Vind iets voor jezelf

Selecteer apparaat
Kies uw apparaat
en selecteer bijpassende producten
×
Mijn apparaten

Geen opgeslagen apparaten

We zullen uw doorzochte apparaten automatisch opslaan, terwijl u tijd bespaart en PROMODIES op maat ontvangt.

Ga naar: mijn apparaten
Geselecteerde apparaat:

Geselecteerde apparaat:

UPS

Een noodstroomvoorziening is een apparaat dat bedoeld is om de stroomvoorziening te handhaven in de apparaten die u erop aansluit in geval van een stroomstoring. UPS'en worden het meest gebruikt in serverruimtes en kantoren, maar met toenemend succes worden ze ook thuis gebruikt. Afhankelijk van de behoefte en het doel kunnen we kiezen uit verschillende soorten UPS. Line Interactive is momenteel de best beschikbare topologie voor minder geavanceerde apparaten. De apparaten die deze technologie gebruiken, zijn veilig, betrouwbaar en kosteneffectief . De net-interactieve UPS reageert niet alleen in geval van stroomuitval, maar bewaakt ook de stabiliteit van de voeding en corrigeert voortdurend spanningsvallen en sprongen.

De noodstroomvoorziening voor de CO

Als u meer geavanceerde en geavanceerde apparatuur nodig heeft, loont het om aandacht te besteden aan de lijn interactieve UPS, die een zuivere sinusgolf heeft. Deze oplossing wordt bijvoorbeeld aanbevolen voor CO-ovens en sommige computers. De online UPS is echter ontworpen voor zeer gevoelige apparaten. Met dit type technologie zijn onze apparaten volledig losgekoppeld van het lichtnet en zijn ze alleen gebaseerd op een stabiele stroomvoorziening door de noodstroomvoorziening. Dit is absoluut de veiligste van de beschikbare topologieën. Als u echter een noodvoedingsmodel voor een IT-rack nodig hebt, moet u een speciale UPS voor een rack kiezen . Neem contact met ons op als u hulp nodig hebt bij het kiezen van een UPS.
Type behuizing
Bestseller
Green Cell ® UPS Micropower 600VA mit LCD Bildschirm
Green Cell ® UPS Micropower 800VA
Green Cell® Ononderbroken Stroomvoorziening UPS 1000VA 600W Power Proof
Green Cell ® UPS Micropower 1500VA
Green Cell ® UPS Micropower 2000VA
Green Cell ® UPS AiO 600VA LCD
Green Cell® Ononderbroken Stroomvoorziening UPS 00VA 480W AiO
Green Cell ® UPS Microsine 1000VA LCD
Green Cell® Ononderbroken Stroomvoorziening UPS 2000VA 1400W Power Proof
Toont 1 - 9 van de 9 items
Deze website maakt gebruik van cookies en verzamelt niet automatisch informatie, met uitzondering van de gegevens in deze bestanden (zogenaamde "cookies").
OK