Selecteer apparaat
Kies uw apparaat
en selecteer bijpassende producten
×
Mijn apparaten

Geen opgeslagen apparaten

We zullen uw doorzochte apparaten automatisch opslaan, terwijl u tijd bespaart en PROMODIES op maat ontvangt.

Ga naar: mijn apparaten
Geselecteerde apparaat:

Geselecteerde apparaat:

Ryobi (2)

Oplader voor Ryobi draadloze schroevendraaier

Schroevendraaiers zijn een van de meest gebruikte elektrische gereedschappen door zowel specialisten als zelfgekweekte gouden handgrepen bij verschillende renovatie- en constructiewerkzaamheden . Zonder dit belangrijke hulpmiddel kunnen veel taken gewoon niet worden uitgevoerd. Een schroevendraaier is net zo efficiënt als de batterij. Dit heeft op zijn beurt iets nodig om op te laden. Opladers voor schroevendraaiers weigeren meestal te gehoorzamen - voornamelijk vanwege de slechte hantering van het apparaat of de gebruikelijke marginalisatie. Een lader voor schroevendraaiers is een item dat op het werk anders moet werken en kan leiden tot langere en kostbare stilstandtijd door het gebrek aan toegang tot de basisfuncties van de tools. Onze Battery Empire winkel biedt een breed scala aan opties voor Ryobi-schroevendraaierladers van hoge kwaliteit die zich snel aanpassen aan de technische behoeften van het apparaat en de gebruiker. Alle laders hebben een oververhittingsbeveiliging en een overbelastings- en diepontladingsbeveiliging. Bovendien hebben ze allemaal

Hitachi opladers voor elektrisch gereedschap

een garantie van 12 maanden. Dit maakt hen een investering die zich snel terugbetaalt op korte en lange termijn.
Sorteer op:

Help-zone

Adapter voor elektrisch gereedschap - welk voltage?

Let bij het kiezen van een nieuwe voeding op de spanning van het origineel. U kunt deze informatie op de originele voeding lezen - zo weet u zeker dat het door u gekozen product zijn werk goed zal doen.


Let bij het kiezen van een nieuwe voeding op de spanning van het origineel. U kunt deze...

Hoe een oplader voor een schroevendraaier kiezen?

Het kiezen van de juiste lader is heel eenvoudig - voer gewoon een exact boormodel in onze zoekmachine in. Zorg ervoor dat uw batterijen de cellen hebben die door de oplader worden ondersteund. Veel oudere elektrische gereedschappen hebben een batterij met nikkel-cadmium (NI-Cd) cellen. Tegenwoordig worden nikkel-metaalhydride (NI-MH)-batterijen vaker gebruikt, en opladers die compatibel zijn met deze batterijen kunnen oudere apparaten correct bedienen. We bieden ook lithium-ion (LI-ON) celopladers aan - deze zijn alleen geschikt voor dit type cel en mogen niet worden gebruikt om NI-MH- of NI-CD-batterijen op te laden.


Het kiezen van de juiste lader is heel eenvoudig - voer gewoon een exact boormodel in onze...
30,95 €
Voeg toe aan winkelmandje
Toont 1 - 2 van de 2 items

Hoogwaardige apparatuur

Ryobi is een bekend merk dat door duizenden gebruikers over de hele wereld wordt vertrouwd. Krachtige elektrische gereedschappen van dit merk zorgen voor een snelle en kwalitatieve afronding van renovatie- en bouwwerkzaamheden. Ondanks hun prestaties en vakmanschap, zijn Ryobi-accessoires vaak niet bestand tegen de stress van tijd, schadelijke factoren en de hantering van de apparatuur door de eigenaar. Wanneer de lader stopt met werken, wordt de hele schroevendraaier uit het circuit verwijderd en gaat het werk gepaard met aanzienlijke uitvaltijd. Green Cell biedt efficiënte opladers voor de Ryobi-schroevendraaier die uw apparaten snel op snelheid houden. De onderstaande laders zijn speciaal geselecteerd voor de verschillende modellen Ryobi-schroevendraaiers . Dit geeft onze klanten het vertrouwen om compatibele apparaten te kopen die aan hun behoeften en verwachtingen voldoen.

Een merkbare toename van de productiviteit

Een defecte lader is een gebroken schroevendraaier en een probleem dat snel moet worden opgelost. Green Cell Ryobi-laders zijn een investering die multidimensionale resultaten oplevert en u helpt uw apparaten beter te beheren. Green Cell is een kwaliteit die snel voelbaar is. De lader is zeer goed bestand tegen mechanische schade en efficiënt, dus hij past snel in de tooling van elke gouden greep. Wij nodigen u uit om vertrouwd te raken met ons speciaal geselecteerde en constant bijgewerkte aanbod . We zijn er zeker van dat u snel iets voor uzelf zult vinden.
Deze website maakt gebruik van cookies en verzamelt niet automatisch informatie, behalve de gegevens in deze bestanden (zogenaamde "cookies").
OK