Verspil geen tijd met scrollen
Kies een apparaat en kies een product
×
Kies een apparaat en kies een product

Waar vind je modelaanduidingen?

Selecteer uw apparaatmodel
+
Voeg uw apparaat toe en we zullen compatibele producten voor u matchen!
Toegevoegd!

Waar vind je modelaanduidingen?

Voeg toestel toe Voeg uw apparaat toe en we zullen compatibele producten voor u matchen!
Go to the list of devices

Oplader voor draadloze schroevendraaier

Een lader is een apparaat dat nodig is voor het goed functioneren van elektrisch gereedschap. Het wordt vaak snel gebruikt naarmate de frequentie van werken met elektrisch gereedschap toeneemt. De werkomstandigheden waaronder elektrisch gereedschap en dus ook opladers worden gebruikt, kunnen voor het apparaat extreem moeilijk zijn. Vuil, stof en het risico van mechanische schade vormen een veelvoud van gevaren die ertoe kunnen leiden dat apparatuur niet langer wordt gebruikt. Een defecte lader is een defect elektrisch gereedschap. Wanneer u laders koopt, moet u voorzichtig zijn en de compatibiliteit onthouden . Anders is het heel gemakkelijk om de aankoop te missen en het apparaat te beschadigen en de levensduur van de batterij te verkorten.

Lader voor 18V, 12V schroevendraaier

Onze winkel Battery Empire biedt een breed scala aan opties voor opladers voor schroevendraaiers en ander elektrisch gereedschap van verschillende merken. Green Cell schroevendraaiers en ander elektrisch gereedschap zijn perfect gereproduceerde modellen die veilig opladen met de juiste parameters mogelijk maken - 12 of 18 volt. Selecteer een van de volgende fabrikanten van elektrisch gereedschap om het juiste model voor uw lader te vinden:
Green Cell ® Werkzeug Akku-Ladegerät für Makita 8.4V -18V Ni-MH Ni-Cd
Green Cell ® Werkzeug Akku-Ladegerät für Bosch 8.4V -18V Ni-MH Ni-Cd
Green Cell ® Werkzeug Akku-Ladegerät für DeWalt 8.4V -18V Ni-MH Ni-Cd
Green Cell ® Werkzeug Akku-Ladegerät für Black&Decker 8.4V -18V Ni-MH Ni-Cd
Green Cell ® Werkzeug Akku-Ladegerät für Hitachi 8.4V -18V Ni-MH Ni-Cd
Green Cell ® Werkzeug Akku-Ladegerät für Metabo 8.4V -18V Ni-MH Ni-Cd
Green Cell ® Werkzeug Akku-Ladegerät für Panasonic 8.4V -18V Ni-MH Ni-Cd
Green Cell ® Werkzeug Akku-Ladegerät für Ryobi 8.4V -18V Ni-MH Ni-Cd
33,95 €
26,95 €
32,95 €
25,95 €
36,95 €
28,95 €
Voeg toe aan winkelmandje
Toont 1 - 18 van de 18 items

Laders 18V, 12V

Wij bieden efficiënte en kosteneffectieve opladers voor schroevendraaiers en ander elektrisch gereedschap. De stabiele en veilige 12V- en 18V-laders laden de batterij snel op en zorgen ervoor dat u verder kunt werken. Opladers voor elektrisch gereedschap zijn ontworpen voor gebruik over een breed spanningsbereik, zodat u ze kunt gebruiken met verschillende batterijmodellen . Het kopen van een vervangende lader is een investering die zich snel terugbetaalt op zowel de korte als de lange termijn. Met het brede scala aan opties in onze winkel kunt u snel de beste variant vinden voor uw elektrisch gereedschap van verschillende fabrikanten.

De variëteit die u nodig heeft

Vaak worden elektrisch gereedschap van verschillende bedrijven op het werk gebruikt, omdat ze over faciliteiten beschikken waarmee de apparatuur snel kan worden opgeladen en essentieel zijn om het werk in het juiste tempo te houden. Een breed scala aan laders voor verschillende soorten en merken elektrisch gereedschap stelt ons bedrijf in staat om beter te voldoen aan de uiteenlopende behoeften van onze klanten. Wij nodigen u uit om vertrouwd te raken met ons speciaal geselecteerde en constant bijgewerkte aanbod.
Deze website maakt gebruik van cookies en verzamelt niet automatisch gegevens of informatie, behalve de gegevens in deze cookies.
OK