Selecteer apparaat
Kies uw apparaat
en selecteer bijpassende producten
×
customer devices Mijn apparaten
customer devices

Geen opgeslagen apparaten

We zullen uw doorzochte apparaten automatisch opslaan, terwijl u tijd bespaart en PROMODIES op maat ontvangt.

Ga naar: mijn apparaten
added device
Geselecteerde apparaat:
customer devices
Geselecteerde apparaat:

QI-opladers (inductief) (3)

Induction Charger

Inductietechnologie wordt steeds meer ingeburgerd. QI-opladers worden steeds populairder en de oplaadmethode zelf is standaard op nieuwere smartphonemodellen. De inductieheffing is niet alleen een technologische nieuwigheid, maar vooral een dagelijkse comfortwinst en de afwezigheid van kabels. De plaatsing van de telefoon op de lader kan snel worden opgeladen of opnieuw worden opgeladen, alles zonder zorgen te maken over een voeding, een kabel en een bevestiging met de microUSB-connector . Inductieladers zijn ook stijlvolle accessoires voor moderne ruimtes, waarmee u meer van de unieke voorkeuren van de bewoner kunt uiten, waardoor zijn oriëntatie op de nieuwste trends in technologie en ontwerp duidelijk wordt.

Draadloze oplader

In onze winkel Battery Empire bieden we een breed scala aan opties voor

Opladers met QI (inductieve) technologie

die het dagelijkse laadcomfort van uw telefoon verhogen. Dankzij dit type opladers wordt het dagelijkse gebruik van een smartphone nog comfortabeler. De opladers in deze categorie zijn compatibel met elke smartphone die QI-technologie (inductieve lading) ondersteunt. De inductielader is geen groot gedoe, hij biedt een breder veld voor dagelijks manoeuvreren en stelt u in staat om uw telefoon gemakkelijk op te laden of op te laden wanneer u deze nodig hebt.
Sorteer op:
Toont 1 - 3 van de 3 items

Bijpassende inductielader

Een inductielader kan de manier veranderen waarop u de behoefte voelt om uw telefoon op te laden. U hoeft zich niet aan een stopcontact te binden. De telefoon kan op elk gewenst moment worden verwijderd en geplaatst zonder dat u naar de voedingsadapter of kabel hoeft te zoeken. Een strategisch geplaatste oplader met QI-functie in uw huis of appartement kan uw dagelijkse comfort positief beïnvloeden en de efficiëntie van het telefoongebruik verhogen. Met QI hoeft u geen lange pauzes te nemen om een smartphone of andere inductieve technologie-apparaten te gebruiken - omdat u de apparaten niet met een kabel hoeft aan te sluiten. Inductieladers zijn een add-on die snel een positief effect in uw huis of appartement zal bereiken.

Inductieladers van hoge kwaliteit

Onze Battery Empire winkel biedt een breed scala aan speciale en veelzijdige opladers met QI-functie die u helpen uw apparaten comfortabel en energiezuinig te houden. Wij nodigen u uit om vertrouwd te raken met ons speciaal geselecteerde en constant bijgewerkte aanbod. We zijn er zeker van dat u snel een variant vindt die aan uw individuele behoeften en verwachtingen voldoet .