Kies een apparaat en kies een product
×
Kies een apparaat en kies een product

Waar vind je de modelmarkeringen?

Selecteer een model Je toestel
+
Voeg uw apparaat toe awe zullen matchen compatibele producten voor jou!
Toegevoegd!

Waar vind je de modelmarkeringen?

Voeg een apparaat toe Voeg uw apparaat toe awe zullen matchen compatibele producten voor jou!
Ga naar de apparatenlijst

GoPro batterij

Green Cell ® Digitalkameras Akku für GoPro HD Hero 4 AHDBT-401
Green Cell ® Akku AHDBT-501 AABAT-001 für GoPro HD HERO5 HERO6 HERO7 Black 3.85V 1220mAh
Green Cell ® Akku AHDBT-201 und Ladegerät AHBBP-301 für GoPro Hero HD 3 3+ Black Silver White 1000mAh
Green Cell ® Akku AHDBT-401 und Ladegerät AHBBP-401 für GoPro Hero 4 Black Silver 1100mAh
hoedanigheid: 1000mAh
voltage: 3.7V
productcode: CB22
18,95 €
14,95 €
hoedanigheid: 1100 mAh
voltage: 3.8V
productcode: CB24
18,95 €
14,95 €
hoedanigheid: 1220mAh
voltage: 3.85V
productcode: CB74
21,95 €
16,95 €
hoedanigheid: 1000mAh
voltage: 3.7V
productcode: CB22+ADCB18
34,95 €
27,95 €
hoedanigheid: 1100 mAh
voltage: 3.8 V
productcode: CB24+ADCB19
34,95 €
27,95 €
Toont 1 - 5 van de 5 items
Met het GoPro-accessoire kunt u volledig profiteren van de functionaliteit van uw camera en ervoor zorgen dat uw apparatuur de belangrijke en dynamische gebeurtenissen in uw leven kan vastleggen. GoPro is de laatste jaren erg populair geworden, waardoor gebruikers over de hele wereld hun min of meer extreme ervaringen kunnen opnemen , opnemen en delen. GoPro-batterijen zijn krachtig, maar ze kunnen niet verder springen dan hun dagelijkse harde werk. Na verloop van tijd begint de batterij te falen, besteedt meer tijd aan opladen en gebruikt deze veel minder tijd. Het risico dat het systeem op de meest ongunstige tijd wordt uitgeschakeld, neemt hierdoor toe. Het af en toe vervangen van GoPro-batterijen is geen groot gedoe, maar helpt de levensduur van het apparaat te verlengen. Onze winkel Battery Empire biedt een brede selectie Batterijopties voor GoPro snel afgestemd op uw individuele behoeften en voorkeuren (en budgetopties). Elke GoPro-batterij wordt geleverd met een garantie van 12 maanden. Dit geeft onze klanten gemoedsrust dat ze oplossingen van de hoogste kwaliteit ontvangen die hun apparatuur snel voltooien en zorgen voor een lange, probleemloze werking.

Krachtige batterijen voor GoPro

Een batterij is een onmisbaar accessoire dat van tijd tot tijd moet worden vervangen. GoPro is een accessoire voor actieve mensen die hun successen (en de weg ernaar) willen opnemen en video's en foto's met het grote publiek willen delen. Het record van actief herstel vereist veel van de batterij, deze moet aan de verwachtingen voldoen, anders is de apparatuur nutteloos. De GoPro-batterij is geen grote inspanning, maar wordt vaak gemarginaliseerd - voor uw eigen voordeel. Als de apparatuur plotseling weigert te gehoorzamen, wordt het avontuur onthouden. In het Battery Empire vindt u een breed scala aan batterijen die zijn afgestemd op de verschillende GoPro-modellen en die zich snel kunnen aanpassen aan de individuele behoeften van uw apparaten. Het kopen van een nieuwe batterij zal snel een investering blijken te zijn die op korte en lange termijn loont. Wij nodigen u uit om vertrouwd te raken met ons speciaal geselecteerde en constant bijgewerkte aanbod . We zijn er zeker van dat u snel iets voor uzelf zult vinden.
Deze website maakt gebruik van cookies en verzamelt niet automatisch informatie, behalve de gegevens in deze bestanden (zogenaamde "cookies").
OK