Selecteer apparaat
Kies uw apparaat
en selecteer bijpassende producten
×
customer devices Mijn apparaten
customer devices

Geen opgeslagen apparaten

We zullen uw doorzochte apparaten automatisch opslaan, terwijl u tijd bespaart en PROMODIES op maat ontvangt.

Ga naar: mijn apparaten
added device
Geselecteerde apparaat:
customer devices
Geselecteerde apparaat:

Bosch (1)

Oplader voor Bosch draadloze schroevendraaier

Schroevendraaiers zijn een van de meest gebruikte elektrische gereedschappen voor verschillende kleinere en grotere onderhoudstaken. Elk zelfgetrokken gouden handvat heeft dit soort apparatuur in zijn gereedschapsbouw. Krachtige schroevendraaiers kunnen jarenlang goed werken, helpen bij het werk en efficiënte vooruitgang. Dit type apparatuur moet echter af en toe worden geladen. Met het efficiënte batterijpakket in een schroevendraaier kunt u gedurende lange tijd het volledige vermogen behouden, maar na verloop van tijd ontlaadt het zichzelf onvermijdelijk. Soms niet zozeer een volledige lading, maar een snelle lading is nodig om de apparatuur goed te laten werken en in uitvoering te houden. Opladers voor schroevendraaiers zijn een item waar u zelden op let tot ze ongezond worden. Kabelbreuken, mechanische schade en eenvoudige nalatigheid maken het mogelijk voor laders om te weigeren te voldoen. Hierdoor is de schroevendraaier ongebruikt en staat het werk stil. Onze winkel Battery Empire biedt een grote selectie opladers voor Bosch-schroevendraaiers die het apparaat snel op de juiste voedingslijn aansluiten. Maak hoge kwaliteit en prestaties

Bosch schroevendraaiers Chargers

een investering die zich snel terugbetaalt op korte en lange termijn.
Sorteer op:

Help-zone

Adapter voor elektrisch gereedschap - welk voltage?

Let bij het kiezen van een nieuwe voeding op de spanning van het origineel. U kunt deze informatie op de originele voeding lezen - zo weet u zeker dat het door u gekozen product zijn werk goed zal doen.


Let bij het kiezen van een nieuwe voeding op de spanning van het origineel. U kunt deze...

Hoe een oplader voor een schroevendraaier kiezen?

Het kiezen van de juiste lader is heel eenvoudig - voer gewoon een exact boormodel in onze zoekmachine in. Zorg ervoor dat uw batterijen de cellen hebben die door de oplader worden ondersteund. Veel oudere elektrische gereedschappen hebben een batterij met nikkel-cadmium (NI-Cd) cellen. Tegenwoordig worden nikkel-metaalhydride (NI-MH)-batterijen vaker gebruikt, en opladers die compatibel zijn met deze batterijen kunnen oudere apparaten correct bedienen. We bieden ook lithium-ion (LI-ON) celopladers aan - deze zijn alleen geschikt voor dit type cel en mogen niet worden gebruikt om NI-MH- of NI-CD-batterijen op te laden.


Het kiezen van de juiste lader is heel eenvoudig - voer gewoon een exact boormodel in onze...
% 1 $ d weergeven -% 2 $ d van 1 item

Kwaliteit van Green Cell

Bosch is een wereldwijd erkend merk dat een breed scala aan geavanceerde consumptiegoederen aanbiedt . Bosch-schroevendraaiers zijn van groot belang voor consumenten die op zoek zijn naar een combinatie van prestaties, duurzaamheid, betrouwbaarheid en waar voor hun geld. Maar zelfs met Bosch schroevendraaiers accessoires dergelijke. Laders kunnen van tijd tot tijd worden vervangen. Deze onderdelen zijn onderhevig aan verschillende soorten schade en abnormaal geheugen. Een plotseling verlies of falen van de lader zorgt ervoor dat de apparatuur onbruikbaar wordt en kostbare uitvaltijd veroorzaakt. Green Cell laders voor Bosch-schroevendraaiers zijn de perfecte aanvulling op het origineel en geven u het vertrouwen compatibel te zijn met verschillende Bosch-modellen. Alle laders hebben een bescherming tegen oververhitting en een beveiliging tegen overbelasting en diep ontladen. Bovendien hebben alle opladers voor elektrisch gereedschap van Bosch een garantie van 12 maanden.

De uitvoering die je voelt

De Bosch Green Cell schroevendraaierladers bieden een merkbare energiesprong, waarmee u uw elektrisch gereedschap sneller en efficiënter kunt opladen. Als gevolg hiervan krijgt uw systeem snel weer volledige functionaliteit en kan uw werk bijblijven . In ons speciaal geselecteerde en constant bijgewerkte assortiment vindt u snel een breed scala aan laders voor Bosch-schroevendraaiers, die zich snel aanpassen aan de individuele behoeften van het apparaat en de operator (bijv. Budgetopties).
Deze website maakt gebruik van cookies en verzamelt niet automatisch informatie, behalve de gegevens in deze bestanden (zogenaamde "cookies").
OK