Kies een apparaat en kies een product
×
Kies een apparaat en kies een product

Waar vind je de modelmarkeringen?

Selecteer een model Je toestel
+
Voeg uw apparaat toe awe zullen matchen compatibele producten voor jou!
Toegevoegd!

Waar vind je de modelmarkeringen?

Voeg een apparaat toe Voeg uw apparaat toe awe zullen matchen compatibele producten voor jou!
Ga naar de apparatenlijst

Oplader voor Makita draadloze schroevendraaier

Schroevendraaiers zijn een van de meest gebruikte elektrische gereedschappen door zowel professionals als zelfgekweekte gouden handen. Met een krachtige schroevendraaier kunt u snel veel bouw- en reparatietaken begrijpen, waardoor de hele workflow wordt versneld. Een schroevendraaier is net zo efficiënt als zijn batterij . Dit op zijn beurt moet iets hebben om op te laden. Opladers voor schroevendraaiers zijn een standaardaccessoire die in elke doos wordt meegeleverd. Laders lijden echter het meest in de loop van de tijd, voornamelijk door nalatigheid. Kleine beschadigingen, vallen, krullen of breken van de kabel - dit alles leidt tot de mogelijkheid om het apparaat later op te laden en op te laden. Het bereiken van een situatie waarin de schroevendraaier alleen in een bepaalde positie wordt opgeladen, is een slecht vooruitzicht voor het beëindigen van dringend prioritair werk. Onze winkel Battery Empire biedt hoogwaardige laders voor een Green Cell Makita-schroevendraaier, die zich snel aanpassen aan uw technische behoeften en financiële mogelijkheden. Een lader is een item dat apparaten nutteloos en duur maakt zonder. Alle laders hebben een oververhittingsbeveiliging en een overbelastings- en diepontladingsbeveiliging. Bovendien hebben

alle Makita elektrisch gereedschapladers

een garantie van 12 maanden.
Toont 1 - 3 van de 3 items

Vaak geselecteerde producten

Makita is een van de fabrikanten die populair zijn bij een breed scala van consumenten over de hele wereld. De producten die het handelsmerk van dit merk dragen, worden gekenmerkt door hun efficiëntie, hoge kwaliteit van afwerking, weerstand tegen exploitatie en gunstige prijs. Dit maakt het een investering die zich snel terugbetaalt op korte en lange termijn. Ondanks de ontwikkeling is de apparatuur van Makita niet onverwoestbaar. Een defecte lader heft de functionaliteit van een schroevendraaier op, en vaak is het kopen van een origineel onderdeel onmogelijk of te problematisch (lang wachten). Green Cell is een kwaliteit die is afgestemd op de technologische oplossingen van Makita. Green Cell Makita schroevendraaierlader van Green Cell is een perfecte imitatie van het origineel, zodat u het apparaat snel op een redelijk energieniveau kunt houden. De hieronder genoemde schroevendraaierladers zijn speciaal geselecteerd en zijn compatibel met verschillende Makita-merkmodellen. Hierdoor kunnen onze klanten er zeker van zijn dat ze volledig compatibele apparaten kopen die aan hun verwachtingen en behoeften voldoen.

Herstelde prestaties

Het ontbreken van een oplader is gelijk aan het ontbreken van de mogelijkheid om de batterij van de schroevendraaier op te laden, waardoor het werk plotseling stopt en niet langer wacht tot de situatie zich ontwikkelt. Opladers voor Green Cell Makita schroevendraaiers zijn een kwaliteit die snel voelbaar is. De GC-lader wordt gekenmerkt door een zeer goede weerstand tegen mechanische schade, efficiëntie en een lage prijs. De apparatuur die in deze categorie wordt aangeboden, past zich snel aan de individuele behoeften van specialisten en gouden handen aan. Wij nodigen u uit om vertrouwd te raken met ons speciaal geselecteerde en constant bijgewerkte aanbod . We zijn er zeker van dat u snel iets voor uzelf zult vinden.
Deze website maakt gebruik van cookies en verzamelt niet automatisch informatie, behalve de gegevens in deze bestanden (zogenaamde "cookies").
OK