Vind iets voor jezelf

Selecteer apparaat
Kies uw apparaat
en selecteer bijpassende producten
×
Mijn apparaten

Geen opgeslagen apparaten

We zullen uw doorzochte apparaten automatisch opslaan, terwijl u tijd bespaart en PROMODIES op maat ontvangt.

Ga naar: mijn apparaten
Geselecteerde apparaat:

Geselecteerde apparaat:

Laptop toetsenbord

Het toetsenbord is een van de meest vatbare voor storingen. Toetsenborden in laptops raken na verloop van tijd gewend, toetsen werken niet en het algemene gebruiksgemak neemt af. Een laptoptoetsenbord is geen accessoire waarmee u tijdens de levensduur van uw apparaat moet omgaan, voordat u een nieuw koopt. Het vervangen van een toetsenbord in een laptop is een eenvoudig proces dat een paar minuten duurt om het gebruiksgemak van het apparaat snel te herstellen en de algehele functionaliteit te verbeteren.

Toetsenborden voor laptops

Battery Empire biedt een breed scala aan Green Cell toetsenborden voor verschillende laptopmodellen. In ons aanbod vindt u hoogwaardige toetsenborden voor verschillende laptops, waarmee u snel de volledige functionaliteit van de apparaten kunt herstellen. Krachtige laptoptoetsenborden van Green Cell zijn een investering die zich snel terugbetaalt op korte en lange termijn. Toetsenbord is een noodzakelijke toevoeging, het onderschatten van de behoefte aan vervanging maakt de apparatuur van mobiel en bruikbaar onhandig en problematisch. Een toetsenbord voor een laptop is een kleine inspanning die multidimensionale voordelen biedt doordat u uw apparatuur nieuw leven kunt inblazen. Green Cell

laptop Toetsenborden

zijn perfect afgestemd op de laptop, vervaardigd met precisie, bieden comfort en zijn uitgerust met een garantie van 24 maanden. Elk toetsenbord heeft zorgvuldig gereproduceerde elektronica voor 100% compatibiliteit en veiligheid.
Green Cell ® Tastaturen für Laptop Asus A52, F50, F55, F70, F75, X54C, X54H
Green Cell ® -toetsenbord voor laptop Acer Aspire 5338 5738 5741 5741G 5742
Green Cell ® Tastaturen für Laptop HP COMPAQ CQ43 CQ57 CQ58 G4 G6
Toetsenbord voor Acer Aspire E1-521 E1-531 E1-531G E1-571 E1-571G Laptop
Tastatur Green Cell für LENOVO G500 G505 G510 G700 G710
Tastatur Apple Macbook Pro 13 15 2016 2017 A1706 A1707 Touch Bar
Toont 1 - 10 van de 10 items

Modern toetsenbord voor uw laptop

Green Cell laptoptoetsenborden die zijn ontworpen voor verschillende laptopmodellen, zijn specifiek ontworpen om perfect te voldoen aan de technische vereisten van de apparaten . Bovendien passen ze zich snel aan persoonlijke voorkeuren en budgetopties aan. Een laptoptoetsenbord is geen dure investering en de implementatie ervan is een beslissing waarmee elke modern georiënteerde gebruiker snel zal feliciteren . Het herstellen van de volledige prestaties van de apparatuur is het resultaat van een snelle vervanging die zonder onderhoud kan worden uitgevoerd. Vaak gaat het apparaat in dienst in geval van een toetsenbordfout en blijft het daar meestal langer. Onafhankelijke vervanging stelt u in staat om onafhankelijk te worden van externe hulp en een snelle terugkeer naar werk / entertainment.

Aanpassing van het toetsenbord aan de laptop

Battery Empire een grote selectie Green Cell laptoptoetsenborden waarmee u met uw apparatuur kunt terugkeren naar effectieve "normaal" . De toetsenborden die we aanbieden zijn speciaal geselecteerd en zullen zeker voldoen aan de individuele behoeften van de apparaten en de gebruiker. Het wordt een investering die multidimensionale voordelen en besparingen oplevert. Green Cell laptoptoetsenborden zijn een combinatie van prestaties, bouwkwaliteit, laag uitvalpercentage en een betaalbare prijs. Wij nodigen u uit om vertrouwd te raken met ons aanbod.
Deze website maakt gebruik van cookies en verzamelt niet automatisch informatie, met uitzondering van de gegevens in deze bestanden (zogenaamde "cookies").
OK