Kies een apparaat en kies een product
×
Kies een apparaat en kies een product

Waar vind je de modelmarkeringen?

Selecteer een model Je toestel
+
Voeg uw apparaat toe awe zullen matchen compatibele producten voor jou!
Toegevoegd!

Waar vind je de modelmarkeringen?

Voeg een apparaat toe Voeg uw apparaat toe awe zullen matchen compatibele producten voor jou!
Ga naar de apparatenlijst

AEG stofzuigerbatterij

hoedanigheid
voltage
Korting
Green Cell ® Stofzuigerbatterij Type141 voor AEG Electrolux Junior 2.0
Korting
Green Cell ® Stofzuigerbatterij 520104 voor AEG Junior 3000
Korting
Green Cell ® Staubsauger Akku für AEG Liliput AG1411 AG1412 AG1413
Korting
hoedanigheid: 2Ah
voltage: 3.6V
productcode: PT156
29,95 €
23,95 €
Korting
hoedanigheid: 3Ah
voltage: 3.6V
productcode: PT157
26,95 €
20,94 €
Korting
hoedanigheid: 2Ah
voltage: 3.6V
productcode: PT89
22,95 €
17,95 €
Voeg toe aan winkelmandje
Toont 1 - 3 van de 3 items
Draadloze stofzuigers zijn een comfort dat u elke dag zult voelen. Batterijen en accus voor draadloze stofzuigers zijn een essentiële toevoeging om dit comfort te behouden. Een draadloze stofzuiger is bestand tegen een enkele lading gedurende een langere periode. Houd er echter rekening mee dat de prestaties in de loop van de tijd zullen afnemen. De reden hiervoor is een eenvoudige batterij, net als elke andere compressor die werkt. Door zo nu en dan de batterij of de oplaadbare batterij te vervangen, kunt u het apparaat op een optimaal energieniveau houden en niet bij het stopcontact wachten totdat het apparaat is opgeladen voor reiniging. Met hoogwaardige AEG-stofzuigers kunt u uw apparaten nieuw leven inblazen en terugkeren naar normale energie. Onze Battery Empire Shop biedt een breed scala aan batterijopties voor AEG-stofzuigers die snel voldoen aan zowel individuele als technische vereisten voor uw apparatuur. Op alles AEG stofzuigerbatterijen Er is een garantie van 12 maanden. Dankzij dit feit kunnen onze klanten er zeker van zijn dat ze oplossingen van de hoogste kwaliteit kopen die de levensduur van hun apparatuur zullen verlengen.

Geschikte batterijen voor AEG stofzuiger

AEG stofzuigers zijn een eigen kwaliteit en elk jaar vragen steeds meer moderne klanten een combinatie van kwaliteit, prestaties en waar voor hun geld . In ons aanbod vindt u veel batterijen voor AEG stofzuigers, die een vaste stroomvoorziening voor uw apparaten mogelijk maken. Wij nodigen u uit om vertrouwd te raken met ons speciaal geselecteerde en constant bijgewerkte aanbod. We zijn er zeker van dat u snel iets voor uzelf zult vinden.
Deze website maakt gebruik van cookies en verzamelt niet automatisch informatie, behalve de gegevens in deze bestanden (zogenaamde "cookies").
OK