Kies een apparaat en kies een product
×
Kies een apparaat en kies een product

Waar vind je de modelmarkeringen?

Selecteer een model Je toestel
+
Voeg uw apparaat toe awe zullen matchen compatibele producten voor jou!
Toegevoegd!

Waar vind je de modelmarkeringen?

Voeg een apparaat toe Voeg uw apparaat toe awe zullen matchen compatibele producten voor jou!
Ga naar de apparatenlijst

USB lader auto

Autoladers zijn een must-have voor elke rijder die zijn uitrusting wil stationair draaien maar iets meer energie krijgt tijdens het rijden naar punt B. Met een autolader kunt u uw telefoon, tablet of laptop efficiënt opladen of opladen. Telefoons zijn apparaten die het vaakst moeten worden opgeladen tijdens het rijden. Veel chauffeurs maken dagelijks gebruik van de machinefunctie en extra apps die op langere ritten worden geactiveerd, versnellen het losproces. Als je daar aankomt en veel energie in je telefoon verliest, is het gemakkelijk om je dag te verstoren en je prioriteiten te wijzigen - je moet overwegen je telefoon ergens op de kabel aan te sluiten, en je hebt niet altijd de optie. Tegenwoordig moet de telefoon met de batterij op het juiste niveau zijn . Het gebruik van een powerbank is vaak niet mogelijk en tijdens het rijden kan dit ongemakkelijk zijn. Autoladers zijn een kosteneffectieve investering die zich snel terugbetaalt op zowel de korte als de lange termijn. Onze winkel Battery Empire biedt toegang tot verschillende opties voor

USB Car Chargers

om uw apparaten in goede staat te houden. Alle producten worden gedekt door een garantie, zodat onze klanten weten dat ze geteste kwaliteit ontvangen.
Korting
Green Cell ® Auto-Ladegerät Netzteil USB-C Power Delivery + USB Quick Charge 3.0
star star star star star
(5)
Auto-Ladegerät Netzteil Romoss AU36P Rocket Power Pro 36W QC 3.0
Korting
24,95 €
19,44 €
29,95 €
23,95 €
26,95 €
20,94 €
Voeg toe aan winkelmandje
Toont 1 - 3 van de 3 items

Een autolader voor onderweg

Reizen heeft vaak geen tijd om alle apparatuur op te laden. Met een USB-autolader met meerdere ingangen kunt u bepalen welke apparaten eerst op de kabel moeten worden aangesloten. De hoge kwaliteit van de opladers zorgt ervoor dat ze na aankoop nog lang efficiënt blijven werken. De USB-autoladers in deze categorie worden gekenmerkt door een hoge weerstand tegen mechanische schade, efficiëntie en een lage prijs . Een combinatie die voldoet aan de individuele behoeften van moderne consumenten die op zoek zijn naar energetische ondersteuning voor hun apparatuur.

Autoladers op maat van uw behoeften

Onze Battery Empire winkel, met zijn speciaal geselecteerde en constant bijgewerkte assortiment, geeft u toegang tot laders die u elke dag meer ruimte geven. Ze passen naadloos in het voertuigcompartiment, voorzien uw apparatuur van de nodige energie en verhogen het dagelijkse comfort van de gebruiker. De USB-autolader wordt een aankoop waarmee u uzelf snel kunt feliciteren. Wij nodigen u uit om vertrouwd te raken met ons aanbod, we zijn er zeker van dat u iets voor uzelf zult vinden.
Deze website maakt gebruik van cookies en verzamelt niet automatisch informatie, behalve de gegevens in deze bestanden (zogenaamde "cookies").
OK