Vind iets voor jezelf

Selecteer apparaat
Kies uw apparaat
en selecteer bijpassende producten
×
Mijn apparaten

Geen opgeslagen apparaten

We zullen uw doorzochte apparaten automatisch opslaan, terwijl u tijd bespaart en PROMODIES op maat ontvangt.

Ga naar: mijn apparaten
Geselecteerde apparaat:

Geselecteerde apparaat:

Oplader voor draadloze schroevendraaier

Een lader is een apparaat dat nodig is voor het goed functioneren van elektrisch gereedschap. Het wordt vaak snel gebruikt naarmate de frequentie van werken met elektrisch gereedschap toeneemt. De werkomstandigheden waaronder elektrisch gereedschap en dus ook opladers worden gebruikt, kunnen voor het apparaat extreem moeilijk zijn. Vuil, stof en het risico van mechanische schade vormen een veelvoud van gevaren die ertoe kunnen leiden dat apparatuur niet langer wordt gebruikt. Een defecte lader is een defect elektrisch gereedschap. Wanneer u laders koopt, moet u voorzichtig zijn en de compatibiliteit onthouden . Anders is het heel gemakkelijk om de aankoop te missen en het apparaat te beschadigen en de levensduur van de batterij te verkorten.

Selecteer het merk van het apparaat

Help-zone

Netzteil für Elektrowerkzeuge - welche Spannung?

Achten Sie bei der Auswahl eines neuen Netzteils auf die Spannung des Originals. Sie können diese Informationen auf dem Original-Netzteil nachlesen - so können Sie sicher sein, dass das von Ihnen gewählte Produkt seine Aufgabe richtig erfüllen wird.


Achten Sie bei der Auswahl eines neuen Netzteils auf die Spannung des Originals. Sie können diese...

Wie sollte man ein Ladegerät für einen Schrauber wählen?

Die Wahl des richtigen Ladegeräts ist sehr einfach - geben Sie einfach ein genaues Bohrmaschinenmodell in unsere Suchmaschine ein. Versichern Sie sich nur, dass Ihre Akkus die Zellen haben, die vom Ladegerät unterstützt werden. Viele ältere Elektrowerkzeuge haben einen Akku mit Nickel-Cadmium-Zellen (NI-Cd). Heutzutage sind Nickel-Metallhydrid-Akkus (NI-MH) häufiger verwendet, und Ladegeräte, die für diese Akkus geeignet sind, können auch ältere Geräte korrekt bedienen. Wir bieten auch Ladegeräte für Lithium-Ionen-Zellen (LI-ON) an - diese sind nur für diesen Zellentyp geeignet und sollten nicht zum Laden von NI-MH- oder NI-CD-Akkus verwendet werden.


Die Wahl des richtigen Ladegeräts ist sehr einfach - geben Sie einfach ein genaues...
Green Cell ® Werkzeug Akku-Ladegerät für Makita 8.4V -18V Ni-MH Ni-Cd
Green Cell ® Werkzeug Akku-Ladegerät für Bosch 8.4V -18V Ni-MH Ni-Cd
Green Cell ® Werkzeug Akku-Ladegerät für DeWalt 8.4V -18V Ni-MH Ni-Cd
Green Cell ® Werkzeug Akku-Ladegerät für Black&Decker 8.4V -18V Ni-MH Ni-Cd
Green Cell ® Werkzeug Akku-Ladegerät für Hitachi 8.4V -18V Ni-MH Ni-Cd
Green Cell ® Werkzeug Akku-Ladegerät für Metabo 8.4V -18V Ni-MH Ni-Cd
Green Cell ® Werkzeug Akku-Ladegerät für Panasonic 8.4V -18V Ni-MH Ni-Cd
Green Cell ® Werkzeug Akku-Ladegerät für Ryobi 8.4V -18V Ni-MH Ni-Cd
26,95 €
20,95 €
36,95 €
28,95 €
Voeg toe aan winkelmandje
Toont 1 - 24 van de 24 items

Laders 18V, 12V

Wij bieden efficiënte en kosteneffectieve opladers voor schroevendraaiers en ander elektrisch gereedschap. De stabiele en veilige 12V- en 18V-laders laden de batterij snel op en zorgen ervoor dat u verder kunt werken. Opladers voor elektrisch gereedschap zijn ontworpen voor gebruik over een breed spanningsbereik, zodat u ze kunt gebruiken met verschillende batterijmodellen . Het kopen van een vervangende lader is een investering die zich snel terugbetaalt op zowel de korte als de lange termijn. Met het brede scala aan opties in onze winkel kunt u snel de beste variant vinden voor uw elektrisch gereedschap van verschillende fabrikanten.

De variëteit die u nodig heeft

Vaak worden elektrisch gereedschap van verschillende bedrijven op het werk gebruikt, omdat ze over faciliteiten beschikken waarmee de apparatuur snel kan worden opgeladen en essentieel zijn om het werk in het juiste tempo te houden. Een breed scala aan laders voor verschillende soorten en merken elektrisch gereedschap stelt ons bedrijf in staat om beter te voldoen aan de uiteenlopende behoeften van onze klanten. Wij nodigen u uit om vertrouwd te raken met ons speciaal geselecteerde en constant bijgewerkte aanbod.
Deze website maakt gebruik van cookies en verzamelt niet automatisch informatie, behalve de gegevens in deze bestanden (zogenaamde "cookies").
OK