Selecteer apparaat
Kies uw apparaat
en selecteer bijpassende producten
×
customer devices Mijn apparaten
customer devices

Geen opgeslagen apparaten

We zullen uw doorzochte apparaten automatisch opslaan, terwijl u tijd bespaart en PROMODIES op maat ontvangt.

Ga naar: mijn apparaten
added device
Geselecteerde apparaat:
customer devices
Geselecteerde apparaat:

GoPro (2)

GoPro-oplader

Tegenwoordig is actieve tijd niet langer alleen een mooie slogan, maar een realiteit die wordt gerealiseerd door duizenden mensen die niet in het veld kunnen zitten. GoPro is een manier om je dynamische ervaringen vast te leggen, meer op te nemen en jezelf beter te uiten. GoPro-camera's zijn de laatste jaren steeds populairder geworden. Deze apparaten kunnen echter snel de beschikbare energiebronnen binnendringen. GoPro-laders zijn de nodige accessoires om ervoor te zorgen dat de unit op het hoogste niveau van functionaliteit werkt. Een dynamische gebruiker moet toegang hebben tot de mogelijkheid om de camera of webcam (vaak) op te laden. GoPro zelf is zeer efficiënt, maar er is geen onuitputtelijke hoeveelheid energie. Het is een oplossing voor mensen die sneller en sneller willen blijven rennen / rijden / zwemmen / vliegen. Onze Battery Empire winkel biedt verschillende GoPro-camera-opladeropties die snel zijn afgestemd op de behoeften van de eigenaar en uw apparatuur. de

GoPro Chargers

in deze categorie hebben een garantie van 12 maanden. Dit geeft onze klanten het vertrouwen dat ze kwaliteitsoplossingen kopen die hun verwachtingen niet zullen teleurstellen.
Sorteer op:
Kamera Akku-Ladegerät AHBBP-501 Green Cell ® für GoPro AHDBT-501, HD Hero5, HD Hero6+
Kamera Akku-Ladegerät AHBBP-401 Green Cell ® für GoPro AHDBT-401, HD Hero4
24,95 €
24,95 €
Voeg toe aan winkelmandje
Toont 1 - 2 van de 2 items

Bijpassende opladers voor de GoPro-camera

GoPro is het merk dat wordt gekozen door duizenden actieve mensen over de hele wereld. De apparaten met dit symbool passen zich snel aan de hoge eisen van dynamische klanten aan en helpen hen zich uit te drukken door hun passie. Ervaring opdoen met GoPro wordt steeds populairder. Maar voor dit alles heb je energie nodig. Als de camera-oplader uitvalt, wordt het apparaat een omvangrijk, zwaar voorschakelapparaat. Af en toe de lader vervangen is geen groot gedoe, maar u kunt het apparaat wel op het juiste energieniveau houden. Het kopen van een nieuwe lader is een investering die zich op korte en lange termijn terugbetaalt. In deze categorie vindt u laders voor verschillende GoPro-modellen die het dagelijks gebruik van de apparaten comfortabeler en veiliger maken.

Hoogwaardige laders voor GoPro

Onze winkel Battery Empire zijn assortiment GoPro-camera-opladers voortdurend bij. Hierdoor kunnen we beter voldoen aan de steeds groeiende behoeften van onze klanten. Wanneer je een GoPro-oplader koopt, weet je zeker dat je enkele van de beste oplossingen op de markt krijgt. Wij nodigen u uit om vertrouwd te raken met ons aanbod, we zijn er zeker van dat u snel iets voor uzelf zult vinden.