Vind iets voor jezelf

Selecteer apparaat
Kies uw apparaat
en selecteer bijpassende producten
×
Mijn apparaten

Geen opgeslagen apparaten

We zullen uw doorzochte apparaten automatisch opslaan, terwijl u tijd bespaart en PROMODIES op maat ontvangt.

Ga naar: mijn apparaten
Geselecteerde apparaat:

Geselecteerde apparaat:

Einhell (2)

Batterijen voor Einhell draadloze schroevendraaier

Kiezen hoedanigheid:
Sorteer op:

Help-zone

If I have a Ni-Cd (Nickel-Cadmium) battery, can I use Ni-Mh (Nickel-Metal-Hydride) cells?

Currently there is no sale of batteries based on Ni-Cd cells, they are replaced by Ni-Mh cells which are less harmful to the environment. These cells can be used interchangeably, so we can use the Ni-Mh battery in exchange for the Ni-Cd battery.


Currently there is no sale of batteries based on Ni-Cd cells, they are replaced by Ni-Mh cells...

If I have an old charger, will it charge the new one?

In this case, pay attention to the type of cells used in the battery. If you plan to purchase a Li-Ion (lithium ion) battery and have previously used a battery with Ni-Mh (nickel methyl hydride) or Ni-Cd (nickel cadmium) cells, the new battery will not be charged by our charger and you will need to purchase a suitable charger.


In this case, pay attention to the type of cells used in the battery. If you plan to purchase a...
Green Cell ® Power Tool Battery for Einhell RT-CD 18/1 2Ah 18V Li-Ion
Werkzeug Akku 451327501029 für Einhell RT-CD 18/1 18V 2000mAh
hoedanigheid: 2Ah
voltage: 18V
productcode: PT77
41,95 €
hoedanigheid: 2Ah
voltage: 18V
productcode: PT66
32,95 €
Voeg toe aan winkelmandje
Toont 1 - 2 van de 2 items
Een schroevendraaier is een primair hulpmiddel, zonder welke het onmogelijk is om verschillende reparaties uit te voeren. Proberen om met een oefening voor alles te zorgen is vaak contraproductief, dus je moet je harde werk dupliceren. Wanneer de schroevendraaier begint te falen, is dit een signaal om de batterijen en de batterij nader te bekijken. Einhell-batterijen worden gekenmerkt door hoge prestaties en Einhell-batterijen zijn effectief tegen de tand des tijds en de effecten van intensief gebruik. Ondanks de hoge kwaliteit zijn deze elementen niet onverwoestbaar. Door af en toe batterijen en accu's in Einhell elektrische apparaten te vervangen, kunt u ze op het juiste functieniveau houden en het werk tot het einde efficiënt uitvoeren. Een schroevendraaier is een hulpmiddel dat moet werken. De montage met schroefverbinding is geen recept voor kwaliteitswerk. Door de batterij te vervangen door de batterij, kunt u nieuwe energie in uw apparaten injecteren. De Battery Empire biedt een breed scala aan batterijen en oplaadbare batterijen voor Einhell-schroevendraaiers die zich snel kunnen aanpassen aan de behoeften van uw apparaat. Elk product heeft een garantieperiode van 12 maanden en een retourperiode van 30 dagen.

Green Cell voor Einhell

Het Battery Empire assortiment bevat speciale vervangingen voor elektrisch gereedschap van Green Cell Einhell. Dit zijn krachtige batterijen en accu's die bestand zijn tegen het zware dagelijkse gebruik en hun kenmerken en functionaliteit nog lang behouden na aankoop. Dit maakt het een investering die zowel op de korte als op de lange termijn en op vele niveaus loont. Green Cell is een milieuvriendelijke kwaliteit die snel voldoet aan zowel de behoeften van de apparatuur als de financiële middelen van de consument. Green Cell batterijen en batterijen voor Einhell Electronics zijn een kwaliteit die u veilig en snel kunt voelen. Een slecht functionerende, versleten of defecte batterij is niet bestand tegen een stroom van werkzaamheden, wat resulteert in een groot aantal stilstandtijden die het onderhoudsplan belemmeren. Green Cell Einhell-batterijen van Green Cell helpen u de energie-efficiëntie van uw schroevendraaiers langer en efficiënter te houden.

Einhell-batterijen van Green Cell

De batterij is het hart van een schroevendraaier; als dit object faalt, raakt het apparaat defect en kan het zijn functies niet volledig uitvoeren. Green Cell batterijen die zijn ontworpen voor Einhell-apparaten helpen u terug te keren naar functionele "normaliteit", een investering die zich lange tijd terugbetaalt. Ons speciaal geselecteerde en steeds groter wordende aanbod is ontworpen om onze klanten alleen de beste oplossingen te bieden die prestaties, duurzaamheid en waar voor uw geld combineren . Wij nodigen u uit om te controleren wat het Battery Empire speciaal voor u Battery Empire voorbereid.
Deze website maakt gebruik van cookies en verzamelt niet automatisch informatie, behalve de gegevens in deze bestanden (zogenaamde "cookies").
OK