Selecteer apparaat
Kies uw apparaat
en selecteer bijpassende producten
×
customer devices Mijn apparaten
customer devices

Geen opgeslagen apparaten

We zullen uw doorzochte apparaten automatisch opslaan, terwijl u tijd bespaart en PROMODIES op maat ontvangt.

Ga naar: mijn apparaten
added device
Geselecteerde apparaat:
customer devices
Geselecteerde apparaat:

DeWalt (5)

Batterijen voor DeWalt draadloze schroevendraaier

Sorteer op:

Help-zone

Als ik een Ni-Cd (nikkel-cadmium) batterij heb, kan ik dan Ni-Mh (nikkel-metaalhydride)-cellen gebruiken?

Momenteel worden er geen batterijen op basis van Ni-Cd-cellen verkocht, deze worden vervangen door Ni-Mh-cellen die minder belastend zijn voor het milieu. Deze cellen kunnen door elkaar worden gebruikt, zodat we de Ni-Mh-batterij kunnen gebruiken in ruil voor de Ni-Cd-batterij.


Momenteel worden er geen batterijen op basis van Ni-Cd-cellen verkocht, deze worden vervangen...

Als ik een oude oplader heb, laadt deze dan de nieuwe op?

Let in dit geval op het type cellen dat in de batterij wordt gebruikt. Als u van plan bent een Li-Ion (Lithium Ion) batterij te kopen en eerder een batterij met Ni-Mh (Nikkel Methyl Hydride) of Ni-Cd (Nikkel Cadmium) cellen heeft gebruikt, zal de nieuwe batterij niet van ons zijn Oplader opgeladen en je moet een geschikte oplader kopen.


Let in dit geval op het type cellen dat in de batterij wordt gebruikt. Als u van plan bent een...

Hoe lang gaat een batterij mee voor een schroevendraaier?

Green Cell-batterijen worden gekenmerkt door een lange levensduur van de cel - ze kunnen tot 1000 oplaadcycli "beheren", wat zorgt voor een lange werktijd van uw apparaat.


Green Cell-batterijen worden gekenmerkt door een lange levensduur van de cel - ze kunnen tot 1000...
Nieuwheid
Green Cell Akku für DeWalt XR 18V 5Ah Ersatzakku für DCB184
Nieuwheid
Green Cell Akku für DeWalt XR 18V 4Ah Ersatzakku für DCB184
Green Cell Akku für DeWalt XR 18V 9Ah Ersatzakku für DCB184 DCB182
hoedanigheid: 3Ah
Spanning: 12V
Productcode: PT52
32,95 €
hoedanigheid: 3Ah
Spanning: 12V
Productcode: 2PT52
57,95 €
Nieuwheid
hoedanigheid: 5Ah
Spanning: 18V
Productcode: PTDW18V5
49,95 €
Nieuwheid
hoedanigheid: 4Ah
Spanning: 18V
Productcode: PTDW18V4
40,95 €
hoedanigheid: 9Ah
Spanning: 18V
Productcode: PTDW18V9
109,95 €
Voeg toe aan winkelmandje
Toont 1 - 5 van de 5 items
Schroevendraaiers zijn een van de meest gebruikte elektrische gereedschappen. Ze zijn essentieel voor het uitvoeren van verschillende onderhoudswerkzaamheden. In de handen van een getrainde gouden hendel wordt een schroevendraaier een hulpmiddel dat het dagelijkse leven snel verbetert door kleine (of grote) veranderingen. Hoogwaardige DeWalt-schroevendraaiers worden gekenmerkt door hoge prestaties, lage uitval en lage prijs. Dit is de combinatie waarnaar modern georiënteerde klanten op zoek zijn. Met zijn batterijen en batterijbereik kan DeWalt snel voldoen aan individuele behoeften, budgetten en ontwerpvereisten . DeWalt-batterijen zijn uitgerust met veel innovatieve oplossingen, zoals diepe ontlading en bescherming tegen overladen, wat hun levensduur aanzienlijk verlengt.

Hoogwaardige DeWalt-batterijen

De schroevendraaier wordt dagelijks gebruikt tijdens onderhoud. Alles kan en moet niet met een oefening worden gedaan. Als het op precisie aankomt, is een schroevendraaier de juiste keuze. DeWalt-schroevendraaiers zijn een van de populairste opties op de consumentenmarkt. Vaak gebruikte apparaten worden echter in de loop van de tijd gebruikt. Door af en toe de batterij en batterij in de schroevendraaier te vervangen, kunt u de volledige functionaliteit langer behouden en ongeplande uitvaltijd voorkomen. Het Battery Empire omvat hoogwaardige Green Cell batterijen voor verschillende soorten DeWalt-schroevendraaiers, die een lange gebruiksduur garanderen met één lading en perfect passen bij uw apparaatmodel.

Kwaliteit en prestaties

DeWalt is een moderne en innovatieve leveringsoplossing waarvan de kwaliteit snel in handen is van elke vakman. Green Cell batterijen die zijn ontworpen voor DeWalt-apparaten worden gekenmerkt door een hoge kwaliteit, weerstand tegen mechanische schade en een lange levensduur , die een lange levensduur hebben. Een investering die zich snel terugbetaalt, op korte en lange termijn. Efficiënte werking van de batterij zorgt voor een betere hantering van het elektrisch gereedschap - bestendig schroeven of schroeven is geen recept voor kwaliteitswerk. Door af en toe de batterij en de oplaadbare DeWalt-batterij te vervangen, kunt u uw apparaten op het juiste niveau van functionaliteit houden. Battery Empire assortiment van Battery Empire omvat Green Cell batterijen en oplaadbare batterijen die geschikt zijn voor verschillende schroevendraaiers, waardoor uw DeWalt-apparaten een nieuw, energiek leven krijgen. Green Cell DeWalt-batterijen en -accu's zijn een investering die multidimensionale voordelen oplevert . Green Cell hoogwaardige Green Cell batterijen kunt u snel weer aan het werk en uw onderhoud voltooien zonder onnodige stilstandtijd. Elk product heeft een garantieperiode van 12 maanden en een retourperiode van 30 dagen. Ons speciaal geselecteerde en steeds groter wordende aanbod is ontworpen om onze klanten alleen de beste oplossingen te bieden die efficiëntie, duurzaamheid en waar voor uw geld combineren.

Lees verder