Vind iets voor jezelf

Selecteer apparaat
Kies uw apparaat
en selecteer bijpassende producten
×
Mijn apparaten

Geen opgeslagen apparaten

We zullen uw doorzochte apparaten automatisch opslaan, terwijl u tijd bespaart en PROMODIES op maat ontvangt.

Ga naar: mijn apparaten
Geselecteerde apparaat:

Geselecteerde apparaat:

Olympus camera batterij

Green Cell ® Akku BLH-1 für Olympus OM-D E-M1 Mark 2 7.4V 1900mAh
Green Cell ® Akku BLH-1 für Olympus OM-D E-M1 Mark 2 7.4V 1900mAh
Green Cell ® Batterij AHDBT-501 AABAT-001 voor GoPro HD HERO5 HERO6 HERO7 Zwart 3.85V 1220mAh
hoedanigheid: 770mAh
voltage: 3.7V
productcode: CB32
13,95 €
hoedanigheid: 900mAh
voltage: 7.4V
productcode: CB47
14,95 €
hoedanigheid: 1100mAh
voltage: 7.4V
productcode: CB53
17,95 €
hoedanigheid: 1050 mAh
voltage: 3.7V
productcode: CB43
13,95 €
hoedanigheid: 1900mAh
voltage: 7.4V
productcode: CB72
24,95 €
hoedanigheid: 1900 mAh
voltage: 7.4V
productcode: CB72+ADCB26
39,95 €
hoedanigheid: 1600 mAh
voltage: 7.4V
productcode: CB83
14,95 €
hoedanigheid: 770mAh
voltage: 3.7V
productcode: CB32+ADCB16
26,95 €
hoedanigheid: 1100 mAh
voltage: 3.7V
productcode: CB82
12,95 €
Voeg toe aan winkelmandje
Toont 1 - 9 van de 9 items
Camerabatterijen worden in de loop van de tijd steeds overbodig. Vanwege de prestatieverlies besteedt de batterij meer tijd aan het aansluiten op de lader en gaat hij minder lang mee wanneer u hem weer in de camera plaatst. Incidentele batterijwisselingen in de camera zijn een must als u volledige functionaliteit wilt krijgen en ervoor wilt zorgen dat niets uit de lens ontsnapt en de camera zelf de gebruiker niet begroet met een donker scherm. De toename in gebruiksfrequentie is begrijpelijk. Tegenwoordig zijn er meer manieren om unieke ervaringen vast te leggen en elke fotoliefhebber wil de vastgelegde herinneringen zo duidelijk mogelijk maken. Olympus is een van de populairste apparaten van moderne, goed geïnformeerde gebruikers die op zoek zijn naar een combinatie van kwaliteit, prestaties en waar voor uw geld . Olympus kan immers de tijd niet uitstaan en zijn batterijen, zoals de batterijen van een ander bedrijf, kunnen de tijd bijhouden. Door de batterij van uw Olympus-camera te vervangen, kunt u uw apparatuur snel weer tot leven brengen en langer genieten van de volledige functionaliteit. Onze Battery Empire winkel biedt een breed scala aan batterijopties voor Olympus die zich snel aanpassen aan uw individuele behoeften. Op iedereen Olympus camera batterij In onze winkel krijgt u 12 maanden garantie. Dit geeft onze klanten de zekerheid dat zij enkele van de beste oplossingen op de markt zullen ontvangen om de levensduur van hun apparatuur te verlengen.

Krachtige batterijen voor de Olympus-camera

Olympus en zijn camera's vormen een extreem uitgebreide productcategorie. Hieronder vindt u een selectie van speciaal geselecteerde, hoogwaardige batterijen die kunnen worden aangepast aan de technologische vereisten van uw model. Hoge prestaties en lage prijs maken van de Olympus-batterijen een investering die zich snel terugbetaalt op zowel de korte als de lange termijn. Door de batterij te vervangen, weet u zeker dat uw apparatuur niet op het verkeerde moment uitvalt en kunt u zonder onderbreking herinneringen in de lens vastleggen. In onze Battery Empire Store vindt u verschillende batterijen voor verschillende Olympus cameramodellen . Ons aanbod is speciaal geselecteerd en wordt voortdurend bijgewerkt, zodat we ons beter kunnen aanpassen aan de individuele behoeften van onze klanten. Alle batterijen in deze categorie worden gekenmerkt door hoge prestaties die de levensduur van de camera effectief verlengen. Wij nodigen u uit om vertrouwd te raken met ons aanbod, we zijn er zeker van dat u snel iets voor uzelf zult vinden.
Deze website maakt gebruik van cookies en verzamelt niet automatisch informatie, met uitzondering van de gegevens in deze bestanden (zogenaamde "cookies").
OK