Vind iets voor jezelf

Selecteer apparaat
Kies uw apparaat
en selecteer bijpassende producten
×
Mijn apparaten

Geen opgeslagen apparaten

We zullen uw doorzochte apparaten automatisch opslaan, terwijl u tijd bespaart en PROMODIES op maat ontvangt.

Ga naar: mijn apparaten
Geselecteerde apparaat:

Geselecteerde apparaat:

Asus (2)

Asus-toetsenbord

Het toetsenbord in een laptop / notebook is het meest gevoelige item voor schade en snelle exploitatie. Het lijkt erop dat het klikken op de knoppen niet veel slechte dingen zal veroorzaken. De apparaten worden echter dagelijks met toenemende intensiteit gebruikt, waardoor de functionaliteit snel kan worden weerspiegeld. Bovendien zijn er plotselinge situaties die niet kunnen worden voorspeld. Een klein ongeluk kan hem snel uit de circulatie halen. Vaak wilt u na zo'n ongeluk meteen in paniek raken en nieuwe apparatuur kopen. Het is niet altijd nodig. Soms is het voldoende om het toetsenbord van een laptop / notebook te vervangen zodat het apparaat zijn volledige functionaliteit terugkrijgt. Het toetsenbord is een relatief duurzaam element, maar betekent niet dat het gedurende de hele levensduur ervan op het apparaat moet zijn aangesloten. Het toetsenbord moet af en toe worden gewijzigd. Dankzij dit eenvoudige proces kunt u snel beter gemak bereiken bij het hergebruiken van de apparaten en een vleugje nieuwigheid toevoegen aan uw laptop / notebook. De uitwisseling is een manier om je uiterlijk te verbeteren. In de Batii Store onder Świat vind je een brede selectie van Green Cell

Laptop / notebook Asus-toetsenborden

die snel reageren op de individuele behoeften van het apparaat en de gebruiker. Green Cell toetsenborden zijn een geweldige imitatie van het origineel, ze zijn perfect op elkaar afgestemd en gemaakt van hoogwaardige materialen. Dankzij dit feit wordt typen op de Asus-computer weer stil en comfortabel.
Toont 1 - 2 van de 2 items

De kwaliteit die u voelt

Toetsenborden die specifiek zijn ontworpen voor Asus-apparaten worden gekenmerkt door een hoge bouwkwaliteit, lage uitvalpercentages en lage kosten . Het is een alternatieve aankoop die snel op korte en lange termijn loont. Asus is een kwaliteit die duizenden gebruikers over de hele wereld heeft overtuigd. De apparaten met de merknaam zijn immers niet onverwoestbaar. Toetsenborden in laptops / notebooks worden onvermijdelijk gebruikt. Het dagelijkse tempo van het leven sluit eerder uit dat het gebruik van apparatuur minder gebruikelijk zal zijn. Green Cell Asus-laptoptoetsenborden zijn een aanvulling op persoonlijke en zakelijke apparaten die elke dag veel moeten doorstaan en efficiënt werken in elke situatie. Onafhankelijke toetsenbordvervanging is een kwestie van enkele tot ongeveer een dozijn minuten. Servicemonteurs hoeven hier niet moe te worden.

Aanpassing van de vervanging aan Asus

Onze winkel Battery Empire biedt een grote selectie van Green Cell vervanging voor verschillende Asus laptop / notebook-modellen . In ons speciaal geselecteerde en voortdurend bijgewerkte aanbod vindt u snel een toetsenbord dat is afgestemd op de technologische behoeften van uw apparatuur en uw budget. Green Cell vervangen is een investering die multidimensionale voordelen oplevert: alle Green Cell laptop / notebook-toetsenborden worden geleverd met een garantie van 24 maanden. Wij nodigen u uit om vertrouwd te raken met ons aanbod, we zijn er zeker van dat u iets voor uzelf zult vinden.
Deze website maakt gebruik van cookies en verzamelt niet automatisch informatie, behalve de gegevens in deze bestanden (zogenaamde "cookies").
OK