Selecteer apparaat
Kies uw apparaat
en selecteer bijpassende producten
×
customer devices Mijn apparaten
customer devices

Geen opgeslagen apparaten

We zullen uw doorzochte apparaten automatisch opslaan, terwijl u tijd bespaart en PROMODIES op maat ontvangt.

Ga naar: mijn apparaten
added device
Geselecteerde apparaat:
customer devices
Geselecteerde apparaat:

Vragen

Hoe kunnen we u helpen?

Meest gevraagd Meest gevraagd
Meest gevraagd Meest gevraagd
Verbonden laadt niet, wat moet ik doen?
Een probleem met het opladen van een nieuwe batterij komt zelden voor bij Green Cell-modellen. Als dit echter het geval is, vindt u op de onderstaande link instructies hoe u dit kunt doen: https://www.youtube.com/watch?v=G4aWD3pmTIM
Hoe een powerbank kiezen?
 1. Batterijcapaciteit in telefoon Het belangrijkste dat we moeten controleren, is de batterijcapaciteit in onze telefoons en deze kan variëren van iets meer dan 1000 mAh tot zelfs 4000 mAh. Houd er rekening mee dat er tijdens het laadproces onvermijdelijk energieverlies optreedt, waardoor de daadwerkelijke prestaties van de powerbank tot 75% kunnen verminderen. Dit is een volkomen natuurlijk fenomeen en er moet rekening mee worden gehouden.
 2. Powerbank voor smartphone - met welke parameters moet rekening worden gehouden? Als je een telefoon hebt die snel opladen mogelijk maakt, loont het om een voedingsadapter te kiezen die 2.1A of QC 3.0 ondersteunt, waardoor je tot twee keer zo snel kunt opladen in vergelijking met andere modellen. Houd er echter rekening mee dat als de telefoon er niet mee compatibel is, de snellaadoptie ons geen goed zal doen.
Waar kan ik het trackingnummer of de trackinglink vinden?
Het trackingnummer wordt gemaild naar het adres dat bij de bestelling is opgegeven.
Hoe kan ik de gegevens op de factuur wijzigen?
U kunt de gegevens op de factuur wijzigen door een e-mail te sturen naar [email protected]. In de e-mail willen wij u vragen uw ordernummer en de juiste gegevens voor afgifte van het document aan ons door te geven. Als reactie sturen wij u een correcte factuur.
Accu vervangen in een elektrische fiets?
Het vervangen van een ebike-accu lijkt ingewikkeld, maar in de praktijk is het installeren van een nieuwe accu eenvoudig zelf te doen.Elke Green Cell accu is voorzien van een montagerail waarmee u de accu eenvoudig op de fiets kunt bevestigen. De batterijen hebben ook 4-pins uitgangsconnectoren - om de batterij correct aan te sluiten, hoeft u alleen de twee positieve (+) en negatieve (-) polen aan te sluiten. Bovendien wordt elk apparaat geleverd met gedetailleerde instructies - zodat u er zeker van kunt zijn dat u de batterij zonder problemen kunt installeren.
Hoe controleer je een accu in een e-bike?
Bij de aanschaf van een nieuwe accu voor een elektrische fiets is het eerste dat u moet controleren de drie belangrijkste elementen: de spanning van de originele accu, het motorvermogen en het type connector dat de accu met de fiets verbindt. Met deze informatie kunt u op zoek naar een nieuwe batterij. Nadat deze elementen zijn gecontroleerd, hoeft u alleen nog de afmetingen van de nieuwe batterij te controleren. Kijk bij het kiezen van een nieuwe batterij ook goed naar de foto's van de batterij. Green Cell e-bike accu's hebben gedetailleerde foto's waarop de afzonderlijke onderdelen duidelijk te zien zijn. Zo vind je gemakkelijk de juiste oplossing voor jouw fiets!
Hoe een AGM-batterij kiezen en correct gebruiken?
Voordat u een geschikte batterij kiest, moet u de parameters van de eerder gebruikte batterij controleren.
Let vooral op:
Spanning (V), Capaciteit (Ah).
Vergelijk ook de afmetingen van de batterij met uw vorige apparaten om er zeker van te zijn dat deze gemakkelijk in de daarvoor bestemde ruimte past. Door al deze elementen te vergelijken, kunt u de aankoop met een gerust hart doen.
Hoe een LiFePO4-batterij kiezen en correct gebruiken?
LiFePO4-batterijen zijn apparaten die zeer geschikt zijn als batterijen voor boten, jachten of fotovoltaïsche systemen.
Wat u moet weten bij het kiezen van de juiste batterij:
- De LiFePO4-batterij heeft een spanning van 12,8 V,
- Het mag niet in serie of parallel met andere batterijen worden aangesloten vanwege het ingebouwde BMS (Battery Management System)
De langste levensduur van een LiFePO4-batterij kan worden bereikt door ervoor te zorgen dat deze werkt bij een temperatuur die daarvoor geschikt is, tussen de -10 en +45 graden Celsius.
Hoe lang duurt het om een elektrische auto op te laden?
De oplaadtijd van de auto is afhankelijk van de snellaadfunctie van het voertuig.
Producten Producten
Producten Producten
Hoe kies ik de juiste batterij voor mijn toestel?
Hoe u het juiste model kiest.
Twee eenvoudige manieren om de juiste batterij voor uw laptop te vinden.
 1. modeluitrusting
  Het laptopmodel bevindt zich meestal aan de onderkant van het apparaat, leest het en voert het in de zoekmachine van de winkel in.
  bijv. Asus K53SV / HP Pavilion G6 / MacBook Pro 13 A1278
 2. batterij code
  De batterijcode bevindt zich aan de binnenkant van elke batterij op het typeplaatje. Lees de code en voer deze in de zoekmachine van de winkel in.
  bijv. AA-PB9NC6B / A32-M47 / BTY-L45
Verbonden laadt niet, wat moet ik doen?
Een probleem met het opladen van een nieuwe batterij komt zelden voor bij Green Cell-modellen. Als dit echter het geval is, vindt u op de onderstaande link instructies hoe u dit kunt doen: https://www.youtube.com/watch?v=G4aWD3pmTIM
Hoe kan ik de batterijduur van mijn laptop verlengen?
Volg gewoon deze 5 stappen:
 1. Vermijd korte oplaadtijden, aangezien de batterij in ons apparaat het aantal oplaadtijden heeft dat door de fabrikant is gespecificeerd.
 2. Gebruik batterijen. Onze oplaadbare batterij is ontworpen voor gebruik. Voortdurende verwijdering van de batterij uit het apparaat heeft geen positief effect op de toestand ervan.
 3. Laat geen volledige ontlading toe. De huidige lithium-ion- en lithium-polymeerbatterijen zijn extreem gevoelig voor diepe ontlading. Herhaaldelijke herhaling van een dergelijke situatie kan onherstelbare schade aan de batterij veroorzaken.
 4. Let op de bedrijfstemperatuur. Temperatuur is een uiterst belangrijke factor die de levensduur van onze batterij beïnvloedt. Voor optimale temperaturen moet u het warmteafvoersysteem van uw laptop regelmatig reinigen (met perslucht of een compressor) en moet u de apparaten niet op zachte oppervlakken gebruiken (die de ventilatieopeningen kunnen belemmeren).
 5. Laat de batterij rusten. Als u van plan bent om een lange pauze te nemen van het gebruik van uw laptop, verwijder dan de batterij en plaats deze op een droge, koele plaats. Het is de moeite waard om het tot ongeveer 50% te laden om een volledige ontlading te voorkomen.
Is een 11,1V-batterij geschikt als de vorige batterij 14,4V is?
De 11.1V batterij wordt niet door elkaar gebruikt met 14.4V en vice versa. Dit kan blijvende schade aan uw laptop veroorzaken. Let bij het kiezen van een nieuwe accu voor je laptop op de spanning waarop de fabrieksaccu stond. Deze informatie vindt u direct op de accu.
Waarom zijn de batterijen verkrijgbaar in twee versies, 10,8V en 11,1V, klopt dat?
Het is absoluut juist. Spanningsverschillen zijn het gevolg van verschillende metingen en de gebruikte cellen. Opgemerkt moet worden dat dergelijke kleine spanningsverschillen niet worden opgemerkt door onze laptop en op geen enkele manier de werking ervan beïnvloeden.
Kan de batterijcapaciteit (mAh) groter zijn?
Het is mogelijk om batterijen met een hogere capaciteit te gebruiken. De batterijcapaciteit wordt uitgedrukt in milliampère-uren (mAh), hoe hoger de capaciteitswaarde, bijv. 6800 mAh, hoe langer de werktijd kan worden bereikt met één batterijlading, wat onze mobiliteit en onafhankelijkheid vergroot.
Hoe kies ik de juiste batterij voor mijn toestel?
Hieronder vindt u twee manieren om de juiste batterij voor uw apparaat te kiezen.
 1. apparaat model
  Het gereedschapsmodel bevindt zich meestal op het handvat of op het lichaam naast de motor van het apparaat.
 2. batterijmodel
  De batterijcode bevindt zich aan de onderkant van de batterij, vaak is het een digitale code, bijv. 194309-1, of gemengd met letters, bijv. BL1830.
Als ik een Ni-Cd (nikkel-cadmium) batterij heb, kan ik dan Ni-Mh (nikkel-metaalhydride)-cellen gebruiken?
Momenteel worden er geen batterijen op basis van Ni-Cd-cellen verkocht, deze worden vervangen door Ni-Mh-cellen die minder belastend zijn voor het milieu. Deze cellen kunnen door elkaar worden gebruikt, zodat we de Ni-Mh-batterij kunnen gebruiken in ruil voor de Ni-Cd-batterij.
Als ik een oude oplader heb, laadt deze dan de nieuwe op?
Let in dit geval op het type cellen dat in de batterij wordt gebruikt. Als u van plan bent een Li-Ion (Lithium Ion) batterij te kopen en eerder een batterij met Ni-Mh (Nikkel Methyl Hydride) of Ni-Cd (Nikkel Cadmium) cellen heeft gebruikt, zal de nieuwe batterij niet van ons zijn Oplader opgeladen en je moet een geschikte oplader kopen.
Kan de batterijcapaciteit (mAh) groter zijn?
Het is mogelijk om batterijen met een hogere capaciteit te gebruiken. De batterijcapaciteit wordt uitgedrukt in mijlen ampère-uren (mAh), hoe hoger de waarde van de capaciteit, bijv. 3000 mAh, hoe langer de werktijd kan worden bereikt op één batterijlading, wat onze mobiliteit en efficiëntie verhoogt.
Hoe kies ik de juiste stroomadapter voor mijn apparaat?
model apparaat
Het laptopmodel bevindt zich meestal aan de onderkant van het apparaat. Lees het en voer het in de zoekmachine van de winkel in.
bijv. Asus K53SV / HP Pavilion G6 / MacBook Pro 13 A1278 waarde van INGANG / UITGANG
Op het typeplaatje van de voeding zijn de spannings- en stroomwaarden gemarkeerd als OUTPUT en aan de onderkant van de laptop zijn dezelfde parameters gemarkeerd als INPUT. Lees er enkele en voer ze in de zoekmachine van de winkel in, waarbij u het merk van het apparaat eraan toevoegt. Zorg ervoor dat de stekker van de gevonden voedingsadapter correct is.
bijv. Asus 19V 4.74A / Dell 19.5V 4.62A / Lenovo 20V 3.25A.
Ik heb een 65W PSU of kan ik een 90W PSU gebruiken?
Met zulke kleine verschillen is het acceptabel. We moeten er echter aan denken om voedingen met een hoger vermogen te gebruiken, niet minder, omdat bij een lager vermogen de laptop mogelijk niet werkt.
Is deze voedingsadapter geschikt voor mijn laptop?
Het is geschikt voor onze laptop als de connectordiameter voldoet aan de buitendiameterspecificatie, bijvoorbeeld 5,5 mm, en de uitvoerparameters compatibel zijn. Wat zijn uitvoerparameters? Het is de waarde van spanning [V] en stroom [A] gegeven door de voeding voor een laptop, bijv. 19V 4,74A.
Is dit toetsenbord geschikt voor mijn laptop?
Bij het vergelijken van uw toetsenbord met de afbeeldingen die in ons aanbod worden gepresenteerd, letten we speciaal op de lengte en breedte van het toetsenbord, de positie van de montagebeugels of schroefgaten en de positie en lengte van de signaalbalk.
Is het mogelijk om het toetsenbord met je te ruilen?
Wij bieden geen toetsenbordvervangingen aan. Gelukkig is deze activiteit in veel modellen laptops heel eenvoudig. Daarnaast kunnen we in de internetgids een handleiding vinden die u stap voor stap laat zien hoe u dit moet doen. We kunnen ook een vervanging maken in elke computerservice.
Mijn laptop heeft geen verlicht toetsenbord. Kan ik een verlicht toetsenbord bij jullie kopen?
Toetsenbordverlichting vereist meestal een aparte signaaltape die aan de laptop wordt bevestigd. Als uw laptop niet af fabriek wordt geleverd met achtergrondverlichting, werkt het verlichte toetsenbord er niet mee.
Hoe een powerbank kiezen?
 1. Batterijcapaciteit in telefoon Het belangrijkste dat we moeten controleren, is de batterijcapaciteit in onze telefoons en deze kan variëren van iets meer dan 1000 mAh tot zelfs 4000 mAh. Houd er rekening mee dat er tijdens het laadproces onvermijdelijk energieverlies optreedt, waardoor de daadwerkelijke prestaties van de powerbank tot 75% kunnen verminderen. Dit is een volkomen natuurlijk fenomeen en er moet rekening mee worden gehouden.
 2. Powerbank voor smartphone - met welke parameters moet rekening worden gehouden? Als je een telefoon hebt die snel opladen mogelijk maakt, loont het om een voedingsadapter te kiezen die 2.1A of QC 3.0 ondersteunt, waardoor je tot twee keer zo snel kunt opladen in vergelijking met andere modellen. Houd er echter rekening mee dat als de telefoon er niet mee compatibel is, de snellaadoptie ons geen goed zal doen.
Wat is Ultra Charge?
Ultra Charge snelladen is gebaseerd op drie laadprofielen - 5/9/9/12V. Afhankelijk van welk apparaat je aansluit, weet je zeker dat de juiste laadspanning wordt gekozen en de intensiteit zo hoog mogelijk is. De technologie garandeert veilig en snel opladen, ongeacht het aangesloten apparaat. Met Ultra Charge kunnen we de meeste smartphones van 0 tot 100% opladen in 1-1,5 uur.
Is er een kabel aangesloten op de powerbank?
Elke voedingsadapter wordt geleverd met een USB-Micro-USB- of USB-C-kabel (zie specificaties) waarmee de voedingsadapter kan worden opgeladen en als de telefoon een geschikt stopcontact heeft, kan deze ook via deze kabel worden opgeladen.
Is deze powerbank geschikt voor mijn telefoonmodel?
In feite is elke powerbank geschikt voor onze telefoon, zolang het maar een smartphone is. Alles hangt af van onze voorkeuren en ons doel. Als je een handig apparaat nodig hebt dat niet veel ruimte in beslag neemt en in je zak kan worden gedragen, raden we powerbanks tot 10.000 mAh aan. Als we echter een specifieke powerbank willen hebben om andere apparaten van energie te voorzien, stellen we een model voor dubbel 20 000 mAh.
Hoe lang gaat een accu van een e-bike mee?
Een standaard Green Cell-batterij kan ongeveer 500 volledige cycli meegaan - een volledige ontlading en opnieuw opladen. Als we uitgaan van één cyclus per week en er is een natuurlijk verbruik van de cellen in de tijd, dan kan de levensduur van de batterij oplopen tot 10 jaar bij zuinig rijden.
Accu vervangen in een elektrische fiets?
Het vervangen van een ebike-accu lijkt ingewikkeld, maar in de praktijk is het installeren van een nieuwe accu eenvoudig zelf te doen.Elke Green Cell accu is voorzien van een montagerail waarmee u de accu eenvoudig op de fiets kunt bevestigen. De batterijen hebben ook 4-pins uitgangsconnectoren - om de batterij correct aan te sluiten, hoeft u alleen de twee positieve (+) en negatieve (-) polen aan te sluiten. Bovendien wordt elk apparaat geleverd met gedetailleerde instructies - zodat u er zeker van kunt zijn dat u de batterij zonder problemen kunt installeren.
Accu voor een elektrische fiets op een bagagerek?
De bagagedrageraccu van Green Cell wordt op het achterste deel van de fiets gemonteerd, direct achter het zadel. Dit type wordt meestal gebruikt op stadsfietsen. Door hun positie hebben ze een karakteristieke reflector.
Hoe controleer je een accu in een e-bike?
Bij de aanschaf van een nieuwe accu voor een elektrische fiets is het eerste dat u moet controleren de drie belangrijkste elementen: de spanning van de originele accu, het motorvermogen en het type connector dat de accu met de fiets verbindt. Met deze informatie kunt u op zoek naar een nieuwe batterij. Nadat deze elementen zijn gecontroleerd, hoeft u alleen nog de afmetingen van de nieuwe batterij te controleren. Kijk bij het kiezen van een nieuwe batterij ook goed naar de foto's van de batterij. Green Cell e-bike accu's hebben gedetailleerde foto's waarop de afzonderlijke onderdelen duidelijk te zien zijn. Zo vind je gemakkelijk de juiste oplossing voor jouw fiets!
Hoe bereken je de actieradius van een elektrische fiets?
De capaciteit van de Green Cell accu's heeft direct effect op de afgelegde afstand met een elektrische fiets. Op Batteryempire worden alle batterijen weergegeven met een bereik dat overeenkomt met de afgelegde afstand met een specifiek model, op voorwaarde dat de motor het standaardvermogen van 250W heeft en de cyclus gemengd is (50% been/rol werktijd, 50% werktijd van de elektrische motor).
Hoe lang gaat een batterij mee voor een schroevendraaier?
Green Cell-batterijen worden gekenmerkt door een lange levensduur van de cel - ze kunnen tot 1000 oplaadcycli "beheren", wat zorgt voor een lange werktijd van uw apparaat.
Hoe kies je een batterij voor een mobiele telefoon?
Het kiezen van een batterij voor een mobiele telefoon is eenvoudig en intuïtief. Dit kan in enkele ogenblikken worden gedaan met behulp van de volgende twee methoden:
1. Specificatie van het telefoonmodel Het telefoonmodel staat meestal op het toestel. Na het lezen en invoeren van het model in de zoekmachine van de winkel, verschijnt de juiste batterij. bijv. iPhone 6s / Xiaomi Mi 5 / Samsung Galaxy S4
2. Batterijcode U kunt ook naar een batterij zoeken door de code in te voeren - deze bevindt zich aan de binnenkant van de batterij. Voer eenvoudig de juiste code in en onze zoekmachine toont u de relevante producten! bijv. BM39 / BS-01/ A1457 We raden je ook aan om de handleiding op onze blog te lezen: Hoe kies je een batterij voor een mobiele telefoon?
Hoe controleer je de batterijcapaciteit van een mobiele telefoon?
De batterijcapaciteit wordt direct op de batterij aangegeven. Deze informatie bevindt zich aan de binnenkant van het apparaat. U kunt ook moderne applicaties gebruiken die de batterijstatus controleren. Een voorbeeld van zo'n programma is Battery Info, ontwikkeld voor Android-smartphones. De applicatie is gemakkelijk te gebruiken, zodat men gemakkelijk de informatie over de huidige batterijstatus kan controleren.
Kan de batterijcapaciteit (mAh) groter zijn?
De batterijcapaciteit in milliampère-uren (mAh) kan afwijken van de fabrieksbatterij. Kies je voor een accu met een grotere capaciteit, dan gaat je toestel langer mee en krijg je meer mobiliteit en gebruikscomfort!
Hoe de levensduur van de batterij van een mobiele telefoon verlengen?
Er zijn een paar eenvoudige methoden die effectief zijn om de levensduur van een batterij te verlengen: 1. Ontlaad uw batterij niet tot 0!
De batterij van onze telefoon, ook wel de batterij genoemd, houdt daar niet van. Wacht dus niet tot de waarschuwing voor een bijna lege batterij verschijnt. Wanneer het batterijniveau onder de 40% zakt, is het raadzaam om de telefoon aan te sluiten op een oplader.
2.Sluit de mobiele telefoon regelmatig aan op een oplader.
Moderne lithium-ionbatterijen hebben geen geheugeneffect. Regelmatig opladen heeft dus een positief effect op hun prestaties. Volgens de experts is het het beste om een laadstatus van 80-90% te bereiken.
3. Vermijd extreme temperaturen
Batterijen voor mobiele telefoons zijn een beetje zoals hun gebruikers - ze voelen zich het beste bij gematigde temperaturen. Als u uw telefoon in direct zonlicht of in een hete auto laat liggen, kan dit de levensduur van de batterij aanzienlijk verkorten. Het is ook een goed idee om je telefoon tegen de kou te beschermen.
Hoe de batterij van een mobiele telefoon vervangen?
Controleer voor het vervangen welk type, model en type batterij u wilt kopen. Vroeger hoefde je alleen maar de klep te openen en was de batterij toegankelijk. Op dit moment is het verwijderen wat moeilijker. Maar geen angst! Je kunt ze zelf vervangen en de nodige informatie vind je in tutorials op Youtube. Een groot aantal van dergelijke materialen maakt het gemakkelijker om te leren hoe u de batterij in bijna elk model mobiele telefoon kunt verwijderen.
Wat moet u doen na het vervangen van de batterij in uw mobiele telefoon?
Nadat u de Green Cell-batterij hebt geplaatst, ontlaadt u de telefoon tot 10% en sluit u deze vervolgens aan op de oplader. U hoeft verder niets te doen - de batterijen hoeven op dit moment niet te worden geformatteerd.
De telefoon opnieuw opstarten na het vervangen van de batterij?
Het vervangen van een batterij door een Green Cell-product heeft geen invloed op de systeemwerking van een mobiele telefoon. De mobiele telefoon wordt niet teruggezet naar de fabrieksinstellingen, dus u hoeft zich geen zorgen te maken dat u gegevens kwijtraakt.
Hoe een batterij voor een stofzuiger kiezen?
U kunt de juiste accu vinden door in onze zoekmachine het model van de stofzuiger of de naam van de originele accu in te voeren. Het is erg belangrijk om de spanning van de nieuwe batterij te vergelijken met de originele batterij - als deze parameters overeenkomen, kunt u een batterij kopen.
Hoe de batterijcapaciteit in een stofzuiger controleren?
De batterijcapaciteit wordt weergegeven in milliampère-uren (MaH). Informatie over de batterijcapaciteit is gemakkelijk te vinden - deze staat zowel op de batterij zelf als in de specificaties van het apparaat. Deze informatie helpt je bij het kiezen van de juiste batterij - als je wilt dat je stofzuiger langer meegaat, kies dan een apparaat met een grotere capaciteit!
Kan de batterijcapaciteit (mAh) groter zijn?
Bij het kiezen van een nieuwe batterij hoeft u geen rekening te houden met de capaciteit van het originele model. Er zijn geen contra-indicaties als de nieuwe batterij groter is dan de fabrieksbatterij. Hoe groter de batterij, hoe langer de gebruiksduur van een apparaat.
Een batterij in de stofzuiger vervangen
De positie en installatie van de batterijen kan voor de verschillende stofzuigermodellen heel verschillend zijn. Om de batterij zonder problemen te vervangen, raden wij u aan naar een erkend servicecentrum te gaan. Bij het vervangen van een batterij kan ook de gebruiksaanwijzing die bij elke stofzuiger wordt geleverd helpen - hierdoor kunt u de vervanging zelf uitvoeren.
Hoe lang gaat een batterij mee in een stofzuiger?
Verschillende factoren kunnen de levensduur van een stofzuigerbatterij beïnvloeden. Het belangrijkste is de bedrijfsmodus van de stofzuiger. Zo gaan draadloze stofzuigers in turbomodus meestal maar een paar minuten continu mee. Als je de levensduur van je stofzuiger wilt verlengen, is het de moeite waard om te kiezen voor een accu met een grotere capaciteit. Zo weet je zeker dat je toestel je huis grondiger reinigt.
Wat betekent de accuspanning in een stofzuiger?
Bij het kiezen van een nieuwe batterij voor een stofzuiger moet je je laten leiden door de spanning van de originele batterij. Houd er rekening mee dat deze dezelfde spanning moet hebben als de batterij die u eerder hebt gebruikt. Dit zorgt voor de veiligheid van het apparaat en bevordert een soepele werking.
Hoe vaak moet je een draadloze stofzuiger opladen?
De Green Cell-batterij moet na elk reinigingsproces worden opgeladen - op deze manier kunt u de prestaties van de batterij verhogen.
Wat betekent AAA/AA op batterijen?
Het symbool AAA(R03) en AA(R6) geeft het batterijformaat aan.
Wat is het verschil tussen alkaline-, lithium- en andere batterijen?
Alkalinebatterijen zijn wegwerpbatterijen - eenmaal opgebruikt, kunnen ze niet meer worden opgeladen. Lithiumbatterijen daarentegen zijn oplaadbare batterijen. Simpel gezegd, wanneer ze ontladen zijn, kunnen ze worden opgeladen. Dit betekent dat één en dezelfde batterij meerdere jaren kan worden gebruikt!
Hoe kies je een batterij voor een drone?
Het kiezen van een drone-batterij is een eenvoudige handeling die in enkele ogenblikken kan worden voltooid. Om dit te doen, volstaat het om eenvoudig het model van de originele batterij in de zoekmachine in te voeren - zo zal onze winkel het juiste product tonen. Voordat u koopt, moet u er ook aan denken om de spanning van de gevonden batterij en de originele batterij te controleren. Deze parameter moet exact overeenkomen. Als het batterijmodel en de spanning overeenkomen, kunt u doorgaan met de aankoop.
Kan de batterijcapaciteit (mAh) groter zijn?
De batterijcapaciteit (mAh) kan afwijken van het origineel - zolang de afmetingen van de batterij overeenkomen, is er niets mis met het gebruik van een model met een grotere capaciteit. Dit zorgt voor een langere levensduur van een drone.
Hoe kies je een batterij voor een camera?
Om een compatibele batterij voor een camera te selecteren, moet men het model van de originele batterij controleren. Waar vind je deze informatie? Op het typeplaatje natuurlijk, dat direct op het product zit.
Een batterij in een camera vervangen
Nadat u een nieuwe batterij hebt gekocht, hoeft u deze alleen nog maar te gaan gebruiken. Het vervangen van een batterij is niet moeilijk en in de meeste gevallen kunt u het zelf doen - als u problemen ondervindt, kunt u altijd de youtube-handleidingen raadplegen.
Kan de batterijcapaciteit (mAh) groter zijn?
De batterijcapaciteit (mAh) kan groter zijn dan de originele batterij. Houd er rekening mee dat hoe groter de batterij, hoe langer de levensduur van uw apparaat.
Hoe een AGM-batterij kiezen en correct gebruiken?
Voordat u een geschikte batterij kiest, moet u de parameters van de eerder gebruikte batterij controleren.
Let vooral op:
Spanning (V), Capaciteit (Ah).
Vergelijk ook de afmetingen van de batterij met uw vorige apparaten om er zeker van te zijn dat deze gemakkelijk in de daarvoor bestemde ruimte past. Door al deze elementen te vergelijken, kunt u de aankoop met een gerust hart doen.
Hoe kies je een batterij voor noodstroomvoorziening?
Een goed gekozen back-up batterij zorgt ervoor dat de aangesloten apparatuur goed werkt Om de juiste back-up batterij (UPS) te selecteren, dient u de specificaties van de UPS te controleren voor welke batterijen (spanning (V), aantal (st) en capaciteit (Ah)) zijn geïnstalleerd en selecteer op basis hiervan batterijen met de juiste spanning en capaciteit.
Een batterij voor jacht of boot - hoe te kiezen?
Elke jacht- of booteigenaar weet hoe belangrijk het is om de juiste accu te kiezen. Let bij het kopen van een nieuwe accu op het motortype, de afmetingen en het gewicht. AGM accu's voor boten en jachten zijn al heel lang erg populair.In ons aanbod vindt u veel AGM VRLA Green Cell accu's die ideaal zijn voor jachten en boten!
Welke accu voor een speelgoedauto?
AGM-gelbatterijen worden het meest gebruikt in speelgoedauto's. De meeste hebben afmetingen van 151 x 65 x 95 mm en hun spanning is 12 V. In ons assortiment vind je veel Green Cell AGM VRLA batterijen die aan deze criteria voldoen. Daarom kun je gemakkelijk de juiste gadgets vinden die de speeltijd van je kind kunnen vergroten!
Wat is een AGM-accu?
Onze accu's zijn AGM VRLA-accu's. Wat betekent dat? Het elektrolyt is ingekapseld in glasvezelafscheiders en is niet gegeleerd.
Welke accu voor een stacaravan?
De batterijen voor een stacaravan moeten een hoge capaciteit hebben. In ons aanbod vindt u AGM-accu's met een capaciteit tot 200Ah, die ook onder de moeilijkste omstandigheden zorgen voor een probleemloze werking.
Hoe kies je de batterijen voor de speaker?
U kunt de batterijen voor uw luidspreker het beste selecteren op basis van het model van de originele batterij. Je moet ook letten op wat voor soort connectoren in een bepaald geval worden gebruikt - er kunnen verschillende series van hetzelfde model zijn met verschillende connectoren. Zorg er bij het kiezen van een nieuwe batterij voor dat het nieuwe product hetzelfde type connector heeft als het origineel.
Kan de batterijcapaciteit (mAh) groter zijn?
De hogere batterijcapaciteit is geen probleem. Hoe meer milliampère-uren (mAh) een batterij heeft, hoe langer een speaker meegaat.
Hoe een LiFePO4-batterij kiezen en correct gebruiken?
LiFePO4-batterijen zijn apparaten die zeer geschikt zijn als batterijen voor boten, jachten of fotovoltaïsche systemen.
Wat u moet weten bij het kiezen van de juiste batterij:
- De LiFePO4-batterij heeft een spanning van 12,8 V,
- Het mag niet in serie of parallel met andere batterijen worden aangesloten vanwege het ingebouwde BMS (Battery Management System)
De langste levensduur van een LiFePO4-batterij kan worden bereikt door ervoor te zorgen dat deze werkt bij een temperatuur die daarvoor geschikt is, tussen de -10 en +45 graden Celsius.
Een accu voor jacht, zeilboot of boot - hoe kiezen?
LiFePO4-batterijen zijn apparaten die zeer geschikt zijn als batterijen voor boten, jachten of fotovoltaïsche systemen.
Wat u moet weten bij het kiezen van de juiste batterij:
- De LiFePO4-batterij heeft een spanning van 12,8 V,
- Het mag niet in serie of parallel met andere batterijen worden aangesloten vanwege het ingebouwde BMS (Battery Management System).
De langste levensduur van een LiFePO4-batterij kan worden bereikt door ervoor te zorgen dat deze werkt bij een geschikte temperatuur.
Wat is het verschil tussen AGM- en LiFePO4-batterijen?
Het belangrijkste verschil tussen een AGM en een LiFePO4-accu is dat AGM - de groep gelaccu's en accu's met AGM-technologie (Absorbent Glass Mat) VRLA (Valve Regulated Lead) wordt genoemd. In vergelijking met traditionele batterijen hebben AGM's tot vier keer de levensduur en het aantal cycli. Dit komt door het gebruik van het bovengenoemde glasvezelmateriaal bij de productie van deze producten. Lithium-ijzerfosfaat (ook bekend als LiFePO4) batterijen. De structuur bestaat uit vier in serie geschakelde cellen. Elke cel werkt op 3,2 V, wat een totale spanning van 12,8 V oplevert. Een van de belangrijkste elementen van dit type batterij is een elektronisch beheersysteem (BMS).
Kan de accucapaciteit (Ah) hoger zijn?
Het is absoluut mogelijk om batterijen met een hogere capaciteit te gebruiken. De batterijcapaciteit wordt weergegeven in ampère-uren (Ah). Hoe hoger de capaciteitswaarde, b.v. B. 80 Ah, hoe langer u met één acculading kunt werken, wat uw mobiliteit en onafhankelijkheid vergroot.
Welke accu moet je kiezen voor mijn ponton?
Bij het kiezen van de juiste accu voor uw ponton moet u letten op de afmetingen en het gewicht. Een ponton is doorgaans veel lichter dan een gewone boot, dus een te zware accu kan de werkzaamheden aanzienlijk vertragen. De oplossing is om te kiezen voor een LIFEPO4-batterij, die dankzij het innovatieve ontwerp aanzienlijk lichter is dan conventionele gelbatterijen en daardoor nog gemakkelijker te vervoeren. De duurzaamheid en betrouwbaarheid van de LIFEPO4 maken ze tot de perfecte accu's voor pontons en vele andere voertuigen, niet alleen voor waterscooters.
Welke accu voor mijn camper?
Lithium-ijzerfosfaatbatterijen (ook bekend als LiFePO4) worden gekenmerkt door een hoge energiedichtheid en lage zelfontlading en zijn daarom erg populair bij camperbezitters. Hun voordelen zijn: lage ontladingssnelheid, hoge capaciteit, geen geheugeneffect, lange levensduur en het vermogen om te werken bij extreme temperaturen (van -10 tot +45 graden Celsius).
Laptop voeding - welk voltage?
Wanneer u een nieuwe voeding voor uw laptop kiest, moet u de spanning van de oplader controleren - deze parameter moet overeenkomen met uw originele apparaat.
Is het toegestaan om een voeding met een hoger amperage aan te sluiten?
Zeker ja. Vergeet echter niet dat de uitgangsspanning [V] hetzelfde moet zijn als in de originele voeding.
Is het mogelijk om een zwakkere voeding op de laptop aan te sluiten?
Het gebruik van een AC-adapter met een lagere stroomsterkte dan het origineel kan een aantal nadelige veranderingen in de werking van uw laptop veroorzaken. Zo kan een te zwakke voeding oververhit raken doordat de componenten van de laptop niet van voldoende stroom worden voorzien. We raden daarom aan om opladers met hetzelfde of hogere amperage te gebruiken.
Adapter voor elektrisch gereedschap - welk voltage?
Let bij het kiezen van een nieuwe voeding op de spanning van het origineel. U kunt deze informatie op de originele voeding lezen - zo weet u zeker dat het door u gekozen product zijn werk goed zal doen.
Hoe een oplader voor een schroevendraaier kiezen?
Het kiezen van de juiste lader is heel eenvoudig - voer gewoon een exact boormodel in onze zoekmachine in. Zorg ervoor dat uw batterijen de cellen hebben die door de oplader worden ondersteund. Veel oudere elektrische gereedschappen hebben een batterij met nikkel-cadmium (NI-Cd) cellen. Tegenwoordig worden nikkel-metaalhydride (NI-MH)-batterijen vaker gebruikt, en opladers die compatibel zijn met deze batterijen kunnen oudere apparaten correct bedienen. We bieden ook lithium-ion (LI-ON) celopladers aan - deze zijn alleen geschikt voor dit type cel en mogen niet worden gebruikt om NI-MH- of NI-CD-batterijen op te laden.
Oplader voor elektrische fietsen - welk voltage?
Als het gaat om het kiezen van opladers voor elektrische fietsen, is het eenvoudig. We kiezen voor een lader met deze spanning:
een 29,4V-oplader voor 24V-batterijen
een 42V-oplader voor 36V-batterijen
54,6V-oplader voor 48V-batterijen
Hoe een oplader voor elektrische fietsen kiezen?
Bij het kiezen van een oplader voor je elektrische fiets is het belangrijk om de aangegeven spanning in volt en de aansluiting voor de accu te controleren. De stroom, uitgedrukt in ampère, is de parameter die de laadsnelheid van onze batterij beïnvloedt.
Welke UPS voor de computer kiezen?
Een van de belangrijkste punten waarmee u rekening moet houden bij het kiezen van een UPS, is het evalueren van het vermogen van de aangesloten apparatuur. In de meeste gevallen verbruiken desktopcomputers tussen 100 en 150 W en gaming-apparaten tussen 250 en 350 W. Deze informatie kan u helpen bepalen welke UPS voor u geschikt is. Gelukkig vind je in onze winkel UPS Green Cell, perfect om je computer normaal te laten werken. Als je je afvraagt hoe lang je gekozen uitrusting je apparaat aan de gang houdt, gebruik dan de rekenmachine op onze website! Het enige wat u hoeft te doen is een willekeurige UPS te selecteren, het vakje "Selecteer UPS" aan te vinken, de voeding van de apparaten in te voeren en u bent klaar - u weet al wat u van onze apparaten kunt verwachten!
Welke UPS kiezen voor een kachel?
Het kiezen van een omvormer voor een gas- of elektrisch fornuis kan lastig zijn. Er zijn echter een paar eenvoudige regels om in gedachten te houden. Denk er eerst aan om zuivere sinusgolfeenheden te kiezen bij het kiezen van een UPS. U moet er ook voor zorgen dat de UPS voldoende vermogen heeft - in dit geval moet u een apparaat kiezen met een vermogen van meer dan 500 W. Wij bieden verschillende Green Cell UPS'en aan die aan bovenstaande criteria voldoen. Wij garanderen dat u bij ons de juiste UPS vindt!
Welke UPS kiezen voor een server?
Computerservers zijn apparaten met een hoog energieverbruik en daarom hebben ze op de juiste manier geselecteerde UPS'en nodig. De beste oplossing voor serverruimtes is het gebruik van Green Cell UPS voor serverkasten. Ze hebben aanzienlijk meer vermogen dan conventionele UPS'en en zijn daarom perfect voor de back-upstroomvoorziening van computerservers.
Welke UPS kiezen voor het bewakingssysteem?
Als u van plan bent een UPS aan te schaffen voor uw bewakingssysteem, let dan vooral op voedingen met een vermogen van meer dan 100W. Zo zorgt u voor een effectieve ondersteuning van uw bewakingssysteem. Houd er echter rekening mee dat de apparaten niet hetzelfde zijn en dat hun stroomverbruik, afhankelijk van de gebruikte camera's, aanzienlijk kan variëren. Voordat u een UPS aanschaft, moet u daarom het geschatte stroomverbruik schatten. Als je dat doet, heb je het meeste werk gedaan. Het enige dat u hoeft te doen, is controleren hoe lang een bepaalde voeding uw apparaat kan ondersteunen. En het is helemaal niet moeilijk - selecteer gewoon het apparaat uit ons aanbod, selecteer het veld "Selecteer UPS". Voer het stroomverbruik van de aangesloten apparaten in en u weet al hoe lang onze UPS uw bewakingssysteem blijft draaien!
Hoe werkt het UPS-systeem?
UPS'en fungeren als noodstroomvoorziening - tijdens verschillende storingen en stroomuitval kunnen ze de bedrijfstijd van de aangesloten apparaten verlengen. Hiermee kunt u gevoelige apparaten veilig uitschakelen of de resultaten van eerder werk opslaan.
Hoe lang gaat het UPS-systeem mee?
De duur van de werking van de UPS is afhankelijk van verschillende factoren. Het belangrijkste is om een UPS met het juiste vermogen te kiezen en het stroomverbruik van de aangesloten apparatuur in te schatten, maar er is geen ingewikkelde formule nodig om de bedrijfstijd te bepalen - op onze website vindt u een rekenmachine die de duur van de gekozen UPS afhankelijk van de aangesloten apparaten. Niet zeker over de prestaties van uw computer? Maak je geen zorgen, deze rekenmachine bevat een tabblad dat het stroomverbruik van de meest populaire apparaten laat zien.
Welke lichtnetoplader moet je kopen voor een smartphone?
Controleer voordat u een oplader koopt het maximale laadvermogen van uw mobiele telefoon (deze parameter wordt weergegeven in watt). Let ook op het aantal aansluitingen op de oplader - zo kies je een apparaat dat handig is in gebruik. De meest populaire modellen vind je op de volgende link: Hoe kies je de juiste telefoonoplader?
Hoe kies je een oplader voor een smartphone, tablet of e-book reader?
Bij het selecteren van de oplader voor uw tablet of e-book reader dient u de instellingen van de originele oplader te controleren. Voor smartphones kies je best een oplader en een geschikte kabel (Micro-USB, Lightning of USB-C).
Heeft de oplader een snellaadfunctie?
Het is heel eenvoudig om te controleren of de oplader een snellaadfunctie heeft - dit gebeurt als het apparaat een groene USB-connector heeft. Dit is een teken dat de oplader je telefoon snel oplaadt.
Heeft de oplader een snellaadfunctie?
Het is heel eenvoudig om te controleren of de oplader een snellaadfunctie heeft - dit gebeurt als het apparaat een groene USB-connector heeft. Dit is een teken dat de oplader je telefoon snel oplaadt.
Laderparameters - waar moet u op letten?
Er zijn verschillende factoren waarmee u rekening moet houden bij het kiezen van opladers. De belangrijkste hiervan zijn: het vermogen van de lader, het type ingang en de gebruikte snellaadtechnologieën.
Oplader met Power Delivery-technologie, wat betekent PD?
Power Delivery is een snellaadtechnologie. Simpel gezegd, opladers die deze variant ondersteunen, selecteren automatisch de juiste lading voor het aangesloten apparaat, wat zorgt voor snel en efficiënt opladen.
Ultra-lading
Een van de meest populaire snellaadtechnologieën is Ultra Charge. Laadpoorten die deze standaard ondersteunen, laden het aangesloten apparaat tot 3,5 keer sneller op dan de huidige standaardmodellen.
Kan de oplader met de snellaadfunctie een gewone mobiele telefoon opladen?
Als u een oudere mobiele telefoon gebruikt die niet over snellaadtechnologie beschikt, hoeft u niet zonder een speciale oplader te kopen. Je telefoon wordt goed opgeladen en moderne opladers hebben verschillende extra functies die in elke situatie van pas komen.
Welke laadcapaciteit moet de oplader voor mobiele telefoons hebben?
Controleer voordat u een oplader koopt het maximale laadvermogen van uw mobiele telefoon (deze parameter wordt weergegeven in watt). Let ook op het aantal aansluitingen op de oplader - zo kies je een apparaat dat handig is in gebruik. De meest populaire modellen vind je op de volgende link: Hoe kies je de juiste telefoonoplader?
Welke omvormer is geschikt voor zonnepanelen?
De beste oplossing hier is om een zonne-omvormer te kiezen die speciaal voor dit doel is ontworpen. Het model in de onderstaande link heeft aansluitingen voor PV-modules, batterijen en te bedienen apparaten. zonne-omvormer
Welke omvormer voor elektrisch gereedschap?
Het belangrijkste aspect bij het selecteren van de omvormer is het bepalen van het maximale vermogen van het aangesloten apparaat. Als u de omvormer permanent wilt gebruiken, moet u maximaal 90% van het continu vermogen gebruiken. Laten we een eenvoudig voorbeeld gebruiken om dit te illustreren: Als u een omvormer met een vermogen van 1000 W gebruikt, mag het maximale stroomverbruik van het aangesloten apparaat niet hoger zijn dan 900 W.
Welke omvormer voor een auto?
In een auto vind je een 12 volt sigarettenaansteker en dergelijke omvormers kun je het beste kopen.
Hoe werkt een omvormer?
Een omvormer is een op zichzelf staand apparaat dat wordt aangesloten op de sigarettenaansteker of rechtstreeks op de batterij. Zijn taak is om de 12V/24V-spanning van het DC-systeem van de auto om te zetten in 230V AC. Daarom vindt u vaak de volgende afkorting naast de naam van de omvormer: DC/AC.
Welke soorten omvormers zijn er?
Als het gaat om auto-omvormers, kunnen we twee hoofdtypen onderscheiden: zuivere en gemodificeerde sinusomvormers. De eerste is bedoeld voor apparaten die een continue stroomvoorziening nodig hebben. Dit type omvormer moet worden gekozen voor apparaten zoals warmtepompen, elektrische fornuizen of elektronische waterkokers. Onze winkel biedt ook gemodificeerde sinusomvormers aan. Dit type omvormer is geschikt voor apparaten zoals laptops, voedingen of verlichting.
Welk stopcontact om een elektrische auto op te laden?
In de wereld van elektrische mobiliteit zijn er 4 soorten stopcontacten voor auto's: Type 1/CCS Combo1; Type 2/CCS Combo 2; type 3; Type 4/CHAdeMO
Draagbare oplader voor een elektrische auto
De draagbare opladers voor elektrische auto's worden gevoed door een normaal huishoudelijk stopcontact. Een dergelijke toepassing vereist geen ingewikkelde aansluiting of extra montage van het onderdeel.
Hoe lang duurt het om een elektrische auto op te laden?
De oplaadtijd van de auto is afhankelijk van de snellaadfunctie van het voertuig.
Is het mogelijk om een elektrische auto thuis op te laden?
Elektrische auto's worden om ecologische redenen steeds populairder. Er moet echter worden opgemerkt dat het gebruik van een elektrisch voertuig ook wordt ondersteund door het eenvoudige opladen, dat zelfs thuis kan plaatsvinden. Met de draagbare opladers in ons aanbod kan het voertuig overal worden opgeladen met toegang tot een stopcontact. In dit geval is het laadvermogen 3,6 kW. Het is ook mogelijk om een systeem met een stopcontact te installeren, waarmee de wallbox kan worden geïnstalleerd - dit zou een auto opladen met een vermogen tot 22 kW.
Wat kost het opladen van een elektrische auto?
De prijs van het opladen van een elektrische auto is afhankelijk van verschillende factoren. Bij gebruik van openbare laadpalen variëren de prijzen van 1,1 tot 3,5 PLN per 1 kW. Het opzetten van een thuisinstallatie kan deze kosten aanzienlijk verlagen. U moet wel rekening houden met de elektriciteitsprijs van de operator van wie u gebruik maakt.
Gratis oplaadpunten voor elektrische auto's
Gratis oplaadpunten voor elektrische auto's worden steeds populairder in heel Europa. Deze worden gefinancierd door adverteerders, dus directe gebruikers hoeven geen kosten te betalen.
Wat is energieopslag en waarvoor wordt het gebruikt?
Energieopslag kan worden vergeleken met een krachtige batterij voor het hele huis, die de door fotovoltaïsche energie geproduceerde elektriciteit opslaat wanneer er te veel is en deze teruggeeft wanneer we deze nodig hebben.
Welke mogelijkheden voor energieopslag zijn er?
Er zijn momenteel vijf manieren om elektriciteit op te slaan:
mechanisch (met persluchtreservoir)
elektromechanisch (batterijen en oplaadbare batterijen)
chemisch (productie van waterstof of methaan)
elektrisch (supercondensatoren)
thermisch (ophoping van voelbare of latente warmte)
De bekendste vorm van energieopslag zijn elektromechanische oplossingen zoals batterijen/accu's. GC PowerNest is zo'n oplossing. Het hart van het apparaat wordt gevormd door LiFePO4-cellen (Lithium Iron Phosphate of LFP), die meer dan tien keer langer meegaan en twee keer zo diep ontladen (100% - 0%) als traditionele zuurbatterijen, terwijl ze veel veiliger en duurzamer zijn dan standaard lithium-ioncellen.
Dankzij de stabiliteit en gebruiksveiligheid van de GC PowerNest energieopslag is de garantie tot 10 jaar of 15.000.000 Wh aan verbruikte energie.
Facturen Facturen
Facturen Facturen
Hoe kan ik de gegevens op de factuur wijzigen?
U kunt de gegevens op de factuur wijzigen door een e-mail te sturen naar [email protected]. In de e-mail willen wij u vragen uw ordernummer en de juiste gegevens voor afgifte van het document aan ons door te geven. Als reactie sturen wij u een correcte factuur.
Levering Levering
Levering Levering
Kan ik mijn verzendmethode wijzigen?
Het is mogelijk om de leveringsvorm te wijzigen als uw bestelling nog niet is verzonden. Als u de leveringsvorm wilt wijzigen, neem dan onmiddellijk contact op met onze adviseur via: ( https://batteryempire.de/ )
Waar kan ik het trackingnummer of de trackinglink vinden?
Het trackingnummer wordt gemaild naar het adres dat bij de bestelling is opgegeven.
Bestellingen Bestellingen
Bestellingen Bestellingen
Kan ik mijn bestelling annuleren?
Als je niet geïnteresseerd bent in ons aanbod of een verkeerde bestelling hebt geplaatst, neem dan contact met ons op via telefoon of chat ( https://batteryempire.de/ )
Kan ik per e-mail een bestelling plaatsen?
Plaats uw bestelling rechtstreeks via onze website, dit is de snelste manier om het gewenste product te krijgen.
Kan ik een bestelling plaatsen zonder te registreren?
Registratie in onze winkel is vereist om een bestelling te plaatsen. Om uw bestelling te kunnen verwerken, is het noodzakelijk om uw adres- en contactgegevens te verstrekken.
Geeft terug Geeft terug
Geeft terug Geeft terug
Is het mogelijk om het product te retourneren?
Als BatteryEmpire bieden wij onze klanten de mogelijkheid om goederen tot 30 dagen na aankoop te retourneren of te ruilen. Als je een probleem hebt gehad met een gekocht product of als het product niet aan je verwachtingen voldoet, neem dan contact met ons op via telefoon of e-mail.
Hoe geretourneerde goederen inpakken?
We raden u aan om uw zending voor transport te beschermen wanneer u de gekochte goederen aan ons retourneert, zodat het product niet beschadigd raakt. Het is voldoende om het product te beschermen met bijvoorbeeld een envelop met noppenfolie.

Klantenservice

Mon. - vr 8:00 - 16:00

Heb je nog vragen? Schrijf ons