Selecteer apparaat
Kies uw apparaat
en selecteer bijpassende producten
×
Mijn apparaten

Geen opgeslagen apparaten

We zullen uw doorzochte apparaten automatisch opslaan, terwijl u tijd bespaart en PROMODIES op maat ontvangt.

Ga naar: mijn apparaten
Geselecteerde apparaat:

Geselecteerde apparaat:

DeWalt (1)

Oplader voor DeWalt draadloze schroevendraaier

Schroevendraaiers zijn een van de meest gebruikte apparaten bij verschillende reparatie- en constructiewerkzaamheden. Met dit type gereedschap kunt u kleinere en grotere verbouwingen aan, zowel op bouwplaatsen als thuis. Hoogwaardige Dewalt-schroevendraaiers worden in toenemende mate gebruikt als elektrisch gereedschap door modern georiënteerde klanten. Dewalt wordt gekenmerkt door hoog vakmanschap, efficiëntie en duurzaamheid . Dit maakt de plant efficiënt en zonder onderbrekingen, zodat u zich kunt concentreren op uw werk. Apparaten of accessoires voor Dewalt-apparaten zijn niet onverwoestbaar. Schroevendraaier kan niet werken zonder batterijen, terwijl degene zonder lader. Het laatste is waarschijnlijk te wijten aan de slechte hantering van de apparatuur. Gebroken of contactloze kabels of vallen - dit alles kan de goede werking van de lader en dus de levensduur van de schroevendraaier snel beïnvloeden. Dewloaders zijn niet altijd in staat om de snelheid van het werk te weerstaan. Zonder dit cruciale element kan het werk echter niet vooruitgaan. De oplossing is om de Dewalt-lader te vervangen zodra deze defect is om het apparaat in goede staat van energie te houden. Onze winkel Battery Empire biedt een brede selectie

Opladers voor Green Cell Dewalt-schroevendraaiers

, Ze worden gekenmerkt door een hoge verwerkingskwaliteit, efficiëntie en perfecte aanpassing aan de technologische vereisten van de fabriek. Alle laders zijn uitgerust met bescherming tegen oververhitting, bescherming tegen overbelasting en diep ontladen. Bovendien hebben alle DeWalt-opladers voor elektrisch gereedschap 12 maanden garantie.
Sorteer op:

Help-zone

Adapter voor elektrisch gereedschap - welk voltage?

Let bij het kiezen van een nieuwe voeding op de spanning van het origineel. U kunt deze informatie op de originele voeding lezen - zo weet u zeker dat het door u gekozen product zijn werk goed zal doen.


Let bij het kiezen van een nieuwe voeding op de spanning van het origineel. U kunt deze...

Hoe een oplader voor een schroevendraaier kiezen?

Het kiezen van de juiste lader is heel eenvoudig - voer gewoon een exact boormodel in onze zoekmachine in. Zorg ervoor dat uw batterijen de cellen hebben die door de oplader worden ondersteund. Veel oudere elektrische gereedschappen hebben een batterij met nikkel-cadmium (NI-Cd) cellen. Tegenwoordig worden nikkel-metaalhydride (NI-MH)-batterijen vaker gebruikt, en opladers die compatibel zijn met deze batterijen kunnen oudere apparaten correct bedienen. We bieden ook lithium-ion (LI-ON) celopladers aan - deze zijn alleen geschikt voor dit type cel en mogen niet worden gebruikt om NI-MH- of NI-CD-batterijen op te laden.


Het kiezen van de juiste lader is heel eenvoudig - voer gewoon een exact boormodel in onze...
35,95 €
Voeg toe aan winkelmandje
% 1 $ d weergeven -% 2 $ d van 1 item

Bewezen investering

Green Cell Dewalt-schroevendraaierladers zijn een investering die zich terugbetaalt op korte en lange termijn. De hoge kwaliteit van de verwerking maakt ons bewust dat de apparaten lange tijd efficiënt zijn en altijd de mogelijkheid bieden om de gebruikte apparaten (en prioritaire apparaten) op te laden. De onderstaande laders zijn speciaal geselecteerd en passen perfect bij de verschillende Dewalt-schroevendraaiermodellen . Op deze manier kunnen onze klanten er zeker van zijn dat ze compatibele apparaten kopen die aan hun verwachtingen en behoeften voldoen.

Een merkbare toename van de productiviteit

Een defecte lader is gelijk aan een defecte schroevendraaier en uitvaltijd. Green Cell Dewalt Chargers zijn een kwaliteit die zichzelf verdedigt. Het zal een krachtig hulpmiddel zijn voor de aandelenmarkt waarmee u het tempo van uw werk kunt bijhouden en uw apparatuur van stroom kunt voorzien wanneer dat nodig is. Wij nodigen u uit om vertrouwd te raken met ons aanbod, we zijn er zeker van dat u snel iets voor uzelf zult vinden.
Deze website maakt gebruik van cookies en verzamelt niet automatisch informatie, behalve de gegevens in deze bestanden (zogenaamde "cookies").
OK