Kies een apparaat en kies een product
×
Kies een apparaat en kies een product

Waar vind je de modelmarkeringen?

Selecteer een model Je toestel
+
Voeg uw apparaat toe awe zullen matchen compatibele producten voor jou!
Toegevoegd!

Waar vind je de modelmarkeringen?

Voeg een apparaat toe Voeg uw apparaat toe awe zullen matchen compatibele producten voor jou!
Ga naar de apparatenlijst

Oplader voor Bosch draadloze schroevendraaier

Schroevendraaiers zijn een van de meest gebruikte elektrische gereedschappen voor verschillende kleinere en grotere onderhoudstaken. Elk zelfgetrokken gouden handvat heeft dit soort apparatuur in zijn gereedschapsbouw. Krachtige schroevendraaiers kunnen jarenlang goed werken, helpen bij het werk en efficiënte vooruitgang. Dit type apparatuur moet echter af en toe worden geladen. Met het efficiënte batterijpakket in een schroevendraaier kunt u gedurende lange tijd het volledige vermogen behouden, maar na verloop van tijd ontlaadt het zichzelf onvermijdelijk. Soms niet zozeer een volledige lading, maar een snelle lading is nodig om de apparatuur goed te laten werken en in uitvoering te houden. Opladers voor schroevendraaiers zijn een item waar u zelden op let tot ze ongezond worden. Kabelbreuken, mechanische schade en eenvoudige nalatigheid maken het mogelijk voor laders om te weigeren te voldoen. Hierdoor is de schroevendraaier ongebruikt en staat het werk stil. Onze winkel Battery Empire biedt een grote selectie opladers voor Bosch-schroevendraaiers die het apparaat snel op de juiste voedingslijn aansluiten. Maak hoge kwaliteit en prestaties

Bosch schroevendraaiers Chargers

een investering die zich snel terugbetaalt op korte en lange termijn.

Help-zone

Netzteil für Elektrowerkzeuge - welche Spannung?

Achten Sie bei der Auswahl eines neuen Netzteils auf die Spannung des Originals. Sie können diese Informationen auf dem Original-Netzteil nachlesen - so können Sie sicher sein, dass das von Ihnen gewählte Produkt seine Aufgabe richtig erfüllen wird.


Achten Sie bei der Auswahl eines neuen Netzteils auf die Spannung des Originals. Sie können diese...

Wie sollte man ein Ladegerät für einen Schrauber wählen?

Die Wahl des richtigen Ladegeräts ist sehr einfach - geben Sie einfach ein genaues Bohrmaschinenmodell in unsere Suchmaschine ein. Versichern Sie sich nur, dass Ihre Akkus die Zellen haben, die vom Ladegerät unterstützt werden. Viele ältere Elektrowerkzeuge haben einen Akku mit Nickel-Cadmium-Zellen (NI-Cd). Heutzutage sind Nickel-Metallhydrid-Akkus (NI-MH) häufiger verwendet, und Ladegeräte, die für diese Akkus geeignet sind, können auch ältere Geräte korrekt bedienen. Wir bieten auch Ladegeräte für Lithium-Ionen-Zellen (LI-ON) an - diese sind nur für diesen Zellentyp geeignet und sollten nicht zum Laden von NI-MH- oder NI-CD-Akkus verwendet werden.


Die Wahl des richtigen Ladegeräts ist sehr einfach - geben Sie einfach ein genaues...
Toont 1 - 3 van de 3 items

Kwaliteit van Green Cell

Bosch is een wereldwijd erkend merk dat een breed scala aan geavanceerde consumptiegoederen aanbiedt . Bosch-schroevendraaiers zijn van groot belang voor consumenten die op zoek zijn naar een combinatie van prestaties, duurzaamheid, betrouwbaarheid en waar voor hun geld. Maar zelfs met Bosch schroevendraaiers accessoires dergelijke. Laders kunnen van tijd tot tijd worden vervangen. Deze onderdelen zijn onderhevig aan verschillende soorten schade en abnormaal geheugen. Een plotseling verlies of falen van de lader zorgt ervoor dat de apparatuur onbruikbaar wordt en kostbare uitvaltijd veroorzaakt. Green Cell laders voor Bosch-schroevendraaiers zijn de perfecte aanvulling op het origineel en geven u het vertrouwen compatibel te zijn met verschillende Bosch-modellen. Alle laders hebben een bescherming tegen oververhitting en een beveiliging tegen overbelasting en diep ontladen. Bovendien hebben alle opladers voor elektrisch gereedschap van Bosch een garantie van 12 maanden.

De uitvoering die je voelt

De Bosch Green Cell schroevendraaierladers bieden een merkbare energiesprong, waarmee u uw elektrisch gereedschap sneller en efficiënter kunt opladen. Als gevolg hiervan krijgt uw systeem snel weer volledige functionaliteit en kan uw werk bijblijven . In ons speciaal geselecteerde en constant bijgewerkte assortiment vindt u snel een breed scala aan laders voor Bosch-schroevendraaiers, die zich snel aanpassen aan de individuele behoeften van het apparaat en de operator (bijv. Budgetopties).
Deze website maakt gebruik van cookies en verzamelt niet automatisch informatie, behalve de gegevens in deze bestanden (zogenaamde "cookies").
OK