Kies een apparaat en kies een product
×
Kies een apparaat en kies een product

Waar vind je de modelmarkeringen?

Selecteer een model Je toestel
+
Voeg uw apparaat toe awe zullen matchen compatibele producten voor jou!
Toegevoegd!

Waar vind je de modelmarkeringen?

Voeg een apparaat toe Voeg uw apparaat toe awe zullen matchen compatibele producten voor jou!
Ga naar de apparatenlijst

Oplaadbare batterijen voor Metabo draadloze schroevendraaiers

hoedanigheid
voltage

Help-zone

If I have a Ni-Cd (Nickel-Cadmium) battery, can I use Ni-Mh (Nickel-Metal-Hydride) cells?

Currently there is no sale of batteries based on Ni-Cd cells, they are replaced by Ni-Mh cells which are less harmful to the environment. These cells can be used interchangeably, so we can use the Ni-Mh battery in exchange for the Ni-Cd battery.


Currently there is no sale of batteries based on Ni-Cd cells, they are replaced by Ni-Mh cells...

If I have an old charger, will it charge the new one?

In this case, pay attention to the type of cells used in the battery. If you plan to purchase a Li-Ion (lithium ion) battery and have previously used a battery with Ni-Mh (nickel methyl hydride) or Ni-Cd (nickel cadmium) cells, the new battery will not be charged by our charger and you will need to purchase a suitable charger.


In this case, pay attention to the type of cells used in the battery. If you plan to purchase a...

Wie lange hält ein Akku für einen Schrauber?

Green Cell Akkus zeichnen sich durch eine lange Lebensdauer der Zellen aus - sie können bis zu 1000 Ladezyklen "verkraften", was eine lange Arbeitszeit Ihres Geräts gewährleistet.


Green Cell Akkus zeichnen sich durch eine lange Lebensdauer der Zellen aus - sie können bis zu...

Quelle est la durée de vie d'une batterie de tournevis ?

Les batteries Green Cell se caractérisent par une longue durée de vie - elles peuvent "accepter" jusqu'à 1000 cycles de charge, ce qui garantit une longue durée de vie à votre appareil.


Les batteries Green Cell se caractérisent par une longue durée de vie - elles peuvent "accepter"...
Werkzeug Akku 6.25455 für Metabo 18V 3000mAh
Green Cell ® Werkzeug Akku für Metabo BS 12 SP BSZ 12 12V 2Ah
Green Cell ® Akku für Metabo BST12 IMPULS 12V 3Ah
Green Cell ® Akku für Metabo 6.25439 10.8V 2Ah
Green Cell ® Akku für Metabo 6.27270 4.8V 2.1Ah
Green Cell ® Akku 6.25470 für Werkzeug Metabo BSZ 9.6 BZ 9.6 Impuls ULA 9.6-18
hoedanigheid: 3Ah
voltage: 18V
productcode: PT64
47,95 €
37,95 €
hoedanigheid: 2Ah
voltage: 12V
productcode: PT88
37,95 €
29,95 €
hoedanigheid: 3Ah
voltage: 12V
productcode: PT150
43,95 €
34,95 €
hoedanigheid: 2Ah
voltage: 10.8V
productcode: PT151
27,95 €
21,95 €
hoedanigheid: 2.1Ah
voltage: 4.8V
productcode: PT152
24,95 €
19,95 €
hoedanigheid: 2.1Ah
voltage: 9.6V
productcode: PT222
33,95 €
26,95 €
Toont 1 - 6 van de 6 items
Een schroevendraaier is een van de meest gebruikte elektrische gereedschappen bij verschillende reparatie- en constructiewerkzaamheden. Vanwege de verhoogde frequentie van gebruik van de batterij wordt deze blootgesteld aan een hogere belasting . Als gevolg hiervan raakt de apparatuur in de loop van de tijd meer en meer verouderd en begint de schijnbaar eenvoudige taken te mislukken. Semi-functionele systemen zijn niet erg nuttig. Het zal veel downtime veroorzaken die niet zo frustrerend is dat het het eindresultaat beïnvloedt door andere taken te verstoren. De batterijen in Metabo-schroevendraaiers gaan lang mee, maar zijn niet onsterfelijk. Van tijd tot tijd is het de moeite waard om de batterijen en accu's in elektrisch gereedschap van naderbij te bekijken. Als het apparaat uitvalt, is het een duidelijk signaal dat het hoog tijd is om een nieuwe batterij te zoeken. Batterijen voor Metabo In het Battery Empire vindt u een breed scala aan oplaadbare batterijen en Metabo Green Cell batterijen die u helpen om snel de volledige energie-efficiëntie van uw apparaten te herstellen. Green Cell batterijen hebben een lange levensduur van de batterij met een enkele lading en zijn een perfecte match voor uw Metabo-model . Alle batterijen in ons assortiment zijn uitgerust met bescherming tegen diepontlading en overladen. Dit betekent dat de levensduur van de batterij aanzienlijk wordt verlengd.

Kwaliteit die u snel zult voelen

Batterijen voor de Metabo Green Cell schroevendraaiers zijn moderne, krachtige toevoegingen die snel de apparatuur leveren voor de juiste voedingslijn. Als gevolg hiervan herwint het systeem zijn efficiëntie en kan het gemakkelijk de taken uitvoeren die het zichzelf heeft gesteld. Green Cell is een combinatie van kwaliteit, prestaties en waar voor uw geld . Het Metabo-assortiment van Metabo-batterijen en -accu's in de wereld van de batterijen zal een investering zijn die op korte en lange termijn loont. Ze helpen u het maximale uit uw Metabo-apparatuur te halen en geven u meer bewegingsvrijheid. Elektrisch gereedschap is een efficiënte manier om veel van uw dringende en prioritaire taken uit te voeren. Maar wanneer ze falen, zijn zelfs de eenvoudigste taken moeilijker dan nodig. Als u de batterij af en toe door een nieuwe vervangt, kunt u genieten van de volledige functionaliteit van uw apparatuur en een dynamisch werktempo handhaven.

Langere batterijduur

Green Cell Metabo-batterijen voldoen snel aan de behoeften van u en uw apparatuur. De producten van de Metabo-serie worden geleverd met een garantie van 12 maanden. We zijn overtuigd van de kwaliteit van onze producten, maar als het product niet aan uw verwachtingen voldoet, kunt u het binnen 30 dagen retourneren. Wij nodigen u uit om vertrouwd te raken met ons aanbod, we zijn er zeker van dat u iets voor uzelf zult vinden.
Deze website maakt gebruik van cookies en verzamelt niet automatisch informatie, behalve de gegevens in deze bestanden (zogenaamde "cookies").
OK