatuur plotseling weigert te gehoorzamen, wordt het avontuur onthouden. In het Battery Empire vindt u een breed scala aan batterijen die zijn afgestemd op de verschillende GoPro-modellen en die zich snel kunnen aanpassen aan de individuele behoeften van uw apparaten. Het kopen van een nieuwe batterij zal snel een investering blijken te zijn die op korte en lange termijn loont. Wij nodigen u uit om vertrouwd te raken met ons speciaal geselecteerde en constant bijgewerkte aanbod . We zijn er zeker van dat u snel iets voor uzelf zult vinden.
Deze website maakt gebruik van cookies en verzamelt niet automatisch informatie, met uitzondering van de gegevens in deze bestanden (zogenaamde "cookies").
OK