Kies een apparaat en kies een product
×
Kies een apparaat en kies een product

Waar vind je de modelmarkeringen?

Selecteer een model Je toestel
+
Voeg uw apparaat toe awe zullen matchen compatibele producten voor jou!
Toegevoegd!

Waar vind je de modelmarkeringen?

Voeg een apparaat toe Voeg uw apparaat toe awe zullen matchen compatibele producten voor jou!
Ga naar de apparatenlijst

Pentax camera batterij

Green Cell ® Batterij AHDBT-501 AABAT-001 voor GoPro HD HERO5 HERO6 HERO7 Zwart 3.85V 1220mAh
hoedanigheid: 1860mAh
voltage: 7.4V
productcode: CB25
23,95 €
18,95 €
hoedanigheid: 1050 mAh
voltage: 7.4V
productcode: CB86
18,95 €
14,95 €
Toont 1 - 2 van de 2 items
De batterij in de camera moet af en toe worden vervangen. De reden is simpel. Dagelijks gebruik kan na enige tijd een negatieve invloed hebben op de energiebalans van de batterij . Het begint meer tijd met de lader door te brengen om volledig op te laden, en wanneer u terugkeert naar de camera, is het veel korter. Zelfs vandaag zijn camera's erg populair, en de groep enthousiastelingen die de wereld vastleggen door de lens blijft groeien. Pentax is een bedrijf dat een breed scala aan camera's biedt die zijn afgestemd op de groeiende behoeften van modern georiënteerde gebruikers. Ondanks zijn complexiteit kan Pentax niet over de levensduur van de batterij springen. Na enige tijd begint elke batterij in de elektronica te falen. Vervanging is een eenvoudige, snelle en kosteneffectieve manier om uw apparatuur weer rechtop te zetten en het comfort te krijgen dat u verwacht . Onze winkel Battery Empire biedt een grote selectie Pentax-batterijen die snel kunnen worden aangepast aan de individuele behoeften van het apparaat en de toepassing. Op iedereen Pentax camera batterij Er is een garantie van 12 maanden. Hierdoor kunnen onze klanten er zeker van zijn dat ze enkele van de beste oplossingen op de markt kopen die langdurig efficiënt zullen werken.

Krachtige batterijen voor Pentax

Pentax is een bekend merk dat elk jaar meer en meer klanten trekt. Als u uw elektronische apparaten onder controle wilt houden, moet u de energie-efficiëntie niet onderschatten. Een kapotte of defecte batterij is de beste manier voor het apparaat om op het minst geschikte tijdstip te falen. In een dergelijke situatie hoeft u alleen maar het uitzicht te onthouden en door te gaan in plaats van een mooie foto met een camera te bestendigen. Een camera is een integraal onderdeel van uw reis, zodat u uitzonderlijke momenten in hoge kwaliteit kunt vastleggen. In ons speciaal geselecteerde en voortdurend bijgewerkte aanbod vindt u snel een variant die voldoet aan uw individuele behoeften en het model van uw Pentax-camera. Krachtige batterijen geven uw camera een tweede leven en geven hem de energieboost die hij nodig heeft. Dit verhoogt het gebruiksgemak en het besef dat de apparaten niet plotseling worden uitgeschakeld, stelt u in staat om fenomenale beelden te maken zonder obstakels. Wij nodigen u uit om vertrouwd te raken met ons aanbod, we zijn er zeker van dat u snel iets voor uzelf zult vinden.
Deze website maakt gebruik van cookies en verzamelt niet automatisch informatie, behalve de gegevens in deze bestanden (zogenaamde "cookies").
OK