Selecteer apparaat
Kies uw apparaat
en selecteer bijpassende producten
×
customer devices Mijn apparaten
customer devices

Geen opgeslagen apparaten

We zullen uw doorzochte apparaten automatisch opslaan, terwijl u tijd bespaart en PROMODIES op maat ontvangt.

Ga naar: mijn apparaten
added device
Geselecteerde apparaat:
customer devices
Geselecteerde apparaat:

Toetsenborden (1)

Laptop toetsenbord

Het toetsenbord is een van de meest vatbare voor storingen. Toetsenborden in laptops raken na verloop van tijd gewend, toetsen werken niet en het algemene gebruiksgemak neemt af. Een laptoptoetsenbord is geen accessoire waarmee u tijdens de levensduur van uw apparaat moet omgaan, voordat u een nieuw koopt. Het vervangen van een toetsenbord in een laptop is een eenvoudig proces dat een paar minuten duurt om het gebruiksgemak van het apparaat snel te herstellen en de algehele functionaliteit te verbeteren.

Toetsenborden voor laptops

Battery Empire biedt een breed scala aan Green Cell toetsenborden voor verschillende laptopmodellen. In ons aanbod vindt u hoogwaardige toetsenborden voor verschillende laptops, waarmee u snel de volledige functionaliteit van de apparaten kunt herstellen. Krachtige laptoptoetsenborden van Green Cell zijn een investering die zich snel terugbetaalt op korte en lange termijn. Toetsenbord is een noodzakelijke toevoeging, het onderschatten van de behoefte aan vervanging maakt de apparatuur van mobiel en bruikbaar onhandig en problematisch. Een toetsenbord voor een laptop is een kleine inspanning die multidimensionale voordelen biedt doordat u uw apparatuur nieuw leven kunt inblazen. Green Cell

laptop Toetsenborden

zijn perfect afgestemd op de laptop, vervaardigd met precisie, bieden comfort en zijn uitgerust met een garantie van 24 maanden. Elk toetsenbord heeft zorgvuldig gereproduceerde elektronica voor 100% compatibiliteit en veiligheid.
Kiezen categorieën:
Sorteer op:

Help-zone

Is dit toetsenbord geschikt voor mijn laptop?

Bij het vergelijken van uw toetsenbord met de afbeeldingen die in ons aanbod worden gepresenteerd, letten we speciaal op de lengte en breedte van het toetsenbord, de positie van de montagebeugels of schroefgaten en de positie en lengte van de signaalbalk.


Bij het vergelijken van uw toetsenbord met de afbeeldingen die in ons aanbod worden...

Is het mogelijk om het toetsenbord met je te ruilen?

Wij bieden geen toetsenbordvervangingen aan. Gelukkig is deze activiteit in veel modellen laptops heel eenvoudig. Daarnaast kunnen we in de internetgids een handleiding vinden die u stap voor stap laat zien hoe u dit moet doen. We kunnen ook een vervanging maken in elke computerservice.


Wij bieden geen toetsenbordvervangingen aan. Gelukkig is deze activiteit in veel modellen laptops...

Mijn laptop heeft geen verlicht toetsenbord. Kan ik een verlicht toetsenbord bij jullie kopen?

Toetsenbordverlichting vereist meestal een aparte signaaltape die aan de laptop wordt bevestigd. Als uw laptop niet af fabriek wordt geleverd met achtergrondverlichting, werkt het verlichte toetsenbord er niet mee.


Toetsenbordverlichting vereist meestal een aparte signaaltape die aan de laptop wordt bevestigd....
Tastatur für Laptops Acer Aspire 5241 5332 5334 5532 5534 5541 5541G 5732 5732Z 5732ZG 5734 5734Z 7315 7715 7715Z
16,95 €
Voeg toe aan winkelmandje
% 1 $ d weergeven -% 2 $ d van 1 item

Modern toetsenbord voor uw laptop

Green Cell laptoptoetsenborden die zijn ontworpen voor verschillende laptopmodellen, zijn specifiek ontworpen om perfect te voldoen aan de technische vereisten van de apparaten . Bovendien passen ze zich snel aan persoonlijke voorkeuren en budgetopties aan. Een laptoptoetsenbord is geen dure investering en de implementatie ervan is een beslissing waarmee elke modern georiënteerde gebruiker snel zal feliciteren . Het herstellen van de volledige prestaties van de apparatuur is het resultaat van een snelle vervanging die zonder onderhoud kan worden uitgevoerd. Vaak gaat het apparaat in dienst in geval van een toetsenbordfout en blijft het daar meestal langer. Onafhankelijke vervanging stelt u in staat om onafhankelijk te worden van externe hulp en een snelle terugkeer naar werk / entertainment.

Aanpassing van het toetsenbord aan de laptop

Battery Empire een grote selectie Green Cell laptoptoetsenborden waarmee u met uw apparatuur kunt terugkeren naar effectieve "normaal" . De toetsenborden die we aanbieden zijn speciaal geselecteerd en zullen zeker voldoen aan de individuele behoeften van de apparaten en de gebruiker. Het wordt een investering die multidimensionale voordelen en besparingen oplevert. Green Cell laptoptoetsenborden zijn een combinatie van prestaties, bouwkwaliteit, laag uitvalpercentage en een betaalbare prijs. Wij nodigen u uit om vertrouwd te raken met ons aanbod.