Selecteer apparaat
Kies uw apparaat
en selecteer bijpassende producten
×
customer devices Mijn apparaten
customer devices

Geen opgeslagen apparaten

We zullen uw doorzochte apparaten automatisch opslaan, terwijl u tijd bespaart en PROMODIES op maat ontvangt.

Ga naar: mijn apparaten
added device
Geselecteerde apparaat:
customer devices
Geselecteerde apparaat:

Kabel USB-C Type C 25cm Green Cell Matte met snelladen, Ultra Charge, Quick Charge 3.0

Green Cell
Product beschikbaar
Verzending tot 24 uur.
tevredenheidsgarantie - 30 dagen retourbeleid
 • Platte kabel USB-C GC mat 25 cm - voor snelst opladen en een lange levensduur gedurende jaren
 • Versterkte, veel langere levensduur van de klemmen - ook de kabel is beter bestand tegen mechanische schade vanwege de platte vorm
 • Elke dag een onvervangbare metgezel - Ondersteuning voor snel opladen, inclusief Quick Charge 3.0, GC Ultra Charge, Samsung AFC, Huawei FCP / SCP en 480 Mbps gegevensoverdracht
 • Zeer praktisch in dagelijks gebruik - lengte 25 cm ideaal, onder andere als u uw smartphone oplaadt met een powerbank buitenshuis
7,95 €

Aantal stuks:

 
Responsive image

Responsive image

Overal waar een gewone kabel niet genoeg is

De GCmatte-kabel is ontworpen om uw apparaat zo snel mogelijk op te laden. Ondersteuning voor de meest populaire snellaadtechnologieën, zoals Quick Charge 3.0, GC Ultra Charge Samsung AFC, Huawei FCP / SCP, betekent dat u tijdens het opladen zelfs tot 1 uur bespaart. Quick Charge-compatibele kabel speelt een even belangrijke rol als het oplader- of mobiele-telefoonprotocol zelf.

Responsive image

Responsive image

Doordacht ontwerp om betrouwbaarheid te garanderen

Voor ons is het niet zomaar een kabel, maar een ander product dat we in een nog betere editie kunnen presenteren. Het gebruik van het flexibele TPE-materiaal in het platte ontwerp betekent dat de kabel absoluut beter bestand is tegen mechanische schade. Kabel met lage weerstand zorgt voor het snelste opladen en gegevensoverdracht. Bovendien zijn de connectoren extra verstevigd om schade als gevolg van b.v. rukken aan de kabel wanneer deze is aangesloten.

Responsive image

Responsive image

Brede compatibiliteit

Ondersteuning voor verschillende snellaadtechnologieën en de universele USB Type C-poort maken de GCmatte ideaal voor gebruik met elk apparaat dat met deze poort is uitgerust. Je hebt niet meerdere kabels nodig, één is voldoende.

*Geen ondersteuning voor video transmissie

Responsive image

Responsive image

Gegevens en synchronisatie

De Green Cell-kabel zorgt ook voor een snelle gegevensoverdracht met een snelheid van 480 Mbps - zelfs 100 muziekstukken kunnen in slechts 5 seconden worden overgedragen. Verspil geen tijd meer aan wachten!

Responsive image

Responsive image

Ideaal voor dagelijks gebruik

Door de lengte van 25 cm is de GCmatte kabel zeer praktisch voor het opladen van apparaten door middel van o.a. een powerbank. Heb het altijd bij je en vergeet het probleem van lange klittende kabels.

Responsive image
Compatibel met de volgende batterijmodellen
  Compatibel met de volgende apparaten
  arrow-up
   Technische gegevens
   Ondersteunde laadtechnologieën:
   Quick Charge 3.0, GC Ultra Charge, Samsung AFC, Huawei FCP/SCP
   Kleur:
   Zwart
   Garantie:
   24 maanden
   Fabrikant:
   Green Cell
   backlight:
   Niet
   terug te keren beleid:
   30 dagen
   Type stekker:
   USB - USB-C
   Lengte:
   25 cm
   Productcode:
   KABGC03
   Feedback en vragen van klanten
   Geef uw mening
   star empty star empty star empty star empty star empty

   Dit product heeft nog geen meningen. Beoordeel hem als eerste.

   Om een opmerking toe te voegen, moet u ingelogd zijn en het gekochte product hebben.

   Gemiddeld cijfer
   Geef uw mening
   empty-star empty-star empty-star empty-star empty-star

   Dit product heeft nog geen meningen. Beoordeel hem als eerste.

   Om een opmerking toe te voegen, moet u ingelogd zijn en het gekochte product hebben.

   ×
   comments icons

   Bedankt voor het toevoegen van uw mening, binnenkort staat deze op de productkaart.

   dichtbij
   Veel Gestelde Vragen
   Hoe controleer je de batterijcapaciteit van een mobiele telefoon?
   Kijken
   De batterijcapaciteit wordt direct op de batterij aangegeven. Deze informatie bevindt zich aan de binnenkant van het apparaat. U kunt ook moderne applicaties gebruiken die de batterijstatus controleren. Een voorbeeld van zo'n programma is Battery Info, ontwikkeld voor Android-smartphones. De applicatie is gemakkelijk te gebruiken, zodat men gemakkelijk de informatie over de huidige batterijstatus kan controleren.
   Kan de batterijcapaciteit (mAh) groter zijn?
   Kijken
   De batterijcapaciteit in milliampère-uren (mAh) kan afwijken van de fabrieksbatterij. Kies je voor een accu met een grotere capaciteit, dan gaat je toestel langer mee en krijg je meer mobiliteit en gebruikscomfort!
   Heeft de oplader een snellaadfunctie?
   Kijken
   Het is heel eenvoudig om te controleren of de oplader een snellaadfunctie heeft - dit gebeurt als het apparaat een groene USB-connector heeft. Dit is een teken dat de oplader je telefoon snel oplaadt.
   Laderparameters - waar moet u op letten?
   Kijken
   Er zijn verschillende factoren waarmee u rekening moet houden bij het kiezen van opladers. De belangrijkste hiervan zijn: het vermogen van de lader, het type ingang en de gebruikte snellaadtechnologieën.
   Oplader met Power Delivery-technologie, wat betekent PD?
   Kijken
   Power Delivery is een snellaadtechnologie. Simpel gezegd, opladers die deze variant ondersteunen, selecteren automatisch de juiste lading voor het aangesloten apparaat, wat zorgt voor snel en efficiënt opladen.
   Kan de oplader met de snellaadfunctie een gewone mobiele telefoon opladen?
   Kijken
   Als u een oudere mobiele telefoon gebruikt die niet over snellaadtechnologie beschikt, hoeft u niet zonder een speciale oplader te kopen. Je telefoon wordt goed opgeladen en moderne opladers hebben verschillende extra functies die in elke situatie van pas komen.
   Welke laadcapaciteit moet de oplader voor mobiele telefoons hebben?
   Kijken
   Controleer voordat u een oplader koopt het maximale laadvermogen van uw mobiele telefoon (deze parameter wordt weergegeven in watt). Let ook op het aantal aansluitingen op de oplader - zo kies je een apparaat dat handig is in gebruik. De meest populaire modellen vind je op de volgende link: Hoe kies je de juiste telefoonoplader?
   Hoe werkt een omvormer?
   Kijken
   Een omvormer is een op zichzelf staand apparaat dat wordt aangesloten op de sigarettenaansteker of rechtstreeks op de batterij. Zijn taak is om de 12V/24V-spanning van het DC-systeem van de auto om te zetten in 230V AC. Daarom vindt u vaak de volgende afkorting naast de naam van de omvormer: DC/AC.
   Welke soorten omvormers zijn er?
   Kijken
   Als het gaat om auto-omvormers, kunnen we twee hoofdtypen onderscheiden: zuivere en gemodificeerde sinusomvormers. De eerste is bedoeld voor apparaten die een continue stroomvoorziening nodig hebben. Dit type omvormer moet worden gekozen voor apparaten zoals warmtepompen, elektrische fornuizen of elektronische waterkokers. Onze winkel biedt ook gemodificeerde sinusomvormers aan. Dit type omvormer is geschikt voor apparaten zoals laptops, voedingen of verlichting.
   Deze website maakt gebruik van cookies en verzamelt niet automatisch informatie, behalve de gegevens in deze bestanden (zogenaamde "cookies").
   OK