MARCH
Selecteer apparaat
Kies uw apparaat
en selecteer bijpassende producten
×
Mijn apparaten

Geen opgeslagen apparaten

We zullen uw doorzochte apparaten automatisch opslaan, terwijl u tijd bespaart en PROMODIES op maat ontvangt.

Ga naar: mijn apparaten
Geselecteerde apparaat:

Geselecteerde apparaat:

Green Cell (5)

Green Cell Power Banks

Green Cell Power Banks zijn mobiele laders van hoge kwaliteit. Green Cell is een dynamisch ontwikkelend merk van producten die rechtstreeks door ons bedrijf worden vervaardigd en ontworpen. De belangrijkste vereiste is om bankdiensten van hoge kwaliteit te bieden die de begroting niet belasten. We bieden powerbank-batterijen van verschillende capaciteit en grootte, evenals vele handige functies zoals ingebouwde kabel, zaklamp of snellaadtechnologie.

Welke Power Bank Green Cell is de juiste keuze?

Alles hangt af van de behoeften en de manier waarop de back-upbank wordt gebruikt. Alles hangt af van de behoeften en de manier waarop de back-upbank wordt gebruikt. Kleine powerbanks met een capaciteit tot 5.000 mAh zijn zeer praktisch, lichtgewicht en nuttig in noodsituaties waar we de telefoon minstens één keer kunnen opladen. Medium power Green Cell Power-banken met een capaciteit tot 10.000 mAh zijn handig voor reizen waarbij we enkele dagen geen toegang hebben tot een stopcontact. Grote Green Cell Powerbanks hebben een capaciteit van maximaal 30.000 mAh en kunnen uw telefoon tot 10 keer opladen, waardoor ze perfect zijn voor langere reizen.

Power Banks met Qualcomm Quick Charge

en verschillende beschikbare poorten stellen ons in staat om meerdere apparaten tegelijkertijd in korte tijd te laden.
Sorteer op:

Help-zone

Hoe een powerbank kiezen?

  1. Batterijcapaciteit in telefoon Het belangrijkste dat we moeten controleren, is de batterijcapaciteit in onze telefoons en deze kan variëren van iets meer dan 1000 mAh tot zelfs 4000 mAh. Houd er rekening mee dat er tijdens het laadproces onvermijdelijk energieverlies optreedt, waardoor de daadwerkelijke prestaties van de powerbank tot 75% kunnen verminderen. Dit is een volkomen natuurlijk fenomeen en er moet rekening mee worden gehouden.
  2. Powerbank voor smartphone - met welke parameters moet rekening worden gehouden? Als je een telefoon hebt die snel opladen mogelijk maakt, loont het om een voedingsadapter te kiezen die 2.1A of QC 3.0 ondersteunt, waardoor je tot twee keer zo snel kunt opladen in vergelijking met andere modellen. Houd er echter rekening mee dat als de telefoon er niet mee compatibel is, de snellaadoptie ons geen goed zal doen.

Batterijcapaciteit in telefoon Het belangrijkste dat we moeten controleren, is de...

Wat is Ultra Charge?

Ultra Charge snelladen is gebaseerd op drie laadprofielen - 5/9/9/12V. Afhankelijk van welk apparaat je aansluit, weet je zeker dat de juiste laadspanning wordt gekozen en de intensiteit zo hoog mogelijk is. De technologie garandeert veilig en snel opladen, ongeacht het aangesloten apparaat. Met Ultra Charge kunnen we de meeste smartphones van 0 tot 100% opladen in 1-1,5 uur.


Ultra Charge snelladen is gebaseerd op drie laadprofielen - 5/9/9/12V. Afhankelijk van welk...

Is er een kabel aangesloten op de powerbank?

Elke voedingsadapter wordt geleverd met een USB-Micro-USB- of USB-C-kabel (zie specificaties) waarmee de voedingsadapter kan worden opgeladen en als de telefoon een geschikt stopcontact heeft, kan deze ook via deze kabel worden opgeladen.


Elke voedingsadapter wordt geleverd met een USB-Micro-USB- of USB-C-kabel (zie specificaties)...

Is deze powerbank geschikt voor mijn telefoonmodel?

In feite is elke powerbank geschikt voor onze telefoon, zolang het maar een smartphone is. Alles hangt af van onze voorkeuren en ons doel. Als je een handig apparaat nodig hebt dat niet veel ruimte in beslag neemt en in je zak kan worden gedragen, raden we powerbanks tot 10.000 mAh aan. Als we echter een specifieke powerbank willen hebben om andere apparaten van energie te voorzien, stellen we een model voor dubbel 20 000 mAh.


In feite is elke powerbank geschikt voor onze telefoon, zolang het maar een smartphone is. Alles...
Bestseller
hoedanigheid: 26800 mAh
Productcode: PBGC04
159,95 €
hoedanigheid: 20000 mAh
Productcode: PBGC03
38,95 €
Bestseller
hoedanigheid: 10000 mAh
Productcode: PBGC02S
28,95 €
hoedanigheid: 16000 mAh
Productcode: CJSGC01
154,95 €
hoedanigheid: 10000 mAh
Productcode: SOL02
109,95 €
Voeg toe aan winkelmandje
Toont 1 - 5 van de 5 items
Deze website maakt gebruik van cookies en verzamelt niet automatisch informatie, behalve de gegevens in deze bestanden (zogenaamde "cookies").
OK