Selecteer apparaat
Kies uw apparaat
en selecteer bijpassende producten
×
customer devices Mijn apparaten
customer devices

Geen opgeslagen apparaten

We zullen uw doorzochte apparaten automatisch opslaan, terwijl u tijd bespaart en PROMODIES op maat ontvangt.

Ga naar: mijn apparaten
added device
Geselecteerde apparaat:
customer devices
Geselecteerde apparaat:

Panasonic (2)

Panasonic camera batterij

Kiezen hoedanigheid:
Sorteer op:

Help-zone

Hoe kies je een batterij voor een camera?

Om een compatibele batterij voor een camera te selecteren, moet men het model van de originele batterij controleren. Waar vind je deze informatie? Op het typeplaatje natuurlijk, dat direct op het product zit.


Om een compatibele batterij voor een camera te selecteren, moet men het model van de originele...

Een batterij in een camera vervangen

Nadat u een nieuwe batterij hebt gekocht, hoeft u deze alleen nog maar te gaan gebruiken. Het vervangen van een batterij is niet moeilijk en in de meeste gevallen kunt u het zelf doen - als u problemen ondervindt, kunt u altijd de youtube-handleidingen raadplegen.


Nadat u een nieuwe batterij hebt gekocht, hoeft u deze alleen nog maar te gaan gebruiken. Het...

Kan de batterijcapaciteit (mAh) groter zijn?

De batterijcapaciteit (mAh) kan groter zijn dan de originele batterij. Houd er rekening mee dat hoe groter de batterij, hoe langer de levensduur van uw apparaat.


De batterijcapaciteit (mAh) kan groter zijn dan de originele batterij. Houd er rekening mee dat...
Nieuwheid
hoedanigheid: 700 mAh
Spanning: 7.4V
Productcode: CB58
24,95 €
hoedanigheid: 750 mAh
Spanning: 7.4V
Productcode: CB55+CB55+ADCB12
48,94 €
Toont 1 - 2 van de 2 items
Camerabatterijen en cameras worden tegenwoordig steeds efficiënter. Het is gemakkelijk om duizenden fotos of uren video te maken in één laadcyclus. De camerabatterijen, de cameras, krijgen immers in de loop van de tijd veel energie . Na intensief gebruik brengen ze steeds meer tijd door met de lader en nemen hun prestaties merkbaar af. Zonder werkende batterij kan uw apparaat snel en op het verkeerde moment uitvallen. Tegenwoordig worden cameras steeds vaker gebruikt, en niet alleen tijdens het reizen. Liefhebbers van sterke indrukken en liefhebbers van fotografie nemen voortdurend toe. Als gevolg hiervan is de fotografische apparatuur in handen van een groeiend aantal moderne consumenten. De apparatuur vereist extra accessoires waarmee de gebruiker het juiste niveau van functionaliteit en comfort kan bieden. Camerabatterijen zijn het belangrijkste type accessoire dat u vroeg of laat nodig heeft. Door zo nu en dan de batterij van een camera te vervangen, krijgt u de volledige functionaliteit en efficiëntie van de apparaten die u gewend bent. Onze Battery Empire winkel biedt toegang tot verschillende Batterijopties voor Panasonic, alle aanbevolen batterijen hebben een garantie van 12 maanden en bescherming tegen overladen en overladen. Hierdoor kunnen onze klanten er zeker van zijn dat ze bewezen hoogwaardige accessoires voor hun apparaten kopen.

Grote selectie van Panasonic-batterijen

Panasonic is een wereldberoemd merk voor hoogwaardige technologische oplossingen. Panasonic-camera's zijn een kwaliteit die zich gedurende een lange periode terugbetaalt, zowel op korte als op lange termijn. Ondanks alle vooruitgang kunnen de Panasonic-apparaten de tand des tijds niet steeds weerstaan. Batterijen in de camera of camera behoren tot het verleden. Het vervangen van een batterij in een Panasonic camera zal uw apparatuur snel revitaliseren en ervoor zorgen dat het lang meegaat. In onze Battery Empire Shop vindt u een grote selectie van verschillende Panasonic camera-batterijen . De verscheidenheid van ons aanbod maakt het ons gemakkelijker om ons aan te passen aan de groeiende eisen van onze klanten en hun individuele behoeften. Een nieuwe batterij is een tweede leven voor de apparatuur en een voordeligere oplossing dan het kopen van een nieuwe camera. Wij nodigen u uit om vertrouwd te raken met ons speciaal geselecteerde en constant bijgewerkte aanbod . We zijn er zeker van dat u snel iets voor uzelf zult vinden.