Selecteer apparaat
Kies uw apparaat
en selecteer bijpassende producten
×
customer devices Mijn apparaten
customer devices

Geen opgeslagen apparaten

We zullen uw doorzochte apparaten automatisch opslaan, terwijl u tijd bespaart en PROMODIES op maat ontvangt.

Ga naar: mijn apparaten
added device
Geselecteerde apparaat:
customer devices
Geselecteerde apparaat:

Opladers voor tablet (1)

Oplader voor tablet

De tabletlader is een item dat bijzonder gevoelig is voor mechanische schade. De meeste worden veroorzaakt door onjuist gebruik. De lader is iets dat er gewoon is, en zolang het werkt, zijn er geen problemen. Als de lader echter faalt, bijvoorbeeld alleen in een "speciale" positie wordt opgeladen, is het hoog tijd om deze te vervangen. Tablet is een mobiel apparaat dat wordt gebruikt voor zowel entertainment als werk. Het is een perfecte match voor dichterbij en verder reizen, dus je kunt je handen vasthouden en je richten op iets anders dan de knipperende kilometers voor het raam. Ondanks de zorg voor de tablet zelf worden vaak zijaccessoires vergeten, waardoor de lade-oplader lijdt. Het kopen van een nieuwe tabletlader is geen grote investering . Hiermee kunt u het apparaat in een juiste energetische toestand houden, zonder onnodige manoeuvres van de kabel en constante blikken op de tablet om ervoor te zorgen dat deze wordt opgeladen. Het belangrijkste bij het kiezen van een tabletlader is de keuze van een voeding met geschikte voltage- en stroomparameters. Alleen een volledig compatibele lader biedt het apparaat een stabiele stroomvoorziening en heeft een goede invloed op de levensduur van de batterij. op

alle tablet-opladers

In ons aanbod bieden we een garantie van 24 maanden. Hierdoor kunnen onze klanten er zeker van zijn dat ze hoogwaardige oplossingen kopen die hen gedurende een lange periode efficiënt zullen bedienen. Om een geschikte versie van de lader te vinden, voert u eenvoudig uw apparaatmodel in de zoekmachine bovenaan de pagina in of kiest u uit de hieronder beschikbare modellen.
Sorteer op:
Green Cell ® Netzteil / Ladegerät für Tablette Microsoft Surface Pro 3 i Pro 4
% 1 $ d weergeven -% 2 $ d van 1 item

Pas de opladers aan uw tablet aan

De aanschaf van een nieuwe tabletlader is een investering die zich op korte en lange termijn terugbetaalt. Een goed passende tabletvoeding kan de levensduur van de batterij verlengen en de vervanging van andere componenten in uw hardware vertragen. Hieronder laten we u kennismaken met een breed scala aan tablet-opladers die snel reageren op de individuele behoeften van gebruikers en apparaten. Het onvermogen om het apparaat op te laden maakt het nutteloos. Veel mensen kunnen zich het dagelijkse leven niet voorstellen zonder een tablet. Het uitschakelen van deze optie leidt tot een desorganisatie van de dag en beïnvloedt het dagelijkse comfort. De nieuwe tablet-oplader kost niet veel, dus u kunt uw apparaten efficiënt en zonder bijwerkingen opladen. Wij nodigen u uit om vertrouwd te raken met ons speciaal geselecteerde en constant bijgewerkte aanbod. We zijn er zeker van dat u snel iets voor uzelf zult vinden.
Deze website maakt gebruik van cookies en verzamelt niet automatisch informatie, behalve de gegevens in deze bestanden (zogenaamde "cookies").
OK