Selecteer apparaat
Kies uw apparaat
en selecteer bijpassende producten
×
customer devices Mijn apparaten
customer devices

Geen opgeslagen apparaten

We zullen uw doorzochte apparaten automatisch opslaan, terwijl u tijd bespaart en PROMODIES op maat ontvangt.

Ga naar: mijn apparaten
added device
Geselecteerde apparaat:
customer devices
Geselecteerde apparaat:

LG (1)

LG batterij

Kiezen hoedanigheid:
Sorteer op:

Help-zone

Hoe kies je een batterij voor een mobiele telefoon?

Het kiezen van een batterij voor een mobiele telefoon is eenvoudig en intuïtief. Dit kan in enkele ogenblikken worden gedaan met behulp van de volgende twee methoden:
1. Specificatie van het telefoonmodel Het telefoonmodel staat meestal op het toestel. Na het lezen en invoeren van het model in de zoekmachine van de winkel, verschijnt de juiste batterij. bijv. iPhone 6s / Xiaomi Mi 5 / Samsung Galaxy S4
2. Batterijcode U kunt ook naar een batterij zoeken door de code in te voeren - deze bevindt zich aan de binnenkant van de batterij. Voer eenvoudig de juiste code in en onze zoekmachine toont u de relevante producten! bijv. BM39 / BS-01/ A1457 We raden je ook aan om de handleiding op onze blog te lezen: Hoe kies je een batterij voor een mobiele telefoon?


Het kiezen van een batterij voor een mobiele telefoon is eenvoudig en intuïtief. Dit kan in...

Hoe controleer je de batterijcapaciteit van een mobiele telefoon?

De batterijcapaciteit wordt direct op de batterij aangegeven. Deze informatie bevindt zich aan de binnenkant van het apparaat. U kunt ook moderne applicaties gebruiken die de batterijstatus controleren. Een voorbeeld van zo'n programma is Battery Info, ontwikkeld voor Android-smartphones. De applicatie is gemakkelijk te gebruiken, zodat men gemakkelijk de informatie over de huidige batterijstatus kan controleren.


De batterijcapaciteit wordt direct op de batterij aangegeven. Deze informatie bevindt zich aan de...

Kan de batterijcapaciteit (mAh) groter zijn?

De batterijcapaciteit in milliampère-uren (mAh) kan afwijken van de fabrieksbatterij. Kies je voor een accu met een grotere capaciteit, dan gaat je toestel langer mee en krijg je meer mobiliteit en gebruikscomfort!


De batterijcapaciteit in milliampère-uren (mAh) kan afwijken van de fabrieksbatterij. Kies je...

Hoe de levensduur van de batterij van een mobiele telefoon verlengen?

Er zijn een paar eenvoudige methoden die effectief zijn om de levensduur van een batterij te verlengen: 1. Ontlaad uw batterij niet tot 0!
De batterij van onze telefoon, ook wel de batterij genoemd, houdt daar niet van. Wacht dus niet tot de waarschuwing voor een bijna lege batterij verschijnt. Wanneer het batterijniveau onder de 40% zakt, is het raadzaam om de telefoon aan te sluiten op een oplader.
2.Sluit de mobiele telefoon regelmatig aan op een oplader.
Moderne lithium-ionbatterijen hebben geen geheugeneffect. Regelmatig opladen heeft dus een positief effect op hun prestaties. Volgens de experts is het het beste om een laadstatus van 80-90% te bereiken.
3. Vermijd extreme temperaturen
Batterijen voor mobiele telefoons zijn een beetje zoals hun gebruikers - ze voelen zich het beste bij gematigde temperaturen. Als u uw telefoon in direct zonlicht of in een hete auto laat liggen, kan dit de levensduur van de batterij aanzienlijk verkorten. Het is ook een goed idee om je telefoon tegen de kou te beschermen.


Er zijn een paar eenvoudige methoden die effectief zijn om de levensduur van een batterij te...
Hand Akku für LG G3 BL-53YH
hoedanigheid: 3000 mAh
Spanning: 3.8V
Productcode: BP46
12,95 €
% 1 $ d weergeven -% 2 $ d van 1 item
Batterijen in smartphones raken er in de loop van de tijd aan gewend. Dit kan snel worden gezien wanneer de hoeveelheid tijd die de telefoon gedurende de dag aan de kabel besteedt, langer is dan de tijd dat de telefoon deze vasthoudt. Mobiele apparaten kunnen sneller worden gebruikt vanwege hun hoge gebruiksfrequentie. In het begin kan elke smartphone meerdere dagen overleven met een enkele lading onder volledige belasting en een stortvloed aan apps. Na verloop van tijd wordt de batterijband echter voller en korter en moet de oplaadkabel vaker worden gebruikt. De oplossing is om de batterij te vervangen. Het lijkt erop dat het in moderne smartphones onmogelijk is om een component te vervangen zonder tussenkomst van service. Fout. Er zijn veel video-tutorials op internet die je laten zien hoe je batterijen in een bepaald LG-model kunt vervangen. Onze winkel biedt een brede selectie van Green Cell

Batterijen voor LG-telefoons

, Dit zijn krachtige batterijen die snel in de technische behoeften van de apparatuur passen, waardoor gebruikers aanzienlijke middelen (geen onderhoud, geen arbeidskosten) en tijd kunnen besparen (niet nodig om de telefoon in gebruik te laten en op onderdelen te wachten) ) om op te slaan. De telefoon kan in ongeveer een dozijn minuten worden verbeterd om de energie-efficiëntie weer te verhogen .

Batterij afgestemd op LG

Originele onderdelen kopen is vaak meer dan u wilt uitgeven. De wachttijd wordt verlengd en de hogere prijs voor het logo speelt een grote rol. Het is mogelijk om efficiënte batterijen voor LG te kopen die niet het merk van dit merk dragen. Green Cell zijn batterijen die zijn aangepast aan moderne LG-smartphones, die lange tijd hoge prestaties garanderen. Dit maakt hen een investering die zich snel terugbetaalt op korte en lange termijn. Een onderontwikkelde batterij is vaak de reden waarom u besluit uw telefoon te vervangen. Dit is duur, maar de consument probeert zichzelf te overtuigen van de noodzaak van volledige mobiliteit. Het hebben van een nieuwe batterij maakt het gemakkelijker en goedkoper om uw apparatuur nieuw leven in te blazen en het bespaarde geld uit te geven aan andere prioriteiten. Gebruikers wennen vaak aan hun mobiele telefoon . De bediening is bekend, de apparatuur ligt gemakkelijk in uw handen en de accessoires die u heeft, worden niet verspild. Wanneer u een nieuwe telefoon koopt, moet alle extra apparatuur worden aangevuld (koptelefoons, bril, koffers, autoladers, fietsenrekken en nog veel meer). Het kopen van een Green Cell LG-batterij lost dit probleem op.

Hoogwaardige batterijen voor LG

Onze Battery Empire Store biedt een breed scala aan batterijopties voor LG-telefoons. In ons constant bijgewerkte assortiment vindt u snel een Green Cell versie die overeenkomt met uw mobiele telefoonmodel. LG Green Cell batterijen bieden een hoge mate van efficiëntie, betrouwbaarheid en prestaties die ongeëvenaard zijn - allemaal voor een lagere prijs. Wij nodigen u uit om vertrouwd te raken met ons aanbod, we zijn er zeker van dat u snel iets voor uzelf zult vinden.
Deze website maakt gebruik van cookies en verzamelt niet automatisch informatie, behalve de gegevens in deze bestanden (zogenaamde "cookies").
OK