Vind iets voor jezelf

Selecteer apparaat
Kies uw apparaat
en selecteer bijpassende producten
×
Mijn apparaten

Geen opgeslagen apparaten

We zullen uw doorzochte apparaten automatisch opslaan, terwijl u tijd bespaart en PROMODIES op maat ontvangt.

Ga naar: mijn apparaten
Geselecteerde apparaat:

Geselecteerde apparaat:

Toetsenborden (1)

Laptop toetsenbord

Het toetsenbord is een van de meest vatbare voor storingen. Toetsenborden in laptops raken na verloop van tijd gewend, toetsen werken niet en het algemene gebruiksgemak neemt af. Een laptoptoetsenbord is geen accessoire waarmee u tijdens de levensduur van uw apparaat moet omgaan, voordat u een nieuw koopt. Het vervangen van een toetsenbord in een laptop is een eenvoudig proces dat een paar minuten duurt om het gebruiksgemak van het apparaat snel te herstellen en de algehele functionaliteit te verbeteren.

Toetsenborden voor laptops

Battery Empire biedt een breed scala aan Green Cell toetsenborden voor verschillende laptopmodellen. In ons aanbod vindt u hoogwaardige toetsenborden voor verschillende laptops, waarmee u snel de volledige functionaliteit van de apparaten kunt herstellen. Krachtige laptoptoetsenborden van Green Cell zijn een investering die zich snel terugbetaalt op korte en lange termijn. Toetsenbord is een noodzakelijke toevoeging, het onderschatten van de behoefte aan vervanging maakt de apparatuur van mobiel en bruikbaar onhandig en problematisch. Een toetsenbord voor een laptop is een kleine inspanning die multidimensionale voordelen biedt doordat u uw apparatuur nieuw leven kunt inblazen. Green Cell

laptop Toetsenborden

zijn perfect afgestemd op de laptop, vervaardigd met precisie, bieden comfort en zijn uitgerust met een garantie van 24 maanden. Elk toetsenbord heeft zorgvuldig gereproduceerde elektronica voor 100% compatibiliteit en veiligheid.
Kiezen categorieën:
Sorteer op:

Help-zone

Is this keyboard suitable for my laptop?

When comparing your keyboard with the pictures presented in our offer, we pay particular attention to the length and width of the keyboard, the position of the mounting brackets or screw holes and the position and length of the signal bar.


When comparing your keyboard with the pictures presented in our offer, we pay particular...

Ist es möglich, die Tastatur mit Ihnen zu tauschen?

Wir bieten keinen Tastaturersatz an. Glücklicherweise ist diese Aktivität in vielen Modellen von Laptops sehr einfach. Darüber hinaus finden wir in der Internet-Anleitung eine Anleitung, die Ihnen Schritt für Schritt zeigt, wie Sie dies tun können. Wir können auch einen Ersatz in jedem Computerdienst machen.


Wir bieten keinen Tastaturersatz an. Glücklicherweise ist diese Aktivität in vielen Modellen von...
% 1 $ d weergeven -% 2 $ d van 1 item

Modern toetsenbord voor uw laptop

Green Cell laptoptoetsenborden die zijn ontworpen voor verschillende laptopmodellen, zijn specifiek ontworpen om perfect te voldoen aan de technische vereisten van de apparaten . Bovendien passen ze zich snel aan persoonlijke voorkeuren en budgetopties aan. Een laptoptoetsenbord is geen dure investering en de implementatie ervan is een beslissing waarmee elke modern georiënteerde gebruiker snel zal feliciteren . Het herstellen van de volledige prestaties van de apparatuur is het resultaat van een snelle vervanging die zonder onderhoud kan worden uitgevoerd. Vaak gaat het apparaat in dienst in geval van een toetsenbordfout en blijft het daar meestal langer. Onafhankelijke vervanging stelt u in staat om onafhankelijk te worden van externe hulp en een snelle terugkeer naar werk / entertainment.

Aanpassing van het toetsenbord aan de laptop

Battery Empire een grote selectie Green Cell laptoptoetsenborden waarmee u met uw apparatuur kunt terugkeren naar effectieve "normaal" . De toetsenborden die we aanbieden zijn speciaal geselecteerd en zullen zeker voldoen aan de individuele behoeften van de apparaten en de gebruiker. Het wordt een investering die multidimensionale voordelen en besparingen oplevert. Green Cell laptoptoetsenborden zijn een combinatie van prestaties, bouwkwaliteit, laag uitvalpercentage en een betaalbare prijs. Wij nodigen u uit om vertrouwd te raken met ons aanbod.
Deze website maakt gebruik van cookies en verzamelt niet automatisch informatie, behalve de gegevens in deze bestanden (zogenaamde "cookies").
OK