Selecteer apparaat
Kies uw apparaat
en selecteer bijpassende producten
×
customer devices Mijn apparaten
customer devices

Geen opgeslagen apparaten

We zullen uw doorzochte apparaten automatisch opslaan, terwijl u tijd bespaart en PROMODIES op maat ontvangt.

Ga naar: mijn apparaten
added device
Geselecteerde apparaat:
customer devices
Geselecteerde apparaat:

UPS (9)

UPS

Een noodstroomvoorziening is een apparaat dat bedoeld is om de stroomvoorziening te handhaven in de apparaten die u erop aansluit in geval van een stroomstoring. UPS'en worden het meest gebruikt in serverruimtes en kantoren, maar met toenemend succes worden ze ook thuis gebruikt. Afhankelijk van de behoefte en het doel kunnen we kiezen uit verschillende soorten UPS. Line Interactive is momenteel de best beschikbare topologie voor minder geavanceerde apparaten. De apparaten die deze technologie gebruiken, zijn veilig, betrouwbaar en kosteneffectief . De net-interactieve UPS reageert niet alleen in geval van stroomuitval, maar bewaakt ook de stabiliteit van de voeding en corrigeert voortdurend spanningsvallen en sprongen.

De noodstroomvoorziening voor de CO

Als u meer geavanceerde en geavanceerde apparatuur nodig heeft, loont het om aandacht te besteden aan de lijn interactieve UPS, die een zuivere sinusgolf heeft. Deze oplossing wordt bijvoorbeeld aanbevolen voor CO-ovens en sommige computers. De online UPS is echter ontworpen voor zeer gevoelige apparaten. Met dit type technologie zijn onze apparaten volledig losgekoppeld van het lichtnet en zijn ze alleen gebaseerd op een stabiele stroomvoorziening door de noodstroomvoorziening. Dit is absoluut de veiligste van de beschikbare topologieën. Als u echter een noodvoedingsmodel voor een IT-rack nodig hebt, moet u een speciale UPS voor een rack kiezen . Neem contact met ons op als u hulp nodig hebt bij het kiezen van een UPS.
Sorteer op:

Help-zone

Welke UPS voor de computer kiezen?

Een van de belangrijkste punten waarmee u rekening moet houden bij het kiezen van een UPS, is het evalueren van het vermogen van de aangesloten apparatuur. In de meeste gevallen verbruiken desktopcomputers tussen 100 en 150 W en gaming-apparaten tussen 250 en 350 W. Deze informatie kan u helpen bepalen welke UPS voor u geschikt is. Gelukkig vind je in onze winkel UPS Green Cell, perfect om je computer normaal te laten werken. Als je je afvraagt hoe lang je gekozen uitrusting je apparaat aan de gang houdt, gebruik dan de rekenmachine op onze website! Het enige wat u hoeft te doen is een willekeurige UPS te selecteren, het vakje "Selecteer UPS" aan te vinken, de voeding van de apparaten in te voeren en u bent klaar - u weet al wat u van onze apparaten kunt verwachten!


Een van de belangrijkste punten waarmee u rekening moet houden bij het kiezen van een UPS, is het...

Welke UPS kiezen voor een kachel?

Het kiezen van een omvormer voor een gas- of elektrisch fornuis kan lastig zijn. Er zijn echter een paar eenvoudige regels om in gedachten te houden. Denk er eerst aan om zuivere sinusgolfeenheden te kiezen bij het kiezen van een UPS. U moet er ook voor zorgen dat de UPS voldoende vermogen heeft - in dit geval moet u een apparaat kiezen met een vermogen van meer dan 500 W. Wij bieden verschillende Green Cell UPS'en aan die aan bovenstaande criteria voldoen. Wij garanderen dat u bij ons de juiste UPS vindt!


Het kiezen van een omvormer voor een gas- of elektrisch fornuis kan lastig zijn. Er zijn echter...

Welke UPS kiezen voor een server?

Computerservers zijn apparaten met een hoog energieverbruik en daarom hebben ze op de juiste manier geselecteerde UPS'en nodig. De beste oplossing voor serverruimtes is het gebruik van Green Cell UPS voor serverkasten. Ze hebben aanzienlijk meer vermogen dan conventionele UPS'en en zijn daarom perfect voor de back-upstroomvoorziening van computerservers.


Computerservers zijn apparaten met een hoog energieverbruik en daarom hebben ze op de juiste...

Welke UPS kiezen voor het bewakingssysteem?

Als u van plan bent een UPS aan te schaffen voor uw bewakingssysteem, let dan vooral op voedingen met een vermogen van meer dan 100W. Zo zorgt u voor een effectieve ondersteuning van uw bewakingssysteem. Houd er echter rekening mee dat de apparaten niet hetzelfde zijn en dat hun stroomverbruik, afhankelijk van de gebruikte camera's, aanzienlijk kan variëren. Voordat u een UPS aanschaft, moet u daarom het geschatte stroomverbruik schatten. Als je dat doet, heb je het meeste werk gedaan. Het enige dat u hoeft te doen, is controleren hoe lang een bepaalde voeding uw apparaat kan ondersteunen. En het is helemaal niet moeilijk - selecteer gewoon het apparaat uit ons aanbod, selecteer het veld "Selecteer UPS". Voer het stroomverbruik van de aangesloten apparaten in en u weet al hoe lang onze UPS uw bewakingssysteem blijft draaien!


Als u van plan bent een UPS aan te schaffen voor uw bewakingssysteem, let dan vooral op voedingen...
Bestseller
Green Cell ® UPS Micropower 600VA mit LCD Bildschirm
Green Cell ® UPS Micropower 800VA
Green Cell® Ononderbroken Stroomvoorziening UPS 1000VA 600W Power Proof
Green Cell ® UPS Micropower 1500VA
Green Cell ® UPS Micropower 2000VA
Green Cell ® UPS AiO 600VA LCD
Green Cell® Ononderbroken Stroomvoorziening UPS 00VA 480W AiO
Toont 1 - 9 van de 9 items
Deze website maakt gebruik van cookies en verzamelt niet automatisch informatie, behalve de gegevens in deze bestanden (zogenaamde "cookies").
OK