Selecteer apparaat
Kies uw apparaat
en selecteer bijpassende producten
×
customer devices Mijn apparaten
customer devices

Geen opgeslagen apparaten

We zullen uw doorzochte apparaten automatisch opslaan, terwijl u tijd bespaart en PROMODIES op maat ontvangt.

Ga naar: mijn apparaten
added device
Geselecteerde apparaat:
customer devices
Geselecteerde apparaat:

Acer (1)

Acer-toetsenbord

Het toetsenbord in de laptop wordt direct na de matrix blootgesteld aan de grootste en snelste schade. Normale slijtage kan het comfort van de uitrusting snel beïnvloeden. Het Acer laptop-toetsenbord is een efficiënte manier om hardware toe te voegen die een lange levensduur heeft. Maar zelfs zij is niet onverwoestbaar. Vaak zijn er situaties waar u geen controle over heeft en die het lijden van uw mobiele apparaat veroorzaken. Het weglaten van het toetsenbord, het is niet mogelijk om het apparaat te gebruiken of alleen in onbevredigende mate. Acer-toetsenborden zijn geen item dat moeilijk alleen te vervangen is. Het hele proces duurt enkele tot enkele minuten en het resultaat is een volledig hardwareherstel. Battery Empire biedt een breed scala aan Green Cell

Laptoptoetsenborden van Acer

die snel voldoen aan zowel hardware- als gebruikersvereisten. Door het toetsenbord te veranderen, kunt u het uiterlijk van uw oude apparaten "vernieuwen" en ze nieuw leven inblazen.
Sorteer op:
Tastatur für Laptops Acer Aspire 5241 5332 5334 5532 5534 5541 5541G 5732 5732Z 5732ZG 5734 5734Z 7315 7715 7715Z
16,95 €
Voeg toe aan winkelmandje
% 1 $ d weergeven -% 2 $ d van 1 item

Kwaliteit waarop u kunt vertrouwen

Acer Green Cell laptop toetsenborden van Green Cell worden gekenmerkt door hoge kwaliteitsniveau van vakmanschap, prestaties, lage levensduur van de batterij en een perfecte technologische aanpassing aan uw Acer laptop. Het toetsenbord van de laptop wordt dagelijks gebruikt voor zowel werk als entertainment op hoge frequentie. Vanwege de rechtskracht verslechtert het. Een toetsenbord van Green Cell betekent investeren in een perfecte reproductie van het origineel en een krachtige toevoeging aan uw apparatuur. De aankoop zal snel een investering blijken te zijn die op korte en lange termijn loont. Typen op het toetsenbord keert snel terug naar een stille standaard, waardoor u meer vrijheid en comfort hebt. Het toetsenbord op uw Acer-laptop vervangen is vaak beter dan nieuwe hardware kopen. Deze stap wordt vaak geaccepteerd door gebruikers na een relatief triviale fout. Niet altijd is zo'n ingrijpende stap nodig. Het toetsenbord zelf vervangen is goedkoper en een fractie van de prijs van nieuwe hardware. Bovendien hoeft u niet te wennen aan het opnieuw instellen van de toetsen, u kunt alleen op de "vertrouwde" verdieping werken.

De juiste variant voor Acer-laptops

Battery Empire biedt een breed scala aan Acer-laptoptoetsenborden waarmee u uw apparaten snel rechtop kunt zetten. Onze winkel streeft ernaar ons aanbod voortdurend bij te werken en nog beter aan te sluiten bij de behoeften van onze moderne klanten. Alle toetsenborden van Acer-laptops worden geleverd met een garantie van 24 maanden. Wij nodigen u uit om vertrouwd te raken met ons aanbod, we zijn er zeker van dat u iets voor uzelf zult vinden.