Selecteer apparaat
Kies uw apparaat
en selecteer bijpassende producten
×
customer devices Mijn apparaten
customer devices

Geen opgeslagen apparaten

We zullen uw doorzochte apparaten automatisch opslaan, terwijl u tijd bespaart en PROMODIES op maat ontvangt.

Ga naar: mijn apparaten
added device
Geselecteerde apparaat:
customer devices
Geselecteerde apparaat:

Samsung (7)

Samsung laptoplader

Sorteer op:

Help-zone

Hoe kies ik de juiste stroomadapter voor mijn apparaat?

model apparaat
Het laptopmodel bevindt zich meestal aan de onderkant van het apparaat. Lees het en voer het in de zoekmachine van de winkel in.
bijv. Asus K53SV / HP Pavilion G6 / MacBook Pro 13 A1278

waarde van INGANG / UITGANG
Op het typeplaatje van de voeding zijn de spannings- en stroomwaarden gemarkeerd als OUTPUT en aan de onderkant van de laptop zijn dezelfde parameters gemarkeerd als INPUT. Lees er enkele en voer ze in de zoekmachine van de winkel in, waarbij u het merk van het apparaat eraan toevoegt. Zorg ervoor dat de stekker van de gevonden voedingsadapter correct is.
bijv. Asus 19V 4.74A / Dell 19.5V 4.62A / Lenovo 20V 3.25A.


model apparaat Het laptopmodel bevindt zich meestal aan de onderkant van het apparaat. Lees het...

Ik heb een 65W PSU of kan ik een 90W PSU gebruiken?

Met zulke kleine verschillen is het acceptabel. We moeten er echter aan denken om voedingen met een hoger vermogen te gebruiken, niet minder, omdat bij een lager vermogen de laptop mogelijk niet werkt.


Met zulke kleine verschillen is het acceptabel. We moeten er echter aan denken om voedingen met...

Is deze voedingsadapter geschikt voor mijn laptop?

Het is geschikt voor onze laptop als de connectordiameter voldoet aan de buitendiameterspecificatie, bijvoorbeeld 5,5 mm, en de uitvoerparameters compatibel zijn. Wat zijn uitvoerparameters? Het is de waarde van spanning [V] en stroom [A] gegeven door de voeding voor een laptop, bijv. 19V 4,74A.


Het is geschikt voor onze laptop als de connectordiameter voldoet aan de...

Laptop voeding - welk voltage?

Wanneer u een nieuwe voeding voor uw laptop kiest, moet u de spanning van de oplader controleren - deze parameter moet overeenkomen met uw originele apparaat.


Wanneer u een nieuwe voeding voor uw laptop kiest, moet u de spanning van de oplader controleren...
Bestseller
Green Cell PRO ® Ladegerät für Samsung R522 R530 R540 R580 Q35 Q45
Green Cell PRO ® Ladegerät für Samsung R505 R510 R519 R520 R720 RC720 R780
Green Cell PRO ® Ladegerät Netzteil für laptop Samsung NP300U NP530U3B-A01 NP900 19V 2.1A
Netzteil / Ladegerät Green Cell PRO 19V 2.1A 40W für Samsung N100 N130 N145 N148 N150 NC10 NC110 N150 Plus
Voeding / lader Green Cell PRO 19V 4.74A 90W voor Samsung R510 R522 R525 R530 R540 R580 R780 RV511 RV520 NP350E5C NP350V5C
Bestseller
14,95 €
18,95 €
20,95 €
14,95 €
17,95 €
Toont 1 - 7 van de 7 items
De lader is essentieel voor het goed functioneren van elke laptop. Ondanks het belang ervan is het ook een van de meest gemarginaliseerde elementen. Door het omgaan met voedingen die het meest vatbaar zijn voor mechanische schade, overstromingen en verschillende schadelijke factoren, kan het apparaat plotseling zijn stroombron verliezen en de gebruiker van de wereld afsluiten. Een defecte lader is geen probleem dat 's nachts kan worden opgelost. Deze toevoeging moet correct worden gekozen en het is niet mogelijk om hier snel te handelen. Een slecht passende laptoplader kan op korte en lange termijn meer kwaad dan goed doen. Onze Battery Empire Store biedt een breed scala aan opladeropties voor uw Samsung Green Cell laptop. Ze zijn een 100% compatibel accessoire dat voldoet aan uw fysieke en elektronische behoeften. Zo weet je zeker dat je laptop krijgt wat hij echt nodig heeft en langdurig efficiënt blijft werken. Voor elk Voedingsadapter van het merk Samsung Green Cell geeft onze winkel 24 maanden garantie. Dit maakt het een investering die zich snel terugbetaalt.

Accessoires afgestemd op uw behoeften

Het vervangen van de lader is vaak onvermijdelijk (ondanks echte bedoelingen). De situaties kunnen variëren, de lader kan weigeren vanwege slechte verzorging van de lader of vanwege een willekeurige situatie (bijv. Overstromingen). In het begin is het niet bekend welke lader te kopen . Originele toevoegingen kunnen erg duur zijn en de introductie kan worden vertraagd - de apparaten liegen alleen en stoffig. Zelfs de aanschaf van universele vervanging is geen bewezen strategie. Universele voedingen moeten tegelijkertijd geschikt zijn voor verschillende modellen en merken laptops. Dit brengt het risico met zich mee dat een bepaald merk niet overeenkomt met de werkelijke behoeften van een laptop. Dit kan het snel beschadigen en de levensduur van de batterij nadelig beïnvloeden. Bijpassing van de voedingen aan Samsung van Green Cell is een volledige compatibiliteit die is toegewijd aan een bepaald hardwaremodel - waardoor de consument het gevoel krijgt dat de laptop een supplement krijgt dat goed aansluit bij hun individuele behoeften.

Breed scala aan voedingen

Het aanbod Our Shop Battery Empire is speciaal geselecteerd en wordt voortdurend bijgewerkt om beter te kunnen voldoen aan de verwachtingen van modern georiënteerde klanten die op zoek zijn naar een combinatie van kwaliteit, betrouwbaarheid, efficiëntie en waar voor uw geld. Met het uitgebreide assortiment Samsung-laptopladers zijn we in staat om hoogwaardige Green Cell merkonderdelen aan te bieden waarmee we zeer efficiënt kunnen werken. Wij nodigen u uit om vertrouwd te raken met ons aanbod, we zijn er zeker van dat u snel iets voor uzelf zult vinden.

Producten van hoge kwaliteit