Vind iets voor jezelf

Selecteer apparaat
Kies uw apparaat
en selecteer bijpassende producten
×
Mijn apparaten

Geen opgeslagen apparaten

We zullen uw doorzochte apparaten automatisch opslaan, terwijl u tijd bespaart en PROMODIES op maat ontvangt.

Ga naar: mijn apparaten
Geselecteerde apparaat:

Geselecteerde apparaat:

Toshiba-toetsenbord

Het toetsenbord in een laptop is een belangrijk element dat paradoxaal genoeg weinig aandacht trekt. Natuurlijk, tot het moment dat het begint te falen. Vastgelopen of luidruchtige toetsen kunnen het dagelijkse vakmanschap en het gebruiksgemak van de apparatuur snel negatief beïnvloeden. Af en toe vervanging van het toetsenbord kunt u tegen een lage prijs terugkeren om uw apparatuur aan te passen aan een functioneel sanitair. Het toetsenbord zelf vervangen is niet ingewikkeld. Binnen slechts enkele minuten kunt u het oude toetsenbord vervangen door een efficiënte en gecoördineerde vervanging die lang meegaat. Hiermee kunt u afzien van de noodzaak om uw laptop / notebook mee te nemen voor onderhoud, te betalen voor werk en vaak lang te wachten om onderdelen te laden. Een langere-termijn scheiding van een laptop verbreekt effectief de strakke dagelijkse routine. Met een uitwisseling kan de uitwisseling snel en zonder zorgen voor extra kosten worden uitgevoerd. Onze Battery World Store biedt een breed scala aan Green Cell Toshiba Green Cell toetsenborden die snel kunnen worden aangepast aan uw technische behoeften en budget. Onze toetsenborden passen perfect bij de originelen - ze doen geen concessies aan kwaliteit en gaan lang mee. Voor elk

Toshiba Green Cell toetsenbord

Onze winkel biedt 24 maanden garantie op elk Toshiba Green Cell toetsenbord.
Green Cell ® Tastaturen für Laptop Toshiba Satellite C650 C655 C660 L650 L670 L750
Green Cell ® Tastaturen für Laptop Toshiba Satellite A300 A350 L300 L305 L315 L450 M300 M310 M500
22,95 €
17,95 €
Voeg toe aan winkelmandje
Toont 1 - 3 van de 3 items

Alternatieve uitwisseling

Vaak is het beter (en goedkoper) om het toetsenbord zelf in een laptop te vervangen dan jezelf te dwingen (en jezelf te overtuigen) om nieuwe apparatuur te kopen . Meestal komen dergelijke gedachten voor wanneer een vloeistof op een laptop / notebook morst. Begin vervolgens in paniek snel te berekenen wat u wanneer moet uitgeven. Een laptop is echter duurzamer dan het lijkt. De overstroming van het toetsenbord betekent niet noodzakelijkerwijs dat de hardware down is. Soms heb je geluk. In dergelijke situaties is het vervangen van het toetsenbord in een laptop de meest voordelige oplossing waarmee u het apparaat kosteneffectief in een functionele verticale stand kunt brengen. Green Cell krachtige laptop / notebook-toetsenborden van Green Cell zijn een investering die op korte en lange termijn zijn vruchten zal afwerpen.

Bijpassende vervangers van Green Cell

Toetsenborden voor laptops / notebooks Samsung Green Cell is een investering die multidimensionale voordelen biedt. Alle toetsenborden worden geleverd met een garantie van 24 maanden. Dit geeft onze klanten toegang tot enkele van de beste oplossingen op de markt. Green Cell toetsenborden voor Samsung-laptops zijn een combinatie van kwaliteit, duurzaamheid en een redelijke prijs. U zult zeker uw interesse vinden. Wij nodigen u uit om vertrouwd te raken met ons speciaal geselecteerde en constant bijgewerkte aanbod.
Deze website maakt gebruik van cookies en verzamelt niet automatisch informatie, behalve de gegevens in deze bestanden (zogenaamde "cookies").
OK