Selecteer apparaat
Kies uw apparaat
en selecteer bijpassende producten
×
customer devices Mijn apparaten
customer devices

Geen opgeslagen apparaten

We zullen uw doorzochte apparaten automatisch opslaan, terwijl u tijd bespaart en PROMODIES op maat ontvangt.

Ga naar: mijn apparaten
added device
Geselecteerde apparaat:
customer devices
Geselecteerde apparaat:

Nikon (1)

Nikon camera batterij

Kiezen hoedanigheid:
Sorteer op:

Help-zone

Hoe kies je een batterij voor een camera?

Om een compatibele batterij voor een camera te selecteren, moet men het model van de originele batterij controleren. Waar vind je deze informatie? Op het typeplaatje natuurlijk, dat direct op het product zit.


Om een compatibele batterij voor een camera te selecteren, moet men het model van de originele...

Een batterij in een camera vervangen

Nadat u een nieuwe batterij hebt gekocht, hoeft u deze alleen nog maar te gaan gebruiken. Het vervangen van een batterij is niet moeilijk en in de meeste gevallen kunt u het zelf doen - als u problemen ondervindt, kunt u altijd de youtube-handleidingen raadplegen.


Nadat u een nieuwe batterij hebt gekocht, hoeft u deze alleen nog maar te gaan gebruiken. Het...

Kan de batterijcapaciteit (mAh) groter zijn?

De batterijcapaciteit (mAh) kan groter zijn dan de originele batterij. Houd er rekening mee dat hoe groter de batterij, hoe langer de levensduur van uw apparaat.


De batterijcapaciteit (mAh) kan groter zijn dan de originele batterij. Houd er rekening mee dat...
Green Cell ® Akku DMW-BMB9 (Half-Decoded) und Ladegerät DE-A83, DE-A84 für Panasonic DMC-FZ70, DMC-FZ60, DMC-FZ100
hoedanigheid: 750 mAh
Spanning: 7.4V
Productcode: CB55+ADCB33
37,95 €
% 1 $ d weergeven -% 2 $ d van 1 item
De batterij in de camera went er na verloop van tijd aan. Een toename van de gebruiksfrequentie van fotoapparatuur kan het energiepotentieel snel beïnvloeden. Als gevolg hiervan besteedt de batterij snel meer tijd aan het aansluiten op een lader en is de levensduur van de batterij aanzienlijk korter. Nikon-batterijen zijn extreem krachtig, maar zelfs zij kunnen de tijd niet uitstaan. Tegenwoordig neemt het aantal liefhebbers van fotografie voortdurend toe. Modern georiënteerde consumenten klikken niet alleen op de telefoon, maar kiezen ook de professionele opties van bekende merken. Een Nikon camera is een van die opties. Het is een combinatie van kwaliteit, prestaties en waar voor uw geld . Desondanks blijft de batterij een accessoire dat af en toe moet worden vervangen. Dankzij de snelle uitwisseling kunt u volledig functioneel blijven en zich ervan bewust zijn dat deze niet op het verkeerde moment wordt uitgeschakeld. Een Nikon-camerabatterij geeft je uitrusting een scheut frisse energie en blaast er snel nieuw leven in. Ons Battery Empire biedt een breed scala aan opties voor Nikon-batterijen die snel kunnen voldoen aan de individuele behoeften van het apparaat en de eigenaar. Op iedereen Nikon Battery Er is een garantie van 12 maanden. Dit geeft onze klanten de gemoedsrust dat ze extras kopen die hun apparatuur snel zullen verbeteren en op de lange termijn efficiënt aan hun behoeften zullen voldoen.

Hoogwaardige batterijen voor Nikon

Nikon is een van de beroemdste merken ter wereld. In de loop van de jaren van zijn bestaan in de markt heeft het innovatieve technologische oplossingen ontwikkeld voor modern georiënteerde klanten die aan hun werkelijke behoeften voldoen. Nikon is een investering die zich snel en voor de lange termijn terugbetaalt, zowel op korte als op lange termijn. Door Nikon-batterijen te vervangen, kunt u de levensduur van uw apparaten met enkele maanden verlengen. Dit geeft je veel meer ruimte om jezelf uit te drukken door fenomenale beelden. Onze winkel Battery Empire heeft een uitgebreid, speciaal geselecteerd en constant bijgewerkt assortiment Nikon camera-batterijen. Hier vindt u krachtige batterijen die zijn aangepast aan de technologische behoeften van verschillende cameramodellen van dit bekende merk . Met deze vervanging keert uw apparatuur snel terug naar het energetische niveau en krijgt u het gebruikelijke comfort terug. Wij nodigen u uit om vertrouwd te raken met ons aanbod, we zijn er zeker van dat u snel iets voor uzelf zult vinden.